Banner for customclubs.eu

customclubs.eu Anmeldelser 603

4,6

Ekstremt fornøyd med køllene, som forventet ang. kvaliteten. Ble litt lang i maska når jeg plutselig hadde fått postoppkrav på flere tusen. Skulle stått tydeligere at prisen var eksl. mva. Kølle... Vis mer

Veldig bra laget køller, rask levering selvom de måtte lages og bestilles fra Mizuno. Dessverre så var tre av køllene feil, men det ble kompensert og var ikke krise, så og si samme køller. Alt i alt f... Vis mer

Veldig bra service og helhetsopplevelse. Bestilte mizuno wedger, fikk opplyst 30-40 dagers leveringstid. De ble levert etter bare 2,5 uke. Over all forventning, kommer 100% til å handle mer hos dem!

1. Golfbutikk

CUSTOMIZE YOUR GOLF CLUB ONLINE Choose shaft- & grip model, adjust, length, loft & lie etc. Brands: Titleist, Miura, Ping, L.A.B Golf, Scotty Cameron, Evnroll, Cobra, Proto C, TaylorMade, Mizuno, Srixon, Cleveland, Callaway, PXG. LA Golf.

4,6

Enestående

Har svart på 80 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

25 % ekstra på prisen

Det er kommer ikke godt nok fram at prisene er uten MVA . Så man får 25 % ekstra nå man henter pakken hos Posten.

2. april 2026

Svar fra customclubs.eu

Informasjon om at prisene er eksklusive MVA fremgår tydelig både før utsjekk og i kjøpsvilkårene som må godkjennes før bestilling. Vi anbefaler å lese gjennom dette nøye ved kjøp for å unngå misforståelser.

Helt topp - anbefales!

3. jernsettet jeg kjøper herfra, alltid like fornøyd! Topp service, pris og leveringstid!

12. januar 2026

Svar fra customclubs.eu

Tack Thomas! Vi ser framemot ditt nästa besök hos oss :)

Jeg ble overrasket over å få kr 360 å…

Jeg ble overrasket over å få kr 360 å betale ved henting. Når jeg handler hos Dormy får jeg ikke toll. Helt unødvendig å handle hos dere når prisen økes med kr 360 ved henting. Siste gang, så takk for nå.

24. november 2025

Svar fra customclubs.eu

Thank you for your feedback. We’re sorry to hear that you were surprised by the additional NOK 360 at pickup. These charges relate to MVA and customs/handling fees that may apply to international shipments.

We would also like to clarify that this information is clearly communicated several times before the payment is completed. Our Terms & Conditions—which must be approved before the purchase is finalized—explain that MVA and any customs charges will be added upon import. These terms are in place to ensure transparency and to help protect our customers by outlining all potential costs in advance.

Super!

Quick, trustworthy, good price

15. september 2025

Svar fra customclubs.eu

As it should be :) Thank you for the review and we hope to see you back with us soon!

God service. Jeg bestilte en golfkølle og noen andre golfartikler. Når jeg la inn bestillingen gjorde jeg en feil, men kundeservice var svært hyggelige rettet raskt opp i feilen da jeg kontaktet de. Leveransen var som avtalt ved bestilling og varene var som forventet.

25. februar 2025

Ekstremt fornøyd med køllene

Ekstremt fornøyd med køllene, som forventet ang. kvaliteten.

Køllene ble levert relativt kjapt

2. januar 2025

Hello :)
I can see that you´ve placed the order 16/12 at 9,00.
We shipped the package 16/12 at 13.00
it was delived to your pick-up point 19/12 at 16.50.
This is shipping outside of the EU :-)
Hope there is understanding that we always tries to deliver as soon as possible on all orders.

Wish you a great season 2025.

Husk + mva og gebyr

Ok priser. HUSK å legge til norsk mva. Samt et gebyr på omlag. kr. 400,-
Eksempel:
Kjøpte varer fakturert kr 3000,-
25% mva + gebyr, kr. 1144,-
Totalsum i norske kr. 4144,-

9. desember 2024

Svar fra customclubs.eu

When you buy from outside EU, there will be tax added. You never pay any tax to us :)

Produktet ser bra ut

Produktet ser bra ut. Det tilkommer dog toll og moms på de oppgitte priser, når de sendes til Norge. Det kunne det gjerne opplyses om

21. november 2024

Svar fra customclubs.eu

Tack för din review och feedback! :)

Veldig bra laget køller

Veldig bra laget køller, rask levering selvom de måtte lages og bestilles fra Mizuno. Dessverre så var tre av køllene feil, men det ble kompensert og var ikke krise, så og si samme køller. Alt i alt fornøyd👍🏻

29. juli 2024

Lokke pris

Prisene på nettsiden er uten mva. Så ble 25% dyrere enn det som var opplyst om på nettsiden når jeg måtte betale toll for og hente ut pakken.

18. april 2024

Svar fra customclubs.eu

Hej! Tack för att du tar dig tid att ge oss feedback. Eftersom du handlar från ett land som inte är med i EU, så tillkommer alltid moms. Det framgår under våra villkor på hemsidan. Det framgår också i kassan när du checkar ut produkten. När man handlar från ett Icke-EU land så betalar man alltid, utan moms till oss. För det du gör så är en import av produkter. Det är samma för alla, oavsett vilken sida du handlar från. När du handlar från en sida som är medlem i EU.

English:
Hello! Thank you for taking the time to give us feedback. Since you are shopping from a country that is not part of the EU, VAT is always added. It appears under our terms and conditions on the website. It is also shown at the checkout when you check out the product. When you shop from a non-EU country, you always pay, without VAT to us. Because what you are doing is an import of products. It's the same for everyone, regardless of which site you shop from. When you shop from a site that is a member of the EU.