Cvmaker Anmeldelser 2 580

4,2

Bra

3k anmeldelser

ingen

jeg har svært ved at anmelde det

10. mai 2023

Svar fra Cvmaker

Kære bruger, vi er meget glade for, at du valgte os. Vi sætter pris på feedbacken og er glade for, at du nød vores service!

Det er godt

det er godt. e

25. april 2023

super

super super godt

2. desember 2022

Hej Faith,

Det er meget dejligt af dig at tage dig tid til at anmelde os. Vi er taknemmelige, og vi er sikre på, at dit CV ser meget professionelt og overskueligt ud, og vi hepper på, at du får drømmejobbet!

Mange tak,

Nice! Virkelig godt!!!

Nice! Det her er virkelig godt !

28. november 2022

Hej Malik,

Mange tak for din dejlige anmeldelse, vi rødmer! Vi håber du får dit drømmejob med CV'et du har lavet, og ønsker dig en fantastisk weekend!

CVMaker Team

Godt

At det var så ment

10. november 2022

Hej Kardo,

Vi er så glade og så taknemmelige for at have læst dine komplimentet. Tuuuuusind tak, og vi håber du får dit drømmejob!

meget dejglit

20. oktober 2022

Hej Dawit,

godt

jeg syntes det var godt nok

11. oktober 2022

Hej John,

Mange tak for din anmeldelse, vi er så glade for at vide, at det var let for dig at bruge vores tjeneste! :) Fortæl os meeeeget gerne, hvis du har ideer og forslag, og vi ønsker dig held og lykke med det CV, du har oprettet.

godt

8. september 2022

Lucas,

Mange tak,

Fungere perfekt

Fungere virkelig som det skal

4. september 2022

Hej Michella,

god side

god side, jeg vil klart anbefale den.

19. august 2022

Hej Shaima,

Vi er meget glade for at vide, at du nød oplevelsen med CVmaker.dk, og vi er sikre på, at dit CV ser meget professionelt ud. Fortæl os, hvis du har ideer og forslag, og vi ønsker dig succes med det CV, du har oprettet! :)

Tusind tak,

greg

det var ganske fint

9. august 2022

Hej Anna,

Mange tak for din dejlige anmeldelse, vi er så glade for at vide, at det var let for dig at bruge vores tjeneste! :) Fortæl os meeeeget gerne, hvis du har ideer og forslag, og vi ønsker dig held og lykke med det CV, du har oprettet.

meget god og overskulig

meget god og overskulig, og skaber et meget godt cv

7. august 2022

Hej Yacqub,

Mange tak for de venlige ord. Faktisk var vores hovedmål at oprette et brugervenligt, overskuligt websted, så din støtte virkelig betyder meget for os. Vi ønsker dig held og lykke med dit CV, og tak endnu en gang! :)