Daan Anmeldelser 419

TrustScore 5 av 5

4,9

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Daan is een ontzettend fijn detacheringsbureau om mee samen te werken. Ze zijn altijd goed bereikbaar, luisteren naar je wensen en denken actief mee bij het vinden van een passende opdracht. Mi... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vanaf het 1ste moment een leuke klik met Amber en Josephine😄. En nu werkzaam in een leuke instelling dankzij deze 2 topvrouwen. Hopelijk kan ik nog lang voor Daan blijven werken

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het eerste gesprek was warm en vriendelijk. Mandy van Daan Rotterdam nam alle tijd om elkaar te leren kennen om vervolgens een geschikte opdracht voor mij te vinden. Dat is helemaal gelukt! Ik... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hele fijne ervaring met Daan Groningen! Ik werk er nu al zo’n half jaar en ben heel snel aan een leuke passende opdracht gekomen die zij voor mij hebben gevonden. Fijn contact via Robin die makkelijk... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bemanning

Skrevet av virksomheten

Wie is Daan? Daan is van nu, heeft geen kapsones, maar wel ballen. Misschien wat gewaagd, maar Daan noemt het duidelijke taal. Daan staat voor een wereld vol leuke banen en gelooft in uitmuntend werkgeverschap. Met onze persoonlijke, open en eerlijke aanpak zorgen we ervoor dat de juiste mensen op de juiste plekken terechtkomen. Niet alleen extern, maar ook intern. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Om de markt te begrijpen moet je er volgens Daan middenin staan. Soms betekent dat kleur bekennen; doen waar je goed in bent en eerlijk handelen. Alleen zo krijgt, volgens Daan, een relatie inhoud en weet je waar je aan toe bent.

Kontaktopplysninger

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb echt een hele positieve ervaring…

Ik heb echt een hele positieve ervaring gehad met Daan. Vanaf het allereerste contact voelde het direct persoonlijk en oprecht betrokken. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en er werd actief met me meegedacht om een opdracht te vinden die echt bij mij past.

De communicatie verliep snel, helder en altijd vriendelijk, wat het hele proces erg prettig maakte. Wat voor mij echt het verschil heeft gemaakt, is dat ik me geen moment een nummer voelde, maar juist serieus genomen en goed begeleid werd.

Dankzij de professionele en betrokken aanpak van Daan is alles soepel verlopen en heb ik dit traject als erg fijn en zorgeloos ervaren. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrokken detacheringsbureau!

Svar fra Daan

Wauw, wat een ontzettend mooie review 🧡 Dankjewel voor je uitgebreide en fijne woorden! Super om te horen dat je je vanaf het eerste contact gehoord, serieus genomen en echt begeleid voelde.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ervaring met Ronald (Daan)

Ervaring met Daan. Heel tevreden over de samenwerking en professioneel.
Ervaring met Ronald (Daan): duidelijke communicatie, professioneel, begripvol en proactief meedenkend. Zeer goed geholpen altijd.

Svar fra Daan

Wat een mooie review, dankjewel! 🧡 Superfijn om te horen dat je de samenwerking als professioneel en prettig ervaart.

Wat een fijne club!

Wat een fijne club! Ik heb echt genoten van de samenwerking, van begin tot eind. Speciale vermelding voor Isabelle Grevers: jij stond altijd voor me klaar en deed me echt thuis voelen bij Daan!

Svar fra Daan

Fantastisch om te horen dat je zo hebt genoten van de samenwerking. En die complimenten voor Isabelle geven we natuurlijk met veel plezier door

Mijn ervaring met Daan

Ik ben erg tevreden over Daan. Vanaf het eerste gesprek voelde het meteen goed en vertrouwd. Alles werd snel geregeld en de communicatie verliep duidelijk en prettig. Er wordt echt geluisterd naar je wensen en meegedacht over een baan die goed bij je past.
Wat ik vooral fijn vond, is dat er heel gericht werd gekeken naar de zorgfunctie en het werk waar ik precies naar op zoek was. Je krijgt snel duidelijkheid en ze houden je goed op de hoogte. Ook als je vragen hebt of ergens mee zit, staan ze altijd voor je klaar en denken ze met je mee.
Daarnaast zijn ze heel betrokken, vriendelijk en professioneel. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar werk in de zorg.

12. juli 2025

Svar fra Daan

Wauw, wat een mooie review 🧡
Dankjewel voor je uitgebreide en fijne woorden! Super om te horen dat je je vanaf het eerste gesprek vertrouwd voelde en dat we samen een passende plek binnen de zorg hebben kunnen vinden.

Uitstekende samenwerking als MSP

Als MSP-consultant is het fijn samenwerken met Björn. Net zoals ik is hij open, eerlijk en transparant.
Deze punten zorgen voor een fijne samenwerking en leiden voor beide partijen tot succes.
Zowel kandidaten als bedrijven kunnen gerust samenwerken met hem!

Svar fra Daan

Wat een mooie review, dankjewel! 🧡 Fijn om te horen dat de samenwerking met Björn zo goed bevalt.

Review

Fijne werkgever waar aandacht voor de werknemers centraal staat.

Svar fra Daan

Dankjewel voor je mooie woorden 🧡 Fijn om te horen dat je ervaart dat aandacht voor onze werknemers centraal staat. Daar doen we het elke dag voor.

Zeer fijne ervaring met Daan Groningen

Zeer fijne ervaring met Daan Groningen! Ik ben ontzettend goed geholpen door Marit. Ze is vriendelijk, betrokken en denkt echt met je mee. Het contact verliep prettig en professioneel, waardoor alles snel en duidelijk geregeld was. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar persoonlijke begeleiding bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging!

8. april 2026

Svar fra Daan

Wat een mooie review, dankjewel! 🧡 Superfijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door Marit.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het eerste gesprek was heel open en vriendelijk.

Dat is helemaal gelukt!
Ik heb het erg naar mijn zin.
Mandy is enthousiast en professioneel. Daarbij geïnteresseerd en meelevend.
Als ik vragen heb worden deze snel en adequaat opgelost.
Bijzonder dankbaar voor deze prettige samenwerking.
En- wat zitten jullie in een prachtig gebouw.

Svar fra Daan

Wat een prachtige review, dankjewel! 🧡 Supermooi om te horen dat je je vanaf het eerste gesprek zo welkom voelde en dat Mandy een opdracht heeft gevonden die echt bij je past.

Fijn contact en overleg

Fijn contact en overleg. Leuke afwisselende werkplekken. Goede ondersteuning en scholing.

Svar fra Daan

Dankjewel voor je mooie review! 🧡 Fijn om te horen dat je het contact, de afwisseling én de ondersteuning zo positief ervaart.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Altijd en optijd wordt ik geholpen

Altijd en optijd wordt ik geholpen. Ook altijd vriendelijk en een oprechte passie.

Svar fra Daan

Fijn om te horen dat je altijd goed, op tijd én met enthousiasme wordt geholpen. Die oprechte betrokkenheid vinden we superbelangrijk.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb een hele fijne ervaring gehad…

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met Daan. Vanaf het eerste contact voelde het persoonlijk en betrokken. Er werd echt naar mijn wensen geluisterd en er werd actief meegedacht over een passende opdracht. De communicatie was snel, duidelijk en altijd vriendelijk. Wat ik vooral waardeer, is dat ik me geen nummer voelde, maar echt serieus genomen werd. Dankzij de professionele begeleiding verliep alles soepel en prettig. Zeker een detacheringsbureau dat ik zou aanraden aan anderen!

Svar fra Daan

Wauw, wat een mooie review 🧡 Dankjewel voor je fijne woorden! Super om te horen dat je je gehoord en serieus genomen voelde tijdens het hele traject.

Great performance

Great performance. Professional staff!

Svar fra Daan

Thank you for the great review! 🧡 Awesome to hear you had such a positive experience with our team

Fijne samenwerking met Daan

Fijne samenwerking met Daan en dan met name Eva die mijn contactpersoon is. Eva denkt graag mee in mogelijkheden. Zij staat goed in verbinding met de opdrachtgever en zorgt ervoor dat ze benaderbaar is.
Wat dat betreft een top samenwerking

24. april 2026

Svar fra Daan

Wat een mooie review, dankjewel!
Superfijn om te horen dat de samenwerking zo goed bevalt en dat Eva daarin echt het verschil maakt.

Prettige langdurige samenwerking

Al jaren doen we zaken met Daan. Onze directe contactpersoon Celine denkt mee, kent onze school en weet wat voor soort profiel we zoeken. Communicatie is altijd direct en persoonlijk.

Svar fra Daan

Wat een mooie samenwerking al die jaren, dankjewel!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Team Daan Utrecht is geweldig!

Team Daan Utrecht staat altijd voor je klaar.
Het is een topteam met hoge kwaliteit en enorme betrokkenheid.
De sfeer is ontezettend goed in het prachtige nieuwe pand.

Svar fra Daan

Wat een mooie woorden, dankjewel!
Superleuk om te horen dat je de betrokkenheid en sfeer bij team Utrecht zo ervaart.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer goede communicatie met mijn…

Zeer goede communicatie met mijn contactpersoon bij Daan. Alles tot in de puntjes geregeld tot de plaatsing. Top georganiseerd😀.

1. mai 2026

Svar fra Daan

Wat een leuke review, dankjewel! 🧡 Fijn om te horen dat de communicatie prettig verliep en alles goed geregeld was richting de plaatsing.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben erg tevreden over Daan

Ik ben erg tevreden over Daan. Vanaf het eerste contact verliep alles prettig en professioneel. Er wordt goed meegedacht, de communicatie is duidelijk en persoonlijk, en afspraken worden nagekomen. Je merkt echt dat betrokkenheid en aandacht voor de mensen centraal staan. Zeker een aanrader!

Svar fra Daan

Wat leuk om te lezen, dankjewel voor deze mooie woorden! 🧡

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb heel goed contact met ze gehad

Ik heb heel goed contact met ze gehad. Er was een probleem met een werknemer en dat hebben ze keurig opgelost.

8. april 2026

Svar fra Daan

Dankjewel voor je fijne woorden! 🧡
Goed contact en snel schakelen vinden we superbelangrijk. Fijn om te horen dat het probleem netjes is opgelost en dat jullie dit zo positief hebben ervaren.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Als vo school zijn we regelmatig op zoek naar goed personeel

Als vo school zijn we regelmatig op zoek naar personeel dat we snel willen inzetten. Zodra ik contact opneem met Céline gaat ze direct aan het werk en kan er snel geschakeld worden. Accuraat, betrouwbaar en snel. Zo werken we al jaren samen en zijn we zeer tevreden.

Svar fra Daan

Wat een mooie samenwerking zo al die jaren, dankjewel voor het vertrouwen! 🧡 Fijn om te horen dat Céline altijd snel kan schakelen en voor jullie klaarstaat wanneer dat nodig is. We geven het compliment met veel plezier aan haar door!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mijn ervaring met Daan is erg positief

Mijn ervaring met Daan is erg positief. Ze doen wat ze zeggen en komen afspraken na. Er wordt goed geluisterd naar mijn wensen en voorkeuren, waardoor ik op plekken terecht kom die aan mijn wensen voldoen.

Het contact met mijn contactpersoon bij Daan Groningen, Eline, verloopt prettig en persoonlijk. Zij houdt regelmatig contact en toont oprechte interesse in hoe het werk gaat, maar ook hoe het persoonlijk met mij gaat binnen mijn functie. Dat geeft een betrokken en vertrouwd gevoel.

Ik ben daarom erg tevreden over de begeleiding en samenwerking met Daan.

Svar fra Daan

Wat een mooie woorden, dankjewel! 🧡 Super om te horen dat je je gehoord en op je plek voelt.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv