Rzetelna firma wszystko zgodnie z opisem oferowanych części.Paczka dostarczona zgodnie z terminem bez najdrobniejszego uszkodzenia.Na pewno skorzystam jeszcze z waszych usług.Dziękuję i Pozdrawiam.
Selskapet har svart
Przysłano mi olej przekładniowy z wybranej przeze mnie firmy ale o innej nazwie . Butelki były takie same ale nazwa inna. Poprosiłem o wymianę i nie poniosłem żadnych dodatkowych kosztów a za opóźnie... Vis mer
Selskapet har svart
Wszystko przebiegło sprawnie i szybko,części przyszły takie jakie zamawiałem. Czas realizacji 3 dni z dostawą do domu. Chociaż po zamówieniu i przeczytaniu komentarzy wcześniejszych miałem duże wątpli... Vis mer
Selskapet har svart
Firma Partex Global GmbH jest bardzo zainteresowana tym, żeby zapewnione przez nas towary i usługi były najwyższej jakości. Dlatego nasza firma zapewnia klientom indywidualne konsultacje. Niech Państwo zadzwonią do nas lub wyślą do nas e-mail by upewnić się w kompetencji naszych pracowników i wysokim poziomie naszej firmy. Wszystkie części zapasowe w jednym miejscu - wybieraj z ponad 1.000.000 części swoją.
Marzahner Str. 21, 13053, Berlin, Tyskland
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra Czesciauto24
Podobna mi się, że szybko został dostarczony zakupiony towar. Wszelkie wątpliwości co do zakupu zostały szybko wyjaśnione na czacie. Polecam

Zakupiony zamiennik zamka drzwi do Range Rover ,
część pasuje , dostawa bardzo szybka.

Svar fra Czesciauto24
Bardzo dobra firma oferująca super towary za rozsądną cenę. Polecam zakupy.
Edward

Svar fra Czesciauto24
Po raz drugi zamawiam z tej strony i znowu kończy się okłamywaniem klienta. W regulaminie (chyba tam) jest napisane że jeśli towar jest dostępny to jest wysyłany w przeciągu 2 dni. Minęły już 3 a jedyne co się dowiaduje to że dzisiaj będzie wysłane itp itd i dalej nic się z tym nie dzieje. Obsługa klienta jak zwykle do bani, jedyne co jest to bot który pisze kiedy będzie paczka (przesuwa każdego dnia termin dalej) a wiadomości e-mail kończą się na paczka jest pakowana i tyle. Zamówiłem części za 1100 zł i przy wydawaniu takich pieniędzy człowiek ma nadzieję na chociażby rzetelną informację od tak dużej firmy, albo chociażby na normalny kontakt z obsługą klienta. Poprzednio po napisaniu recenzji nagle odezwał się do mnie ktoś kompetentny który potrafił mi powiedzieć dokładnie co się dzieje i przeprosić za to co się dzieje, niestety bez wyrzucenia żali poza prywatną konwersacje tego się nie doświadczy od nich.

Svar fra Czesciauto24
Zakupiłem 4 opony 10 lutego 2026 dotarły do mnie 2 szt pozostałe dwie do dzisiaj tj 2 marzec 2026 nie dotarły konstant poinformował mnie że maja 45 dni na rozpatrzenie reklamacji !!!!!!!!!!!!!!! półtora miesiąca auto mam na podnośniku i nie wiem co robić jakaś masakra nie polecam UWAŻAJCIE

Svar fra Czesciauto24
Brak informacji dlugi czas na oczekiwanie co w ogóle się dzieje z zamowieniem

Svar fra Czesciauto24
Zgodnie z zamówieniem jak i dobrej jakości części oraz szybka dostawa. Polecam innym. Otrzymałem przesyłke 20.01.2026r
Andrzej Majka.

Zamawiałem opony Kumho WinterCraft 52+ 165/65/15 t81
Plusy
1) Najniższa cena opon, 30 zł taniej na 1 szt.,
2) 3 dni i opony zostały przysłane (zdecydowanie można szybciej, kupiłem w poniedziałek wieczorem, a w czwartek rano doręczono),
3) data produkcji opon 2225, czyli można uznać, że nowe, świeżo wyprodukowane.
Minusy
1) Niemiecki sklep,
2) Brak danych choćby przybliżonych o dacie produkcji i gdzie zostały wyprodukowane,
3) Marka opon niby Korea, a wyprodukowane w Chinach,
4) na stronie brak danych szczegółowych, co dokładnie kupiłem np. brak info o rozmiarze (w przypadku chęci sprawdzenia, czy został wybrany prawidłowy rozmiar),
5) na stronie brak danych o obecnym statusie zamówienia, jedynie od firmy kurierskiej, że przesyłka została utworzona i 2 dni nic się nie działo, co o niczym nie świadczy.

Svar fra Czesciauto24
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.