Hei, Jeg har aldri brukt nettsiden. Jeg logget bare inn én gang, men har ikke tatt i bruk tjenestene. Nå har jeg fått beskjed om at jeg må betale over 825 kroner, selv om jeg har prøvd flere ganger å... Vis mer

Hei, Jeg er 15 år gammel og har aldri brukt nettsiden. Jeg logget bare inn én gang, men har ikke tatt i bruk tjenestene. Nå har jeg fått beskjed om at jeg må betale over 1000 kroner, selv om jeg har... Vis mer

1,9

Under middels

5k anmeldelser

Har svart på 99 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Hei,
Jeg har aldri brukt nettsiden. Jeg logget bare inn én gang, men har ikke tatt i bruk tjenestene. Nå har jeg fått beskjed om at jeg må betale over 825 kroner, selv om jeg har prøvd flere ganger å melde meg ut uten å få det til. Jeg synes det er urimelig at jeg skal betale når jeg verken har brukt nettsiden eller klart å si opp, og i tillegg var jeg under 15 år da jeg registrerte meg.

12. august 2025

Svar fra Cvneed

Takk for at du tok deg tid til å dele din erfaring med oss. Vi beklager at du ikke er fornøyd med vår service. Vi streber alltid etter å gi våre brukere den beste opplevelsen når de lager CV-en sin og søker jobb via vår plattform.
Vi vil gjøre deg oppmerksom på at forbrukeren under bestillingsprosessen samtykker i at han/hun er 18 år eller eldre. Det er derfor vi har startet abonnementet.
Vi ønsker imidlertid å tilby deg en løsning som en gest av velvilje. Hvis du eller den som har bestilt abonnementet er mindreårig, ber vi deg vennligst sende en kopi av identitetsbeviset til vår e-postadresse. Når du deler denne kopien, ber vi deg om å gjøre viktig informasjon som personnummer, dokumentnummer, passfoto og utstedelses-/utløpsdato usynlig. Vi trenger kun fullt navn og fødselsdato. Etter å ha bekreftet alderen, vil vi om nødvendig avslutte abonnementet og kansellere utestående kostnader.
Vi løser dette gjerne for deg!

100% svindel

Hei,
Jeg er 15 år gammel og har aldri brukt nettsiden. Jeg logget bare inn én gang, men har ikke tatt i bruk tjenestene. Nå har jeg fått beskjed om at jeg må betale over 1000 kroner, selv om jeg har prøvd flere ganger å melde meg ut uten å få det til. Jeg synes det er urimelig at jeg skal betale når jeg verken har brukt nettsiden eller klart å si opp, og i tillegg var jeg under 15 år da jeg registrerte meg.

10. juli 2025

Kjære kunde,

Takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din.

Vi har sjekket situasjonen din i systemet vårt og ser at problemet heldigvis allerede er løst. Hvis det fortsatt er noe, ikke nøl med å kontakte oss.

Vi vil gjerne be deg om å revidere anmeldelsen din og eventuelt skrive den på nytt.

Eg er 15 år og aldri brukt nettsiden…

Eg er 15 år og aldri brukt nettsiden ettersom eg bare logget på å aldri brukt den. Nå har eg fått beskjed om at eg må betale over 1000 kr sjøl om eg har prøvd mange ganger å melde meg ut av nettsiden uten at eg får det til. Eg har ikkje lyst å betale når eg ikkje har brukt nettsida en gang og eg er under 15 år.

1. juli 2025

Svar fra Cvneed

Vi løser dette gjerne for deg!

Svindel

Svindel. Min søn på 14år får trusler om inkasso dersom han ikke betaler. Han har ikke bestilt eller lagt inn no. Hold derre vekke

5. juni 2025

Kjære kunde,

Takk for meldingen din. Vi ønsker å løse dette så raskt som mulig, men vi finner dessverre ikke opplysningene dine. Kan du sende oss en e-post med ordre- eller kundeopplysningene dine? Da kan vi umiddelbart sette i gang med å finne en passende løsning.

Med vennlig hilsen,

Team Cvneed

Min datter har ikke meldt sig ind i…

Min datter har ikke meldt sig ind i jeres abonnement, HVORFOR BLIR HUN VED MED AT FÅ REGNINGER? hun er mindreårig. Stop med at sende os breve!!

16. april 2025

Svar fra Cvneed

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med vores service. Vi bestræber os altid på at give vores brugere den bedste oplevelse, når de opretter deres CV og søger job via vores platform.

Bemærk venligst, at forbrugerne under bestillingsprocessen accepterer, at de er 18 år eller ældre. Det er også derfor, vi har startet abonnementet.

Vi vil dog gerne tilbyde dig en løsning af høflighed. Hvis du eller den person, der har bestilt abonnementet, er mindreårig, beder vi dig om at sende en kopi af identitetsdokumentet til vores e-mailadresse. Når du deler denne kopi, beder vi dig om at gøre vigtige oplysninger som BSN, dokumentnummer, pasfoto og udstedelses-/udløbsdato usynlige. For os er det kun det fulde navn og fødselsdatoen, der er nødvendig. Når vi har verificeret alderen, stopper vi om nødvendigt abonnementet og annullerer de udestående gebyrer.

Vi vil med glæde løse dette for dig!

Svindlere

Svindlere! Jeg skrev ikke under på avtalen, i dag fikk jeg brev om en gjeld på 1000 norske kroner og trusler fra et inkassoselskap.

8. mars 2025

Kjære kunde,

Takk for meldingen din. Vi har undersøkt situasjonen din og har sendt deg en e-post med en mulig løsning. Dette er vår høyeste prioritet, og vi vil gjøre vårt beste for å løse det for deg så snart som mulig.

Hvis du har ytterligere spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss.

Svindlere Jeg gikk til nettstedet for å…

Svindlere Jeg gikk til nettstedet for å lage et CV og signerte ikke noe. Etter det begynte det å komme regninger for et abonnement som jeg ikke tok og ikke gikk med på. Nå truer de med sak. De bestemte alt for meg og krever fortsatt penger

6. mars 2025

Kjære kunde,

Takk for meldingen din. Vi vil gjerne løse dette for deg så snart som mulig, men vi finner dessverre ikke opplysningene dine. Kan du sende oss en e-post med bestillings- eller kundeopplysningene dine? Da kan vi umiddelbart komme i gang med å finne en passende løsning.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Dette firmaet er en scam

Dette firmaet er en scam. De plager datteren min med masse regnings- og inkassokrav, til tross for at det er opplagt at hun aldri har bestilt noe derfra. Unngå disse svindlerne!

26. februar 2025

Kjære kunde,

Takk for meldingen din. Vi vil gjerne løse dette problemet for deg så snart som mulig, men vi finner dessverre ikke opplysningene dine. Kan du sende oss en e-post med bestillings- eller kundeopplysningene dine? Da kan vi umiddelbart gå i gang med å finne en passende løsning.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Min datter har fått en faktura på over…

Min datter har fått en faktura på over 1500 kr med inkassokrav. Hun vet ikke at hun har godtatt medlemskap hos cvneed og har ikke brukt tjenestene. Hun er 17 år.

18. februar 2025

Svar fra Cvneed

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss. Vi beklager at du ikke er fornøyd med tjenesten vår. Vi streber alltid etter å gi brukerne våre den beste opplevelsen når de oppretter CV-en sin og søker på jobber via plattformen vår.

Vær oppmerksom på at i løpet av bestillingsprosessen godtar forbrukerne at de er 18 år eller eldre. Dette er også grunnen til at vi startet abonnementet.

Vi ønsker imidlertid å tilby deg en løsning av ren høflighet. Hvis du eller personen som har bestilt abonnementet er mindreårig, ber vi deg om å sende en kopi av identitetsdokumentet til e-postadressen vår. Når du deler denne kopien, ber vi om at du usynliggjør viktig informasjon som BSN, dokumentnummer, passbilde og utstedelses-/utløpsdato. For oss er det bare fullt navn og fødselsdato som er nødvendig. Etter å ha verifisert alderen, vil vi om nødvendig stoppe abonnementet og kansellere de utestående kostnadene.

Scam

Jeg hadde gitt 0 stjerner, men det går jo ikke. Jeg var innpå denne nettsiden EN gang. Og jeg har aldri takket ja til noe abonnement. Jeg trykket straks ut av når det sto at jeg måtte betale penge for å laste opp cv. Jeg har aldri tatt bank informasjonen min innpå heller, for et fakket nettside. Jeg er faeb mindreårig og vill bare ha cv, ikke å betale faen meg nesten 2000kr. Og jeg kan tydelig se at jeg er IKKE den eneste som dette har skjedd med. Jeg skal faen ikke betale en eneste krone. Dere skal faen meg løse dette for jeg anmelder dere.

17. februar 2025

Kjære kunde,

Hvis du har ytterligere spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss.

Levert anmeldelse til politiet

Mitt barnebarn har i i forsøk med å få seg jobb etter skoletid, vært inne på siden til CVneed. Hun var 16 år da hun gjorde dette, og har i ettertid fått krav om betaling for noe hun ikke kan forstå at hun har bestilt. Hun har ikke betalt og da kom varsel om inkasso, på beløpet bare øker og øker. Har i dag 11.02.25 levert anmeldelse om svindel til Politiet på Romerike, og de ba henne ignorere kravene og ikke betale. Har forstått at hun ikke er alene om å få slike krav. Så får vi se hva politiet gjør med saken.

11. februar 2025

Svar fra Cvneed

Vi ønsker imidlertid å tilby deg en løsning av ren høflighet. Hvis du eller personen som har bestilt abonnementet er mindreårig, ber vi deg om å sende en kopi av identitetsdokumentet til e-postadressen vår. Når du deler denne kopien, ber vi om at du usynliggjør viktig informasjon som BSN, dokumentnummer, passfoto og utstedelses-/utløpsdato. For oss er det bare fullt navn og fødselsdato som er nødvendig. Etter å ha verifisert alderen, vil vi om nødvendig stoppe abonnementet og kansellere de utestående kostnadene.

Svindlere

10. februar 2025

Kjære kunde,
Takk for at du tok deg bryet med å skrive en anmeldelse. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din.
Vi har sjekket situasjonen din på nytt i systemet vårt og ser at problemet heldigvis allerede er løst. Skulle det fortsatt være noe, ikke nøl med å kontakte oss.
Med vennlig hilsen,
Team Cvneed

Min sønn på 16 år har i dag fått et…

Min sønn på 16 år har i dag fått et varsel per post hvor det står påminnelse!
Han har aldri bestilt noe, eller mottatt noen såkalte tidligere varsler. Han har ikke godkjent noe avtale med dere som dere skriver, dette er det første vi hører fra dere. Å true unge med slik brev, er direkte usømmelig.
Dette firma burde anmeldes til forbruker myndighetene.

5. februar 2025

Vi løser gjerne dette for deg!

Dere er fakka folk som ikke stopper å…

Dere er fakka folk som ikke stopper å sende meg fakturaer for den dumme nettsiden deres. Dere er så irriterende jeg abonnerte aldri til denne nettsiden, la meg leve jeg er mindreårig og dere gjør så
morra mi hater meg og blir sur på meg og dere gjør så jeg får ordentlig nerver. Dere er på ordentlig klegg som ikke drar sin vei ærlig. Fjern dere

5. februar 2025

Svindler mindreårige!

Samme som mange andre har min datter på 15 fått regninger og varsler på mld, nå regning i posten.
Kommer ikke til å betale da hun er mindreårig og dette er tydelig scam på høyeste nivå.
Har noen vurdert å anmelde? Hvordan kan «bedrifter» som dette fortsette å terrorisere barn?
Vanligvis når man kjøper/bestiller noe på nett må man identifisere seg med bankID osv for betaling. Her har barna oppgitt navn og adresse, så firmaet kan sende regninger og inkasso løpende.
Hun er mindreårig, det burde dere forstå da hun ikke har avtalt med dere med gyldig bevis (BankID) på nettsiden.
Til alle andre! IKKE BETAL!

17. januar 2025

Vi løser gjerne dette for deg!

Hei,min sønn på 16 år brukte deres…

Hei,min sønn på 16 år brukte deres sider også for å få hjelp til CV og nå får han faktura på 1000,- han er under 18 år, født 14.06 2008, så jeg bet dere om å slette denne fakturaen. Mvh Tone

15. oktober 2024

Svar fra Cvneed

Vær oppmerksom på at under bestillingsprosessen godtar forbrukerne at de er 18 år eller eldre. Dette er også grunnen til at vi startet abonnementet.

Dette er ren svindel.

Dette er ren svindel.
Min datter på 13 år har fått inkassokrav etter å ha besøkt siden deres. Ingen abonnement er tegnet, men likevel fortsetter de å sende henne inkassokrav - først via e-post og nå også som brevpost.
Hold dere langt unna dette nettstedet.

25. desember 2024

Bare lureri!

Bare lureri!! Min datter på 12 år kom inn der og di sender ut fakturaer på fakturaer ,har prøvd og kontakte di gjentatte ganger..Har oversent bilde av hu og fødselsdato ,di svarer aldri ,ba om og få se om jeg har sendt tilateks med legitimasjon …siden hu er barn,jeg har aldri sendt tilstelse på dette ,di svarer aldri og fortsetter med fakturaer ..ikke betale eller lar dere lure..rein svindel

6. desember 2024

Selskapet driver med svindel

Selskapet driver med svindel! Min datter på 16 vle forsøkt scammet av disse svina, først på mail så i post. F...off u cu.nts!

4. desember 2024