Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

A Fuir !!!!! Site arnaqueur !!!! Site frauduleux En septembre 2024, j'ai réalisé une simulation de cv pour mes élèves. Trois mois plus tard en ayant, j'ai reçu une facture par courrier po... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

ich bin 75 Jahre, gehbehindert und Rollstuhlfahrerin. Habe niemals einen Vertrag mit Cvneed abgeschlossen und kenne diese Seite gar nicht, wofür auch??? Trotzdem bekomme ich seit einen Jahr Rechnungen... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Puhdas Kusetus yritys, jos satut käymään ko yrityksen sivuilla he katsovat se toimeksi-annoksi ja lähtee laskua tulemaan. Itse et saa mitään muuta kuin Ukailuja ja linkkejä joilla ei edes pysty maks... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

SCAM!!! Diese Unternehmen berechnet ein Abo für ein anklicken der Seite! Niemals auf diese Seite gehen , weil dan illegal 44€ in Rechnung gestellt werden, für ein Abo das nicht angekündigt ode... Vis mer

Informasjon om virksomheten

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nog steed geld niet terug van 15 jarige zoon!!

Hoe vaak moet ik nog een negatieve review over jullie schrijven?! 52 dagen na dat jullie mijn 15 jarige zoontje per mail onder druk zetten dat hij moet betalen ..anders.! en hij dus uit angst dit heeft betaald, heeft hij nog steeds zijn geld niet terug gestort gekregen.
Jullie zijn wel snel met dreig mailtjes maar het slappe excuus dat jullie het nu druk hebben met terug betalen gaat er bij mij niet meer in! Dus graag per direct de 44,50 terugbetalen op zijn rekening anders blijf ik jullie achtervolgen met reviews en ga ik onderhand eens rechthulp inschakelen. Dus kies maar. Abbo's ongezien laten afsluiten door minderjarigen is verboden zoals jullie weten.
Kosten worden op deze manier alleen maar hoger voor Cvneed.

Nog steeds geen geld terug gestort van 15 jarige zoon!

We zijn nu bijna weer 3 weken verder na uw bericht waarin u aangeeft de 44,50 euro van mijn zoontje terug te storten, echter heeft hij tot vandaag de dag nog niets terug ontvangen!
Wanneer gaat u dit in orde maken!?Of moet ik ondertussen ,mijn rechtbijstand gaan inschakelen ivm het afsluiten van een abbo bij minderjarige?!!
We hebben u alle gevraagde info gegeven incl copy id card en betaalbewijs!

Van: Cvneed
Verzonden: dinsdag 1 oktober 2024 13:19
Aan: Etienne
Onderwerp: Re: Graag stop zetten abbo en crediteren van het reeds betaalde ( 44,50)

Beste heer, mevrouw,

Graag wil ik je hierbij informeren dat we je melding over de bestelling die je hebt geplaatst goed hebben ontvangen en beoordeeld.

Omdat je hebt aangegeven dat de bestelling betrekking heeft op een minderjarige, hebben we besloten om deze bestelling te annuleren. Dit doen we volgens ons beleid en de geldende regels. Vanaf vandaag wordt jouw account volledig stopgezet en komen openstaande kosten te vervallen.

Als je al reeds een betaling hebt gedaan voor dit abonnement, zullen we het volledige bedrag zo snel mogelijk terugstorten op je rekening.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip.

Rosa | Klantenservice

Op 26 september 2024 om 14:09:29 UTC schreef Etienne

Beste,

Bij deze een foto van zijn id kaart en een foto van de overschrijving
Ik ga er vanuit dat het volledige bedrag van 44,50 terug stort om de rekening van mijn zoon.

Onderstaande mail ontvingen we 26 sept!!
En dus nog steeds niets, ook geen enkele reaktie op mijn mails.

Op 26 sep 2024 om 14:03 heeft Cvneed het volgende geschreven:

Beste klant,
Dank u voor uw bericht. We begrijpen dat u het abonnement wilt opzeggen en het reeds betaalde bedrag van €44,50 wilt terugkrijgen. We betreuren de situatie en willen dit graag zo snel mogelijk voor u oplossen.
1. Opzegging Abonnement:
• U kunt het abonnement opzeggen door naar de volgende pagina te gaan: Opzegpagina. Houd er rekening mee dat er een opzegtermijn van één maand geldt, waarin u nog gebruik kunt maken van onze diensten.
2. Minderjarigheid:
• We begrijpen dat het abonnement is afgesloten door uw zoon van 15 jaar. Om het abonnement te annuleren en alle facturen te crediteren, vragen we u een kopie van een identiteitsbewijs van uw zoon te sturen waarop alleen de naam en geboortedatum zichtbaar zijn. Dit kunt u als bijlage in een antwoord op deze e-mail sturen.
3. Reeds Betaald:
• Om de betaling van €44,50 te verifiëren, vragen we u een betaalbewijs als bijlage mee te sturen. Dit kan een screenshot van de bankoverschrijving of een ander betalingsbewijs zijn.
4. Extra Kosten en E-mails:
• We begrijpen dat u vragen heeft over de extra kosten en de e-mails die u heeft ontvangen. Bij het opzeggen van het abonnement geldt een opzegtermijn van één maand, waarvoor kosten in rekening worden gebracht. Eventuele herinnerings- of incassokosten zijn gebaseerd op openstaande betalingen. We zullen deze kosten verder onderzoeken zodra we de benodigde documenten van u hebben ontvangen.
We hopen hiermee uw vragen te hebben beantwoord en zien uw reactie met de gevraagde documenten graag tegemoet, zodat we deze kwestie snel kunnen oplossen.
Maria
Klantenservice Cvneed

Datum van ervaring: 17 oktober 2024

Bewerk
Antwoord van Cvneed

22 okt 2024
Geachte klant,

Bedankt voor uw bericht. Wij willen u laten weten dat het momenteel erg druk is op onze supportafdeling, waardoor de afhandeling van de terugbetaling enige tijd kan duren. We zijn bezig met het regelen van uw terugbetaling en vragen om uw begrip en geduld in deze situatie.

Onze excuses voor het ongemak, en we zorgen ervoor dat uw terugbetaling zo snel mogelijk wordt verwerkt.

Team Cvneed

Datum van ervaring: 01 november 2024

11. november 2024

Minderjarigen kunnen abonnement…

Minderjarigen kunnen abonnement ontbinden
Heeft jouw kind (per ongeluk) een abonnement afgesloten bij CVneed? Dan kun je dit ontbinden. Minderjarigen mogen namelijk geen abonnement afsluiten zonder toestemming van de ouders.

CVneed bevestigt dit: “Wij willen benadrukken dat Cvneed zich niet specifiek richt op jongeren of minderjarigen. Onze advertenties zijn gebaseerd op zoekwoorden in Google en zijn gericht op een breed publiek. Desondanks hebben we recent een extra leeftijdscontrole toegevoegd aan ons registratieproces om te voorkomen dat minderjarigen onbedoeld een abonnement afsluiten.”

“Indien ouders vermoeden dat hun kind toch een abonnement heeft afgesloten, kunnen zij via onze klantenservice contact met ons opnemen voor verdere afhandeling. In deze gevallen zullen wij de kosten volledig crediteren en, indien van toepassing, terugstorten.”

Dit zijn hun eigen woorden na aangesproken te zijn door TROS Radar.

Ik heb, net als meerderen hier, op dit moment dezelfde ervaring met een minderjarige zoon die onbedoeld een contract heeft afgesloten. Maar deze is dus niet rechtsgeldig. Bij hem waren ze ook in Spam terecht gekomen (waar jongeren zelden tot nooit kijken). Het was aan de brief te danken, dat wij hier achter kwamen. En nu weet ik niet of dat bij anderen ook zo was (maar ik neem aan van wel), maar hij heeft wel mails gekregen met facturen, automatische contractverlenging en aanmaningen, maar geen enkele met een bevestiging dat hij een contract is aangegaan.
Na mailcontact kreeg ik te horen dat hij aan had gegeven 18 te zijn en toestemming van zijn ouders had. Als dit zo makkelijk te omzeilen is door jongeren, kun je wel heel makkelijk geld aftroggelen van minderjarigen. Ik ben iig niet van plan te betalen, aangezien het dus niet rechtsgeldig is en ik ook geen bewijs heb dat het contract is afgesloten. Ik heb wederom een mail gestuurd. Nu maar afwachten wat hun reactie is.
Last dit (wederom) een waarschuwing zijn voor andere ouders.

7. november 2024

0 stjärnor.

0 stjärnor.
Cv need är bedragare från Amsterdam.
Ni ska aldrig betala fakturan från dem.
Fick 1 faktura i oktober där de skrev att vi inte betalat fakturan, att min son skapat ett konto till kostnad av 30 euro i månaden. fakturan var på 1375kr.
OBS!!! är ert barn minderårig så lämna aldrig ut Pers uppgifter trots att de ber om det. Kom ihåg att det är kriminella du ger info till.
1. Betala aldrig
2. Bestrid fakturan och be dem om bevis för avtal. de kommer med någon dålig ursäkt om ja eller nej i kryssningar. kom ihåg bevis bördan ligger hos dem.
3. Polis anmäl alltid fakturan

Nu i november fick vi en till faktura summan var nu på 1650kr, de skrev även om betalning inte sker så kommer inkasso kostnader på upp till 400euro.
här skrev jag igen att inga pengar kommer.
1. Betala inte trots på tryckningar.
2. Bestrid faktura och skriv att inga pengar kommer.
3. Polis anmäl.
Ring och prata med konsumentverket.
Jag ska även ringa ambassaden och se om man kan göra en polis anmälan via dem till Holländska myndigheter. Även om det inte går så uppmanar jag alla att göra det. se till att det blir tjatigt, om många ringer så kommer det kanske gå vidare till högre ort.
När jag pratade med polisen så sa de att namnet är välkänt. det finns många anmälningar. detta är orsaken att vi alla ska ringa ambassaden. Gör det jobbigt för dem.

för mer info läs på polisens hemsida om bluffakturor.

lycka till och stå på er, kriminella ohyran ska inte segra.

9. november 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ook hier dochter van 14 krijgt aanmaning van 74,50 euro gemaild en krijg mail terug dat als ze zo der toestemming had geklikt dat het dan haar eigen fout zou zijn??
Ik betaal niks laat ze ma komen vuile oplichters

8. november 2024

CVneed oplichters!!

CVneed oplichters!!

Een abonnement is me aangesmeerd zonder mijn weten. Er stond nergens bij dat ik ging moeten betalen en hoeveel. Dat ik een abonnement afsloot. Dat er 14 dagen herroepingsrecht was. Niets!! In de tekst hieronder zou dit nochtans allemaal duidelijk vermeld moeten worden.

"Naast bedrog, is hier ons inziens ook sprake van tal van flagrante consumentenrechtelijke inbreuken. Er is minstens al het gebrek aan informatie. Ter bescherming van de consument vereist de wet dat je voor een aankoop op afstand geïnformeerd wordt over diverse zaken, zoals de prijs van de dienst, de identiteit van de verkoper, het herroepingsrecht of gebrek daaraan en hoe je de dienst kan opzeggen. Deze informatie moet je in principe voorafgaand op een duurzame drager (lees: PDF of een ander bestand dat je kan opslaan en bijhouden) ontvangen. Daarnaast moet je ook klikken op een knop met de tekst ‘bestelling met betalingsverplichting‘ of een gelijkwaardige melding.

Bovenal is er sprake van een misleidende handelspraktijk. De abonnementendienst manipuleert jou of je kind tot aanvaarding van hun dienst en laat bewust essentiële informatie achterwege. De onderneming vraagt jou namelijk om betaling van diensten waar jij nooit om hebt gevraagd.

Bovenop al deze inbreuken, maken deze diensten meestal ook een inbreuk uit op de wet op elektronische communicatie en de uitvoeringsbesluiten. Deze voorzien namelijk ook in tal van strikte informatieverplichtingen en reclameverplichtingen die moeten worden nageleefd. In elk geval is de expliciete instemming van de eindgebruiker vereist."

Opgepast dus mensen!!

5. november 2024

Oplichters

Oplichters!
Mijn dochter van 16 heeft in augustus kennelijk een cv gemaakt op de website van Cvneed en kreeg ineens een brief dat zij een abonnement had?
Niet betaald en inmiddels 9 mails verder, waarin wij hebben uitgelegd dat het een minderjarige betreft. Het bedrag is opgelopen van 40 euro naar 100 euro afgelopen week! En ze dreigen met een deurwaarder!
Zelfs haar id gemaild. Steeds de belofte dat ze het in orde maken, maar dat is tot heden niet gebeurd. Wel steeds ondertekend met wisselende namen.
Politie weet ervan en zegt niets te doen. In de zin van dat het oplichting is.
Een minderjarige verantwoordelijk maken duhhhh
Het is tuig en niet integer! Dus voordat je als volwassene met hen in zee gaat, denk twee keer na!
Het lijkt kennelijk gratis vooral voor kinderen!

4. november 2024

FAKTURA PÅ 975KR!!!!

Jag kontaktar er angående en faktura som ni har skickat till mig. Jag har aldrig skapat något abonnemang eller godkänt något köp hos CV Need. Jag har inte klickat på “betala” eller på annat sätt gått med på att starta ett abonnemang. Därför bestrider jag hela fakturan.

Jag vill göra det helt klart att jag inte kommer att betala den här fakturan, eftersom den baseras på felaktiga uppgifter. Jag ser också ert agerande som oacceptabelt och har redan valt att anmäla detta till Polisen.

Jag förväntar mig att ni genast avbryter eventuella krav på betalning och slutar skicka fakturor eller andra betalningskrav.

Vänligen bekräfta att ni har fått detta mejl och meddela att fakturan är annullerad.

30. oktober 2024

Grote oplichters zijn het

Grote oplichters zijn het, niet bereikbaar, zonder er erg in te hebben heeft mijn minderjarige dochter een abonnement afgesloten. Vervolgens kregen wij een aanmaning, deze heb ik betaald, 44 euro om verdere problemen te voorkomen. Cv need benaderd en vervolgens samen tot een oplossing gekomen in de zin dat dat contract nietig is verklaard aangezien het om een minderjarige gaat. Maar die 44 euro waarvan zij zelf bevestigd hebben dat ik die terug zou krijgen is tot op heden niet betaald. Kortom oplichters en wat ik ook vermoed is dat zij samen werken met By Metis Cancelation om je zo nog meer in de kosten te jagen. Trap er niet in!

16. oktober 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Aub reageer een keer op me Mail!! Elke keer willen jullie geen contact met me opnemen en blijven jullie bedrag maar verhogen. Jullie dreigen nu met een boete tot 400 euro. Contact gaat moeizaam. Help me aub.

8. oktober 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

mijn dochter is minderjarig en ging…

mijn dochter is minderjarig en ging niets vermoeden op de site van cv need. Niets vermoedend klikken ze ergens op met kleine lettertjes. Plots krijg je een brief in de bus dat er niet betaald wordt en dien je ipv 30 eu 44,50 te betalen en even later sturen ze een extra kost van 70 eur. en dreigen jullie met 400 eur incasso.
Zij is minderjarig en indien jullie de facturen niet annuleren, gaan we naar de politie. Dit is geen manier van handelen en schendt de wet op de consumenten en al zeker tav minderjarigen
Graag een snelle reactie, want op eerdere mails naar support reageren jullie ook al niet.
Annuleren en geld terug aub aan de minderjarigen en de gedupeerde ouders

24. september 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

A scam! Zet minderjarigen onder druk om te betalen voor een abonnement ivm vacatures!

Mijn minderjarige dochter heeft deze week een brief ontvangen waarin vermeld staat dat ze een abonnement is aangegaan om 'toegang te hebben tot 1000'en vacatures'???
Hoe komen ze erbij en wat geeft hen het recht hier een betaling voor te 'eisen' (nog wel)???
Schandalige en criminele organisatie! Ik vraag me af wat de FOD Economie hiervan zal denken.

21. september 2024

This is a scam company

This is a scam company. The company does not even exist. When I wrote a letter with tracking, to cancel the subscription my child allegedly made, the letter came back. The post label said "The recipient could not be found."

20. september 2024

Oplichters!! zeker tav minderjarigen

Mijn minderjarige tienerdochter heeft zogezegd, zonder mijn toezicht, een abonnement afgesloten.
Cvneed heeft een heel bedrieglijke manier van werken.
Het venijn zit in de staart: bij het finaliseren van je cv heb je volgens de kleine lettertjes een abonnement aan je been! Iets waar een 16 jarige niet op let natuurlijk.
Je krijgt al snel een herinnering tot betalen, blijkbaar na een eerste rekening die nooit ontvangen werd. En zo gaat het maar verder, met alle dreigementen van dien.
Uit het opgemaakt cv van mijn dochter konden ze dan ook weer niet opmaken dat ze 16 jaar oud en dus minderjarig is.
Wat denk je dat dit zegt over dit bedrijf?
Ik gebruik deze woorden niet snel: waardeloos bedrijf en bedriegerij ten top! Hopelijk kan iemand hier snel een einde aan maken.

15. juli 2024

Diese leute sind Betrüger

Diese leute sind Betrüger die nicht klar anzeigen worum es bei ihrer Dienstleistung geht , stattdessen wird man in ein Abonement gelockt und eine Kommunikation ist unmöglich da man nur Emails erhält aber keine Antworten. Betrug auf hohem Niveau. ACHTUNG NICHT BENUTZEN !!!!!

31. juli 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hallo zusammen,ich habe mich nur auf…

Hallo zusammen,ich habe mich nur auf der Website angemeldet und angefangen, einen Lebenslauf zu erstellen, aber ich bin nur mit meinem Namen und meiner Telefonnummer ausgestiegen und Adresse. Etwa 15 Tage später haben sie mir eine Rechnung über 30€ geschickt.Diese Website ist betrügerisch.Ich werde nichts bezahlen auch wenn is 10,000€ wird.Bitte haltet euch von dieser Website fern.

19. august 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Gebruik deze site zeker niet

Gebruik deze site zeker niet!
Zonder dat u het weet laten ze je akkoord gaan met een premium contract terwijl u denkt dat u akkoord gaat met de cookies.

het is echt oplichterij u krijg na twee weken direct een factuur van 30 euro die elke twee weken opslaat. Bovendien komen hun mails terecht in uw spam wat ervoor zorgt dat dit al gauw oploopt tot hoge bedragen.

Hun service is ook ondermaats.
Ze antwoorden niet op uw mails. Ikzelf heb hun al meerdere malen gecontacteerd en heb maar één keer antwoord gekregen waar ze geen enkel van mijn vragen beantwoorden.

Bovendien is hun publiek jonge mensen die studentenjob cv intoetsen. Hierbij willen ze dat jongeren in de val vallen en hun mails niet bekijken.

Ik raad dit dus ten volste af. Want het allemaal enorm onduidelijk of u zelf uw abonnement kunt afzeggen.

8. juli 2024

meer dan 100€ kwijt

Mijn minderjarige zoon heeft per ongeluk een abonnement gestart bij jullie , hij wist niet dat hij het gestart had , hij krijg een mail maar die mail kwam in de spam dus uiteraard heeft hij het niet gezien en zo 3 maanden , ik heb 3 maanden betaald omdat ik geen keuze had , ik heb een totaal van ongeveer 100€ betaald, ik vind dat echt niet kunnen

9. juli 2024

Cvneed dolandırıcıdır

Hallo zusammen,ich habe mich nur auf der Website angemeldet und angefangen, einen Lebenslauf zu erstellen, aber ich bin nur mit meinem Namen und meiner Telefonnummer ausgestiegen. Etwa 15 Tage später haben sie mir eine Rechnung über 30€ geschickt. Als ich mich erneut auf der Website eingeloggt habe, um zu überprüfen, ob ich Mitglied bin, haben sie mir zwei Tage später eine weitere Rechnung über 20€ geschickt.Diese Website ist betrügerisch. Ich weiß nicht, was ich tun soll. Wenn jemand darüber Bescheid weiß, bitte informiert mich und andere. Bitte haltet euch von dieser Website fern.

8. juli 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv