Banner for AUTODOC - Europe

AUTODOC - Europe Anmeldelser 1 779

4,4

1. Bildeler

Om AUTODOC - Europe

AUTODOC is the no.1 online car parts shop in Europe. We share your passion for cars and help you save money on car repairs.

Autodoc App Autodoc Site Autodoc Club YouTube

What we are known for:

Our customer-focused approach. Our support team is made up of qualified professionals who speak 23 languages and are always ready to help in any way they can.

Market scale and scope. In the 12 years we have been on the market, we have acquired 13 million satisfied customers in 27 European countries. We ship over 35,000 orders a day.

Our product range. We offer over 4 million products for more than 166 car brands from world-renowned manufacturers.

Affordability and cost benefits. AUTODOC is an online platform with fair prices and a variety of special offers and sales.

Multi-platform services. Customers can search for car parts quickly and easily using both the website and app. See for yourself how cost-effective and convenient the process of purchasing car parts can be.

Expertise in car repairs. You can find more than 3,000 car part replacement tutorials on our YouTube channels.

Contact us FAQ

4,4

Enestående

2k anmeldelser

Handler aldri her igjen. Styr langt unna! Ren svindel

De sender deler som skal passe til bilen din, men sender deler som ikke engang eksisterer. Frakt tar en evighet. Og retur over en måned. Elendig kundeservice. Hvis du kommer fram på telefon så kommer du til et callsenter i India, som ikke kan hjelpe til med noe. Mail er kun Ai generert svada. Det hjelper ikke med betalbart abonnement for å få riktige deler. Når dere sender ut skivebremser uten spesifisert aksel, til en bil som har trommel og skylder på at produsenten ikke har gitt dere nok opplysninger. En normal måte å løse dette på er å sende riktige varer og samtidig ordne med retur av varene dere har sendt feil. Men dere skal tidlig ta måneder å få dere med på.

27. november 2025

Svar fra AUTODOC - Europe

Hi. Thank you for your feedback🙌! We appreciate your opinion and will definitely take into account your comments. Best regards, AUTODOC Team🔧🚗

Retur policy

La inn skilt nummer, skulle ha nye bremseklosse holdere/klavetter til Mitsubishi foran. De kom de, var for små, passet ikke. Ved henvendelse/retur får jeg opplyst jeg må returnere dette for egen kostnad fra en "no-Reply" mail addresse. Etter div Chat roboter på Helpline ga jeg opp den dagen.
Tenker at har Autodoc sendt meg feil deler får de ta retur og leveranse av korrekte deler.
La inn skilt nummer som Ref.
Oppdatering: Autodoc tok kontakt og ryddet opp, nå er jeg fornøyd igjen !

21. oktober 2025

Svar fra AUTODOC - Europe

Hi. Thank you for your feedback! We appreciate your opinion and will definitely take into account your comments. Best regards, AUTODOC Team

Skuffende kundebehandling

Hei. Bestilte turbo, den kom fort men passet ikke. Bestilte til korrekt bil. Returnerte turboen den 19.aug etter anvisningen og måten det skulle gjøres på. Det har nå gått 14 dager uten et pip. Vanskelig å komme i kontakt med dem. Dette er skuffende. Mvh Frode Thobru

19. august 2025

Svar fra AUTODOC - Europe

Hei, takk for tilbakemeldingen din. Vi har refundert delen, pluss ekstra penger for returfrakt. Vennligst sjekk bankkontoen din. Med vennlig hilsen, Teamet AUTODOC

Dårlig service

Kjøpte et lykt, bra og billig og kom forholdsvis raskt. Jeg monterte den . Den fungerer men ikke helt optimalt. Det ser sånn at er noe feilkobling. Sendte mail og fikk svar om behandling men etter en uke har ikje skjedd noe. De er ikke noe god på service.

Etter at jeg skrev her, fikk jeg refundert pengene uten å sende lykten. Nå har jeg tenkt å bestille en annen fra samme side .

18. juni 2025

Svar fra AUTODOC - Europe

Hi. Thank you for your review! We will take your comments into account and try to improve our service next time. Thank you for choosing us! Best regards, AUTODOC Team

Dårlig kundeservice

Autodoc overholder ikke handelsbetingelser for nethandel.
På henvendelser svarer de ikke.
Meget dårlig service.

12. desember 2018

Kære Knud,
tak for anmeldelsen.
Vi er kede af, at du har fået et dårligt indtryk af vores online-shop.
Vi overholder de europæiske lov gældende for nethandel og besvarer alle henvendelser fra vores kunder.
Du er meget velkommen til at kontakte os på trust@autodoc.eu og vi vil gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål eller afklare situationen.
Med venlig hilsen,
Autodoc Team

Vis anmeldelser på alle språk. (1 779 anmeldelser)