Ik had wat problemen met mijn bestelling, de levering ervan. Ik werd via het whatsapp-kanaal heel fijn en snel geholpen. Ze waren heel de dag bereikbaar en checkte tussendoor of alles goed verliep en... Vis mer

Vorige week heb ik besteld bij CurlyStuff.nl en ik ben ontzettend blij met mijn ervaring. Ik kreeg super snel reactie en er werd echt de tijd genomen om met mij mee te denken. De producten zijn gewel... Vis mer

Ontzettend blij met de adviezen van Curlystuff. Als kapster weet ik al het nodige van krullen, maar de kennis van Curlystuff is echt van een heel ander niveau. Voor de krullen van mijn kinderen w... Vis mer

De bestelde producten waren weer supersnel binnen! Mooi assortiment met krul vriendelijke producten, als er vragen zijn worden we ook altijd heel goed geholpen. Ik blijf hier bestellen!

1. Butikk med hårprodukter
  2. Frisørsalong

Dé krullen webshop voor wavy, curly & afro hair – natuurlijke producten & persoonlijk advies. 🌟 CurlyStuff – Dé krullen webshop voor wavy, curly & afro hair 🌟 CurlyStuff is dé webshop gespecialiseerd in haarverzorging voor iedereen met wavy, curly en afro hair. Wij begrijpen dat krullen uniek zijn en speciale verzorging nodig hebben. Daarom vind je bij ons een breed assortiment aan natuurlijke haarproducten die 100% Curly Girl & Curly Men friendly zijn. Of je nu golvend haar, losse krullen, coily of afro hair hebt – wij hebben de producten die jouw haar laten stralen. 💕 Waarom CurlyStuff? Groot aanbod van shampoos, conditioners, leave-in producten, stylers, haarmaskers en accessoires speciaal voor krullen. Doe onze Krullen Quiz en ontvang een persoonlijk productadvies op maat. Gratis professioneel advies van een krullenexpert bij vragen over jouw routine. Veilig en eenvoudig bestellen, met achteraf betalen en gratis verzending vanaf €50 in Nederland. Bij CurlyStuff staat de gezondheid van jouw haar centraal. Onze producten helpen pluis te verminderen, droogheid tegen te gaan en klitten makkelijker te ontwarren. Zo creëer je veerkrachtige, glanzende en gedefinieerde krullen. 👉 Wil jij krullenproducten kopen bij een webshop die écht kennis heeft van krullen? Ontdek CurlyStuff en ervaar waarom wij de favoriete krullen webshop zijn voor iedereen die droomt van gezonde, sterke en stralende krullen. 🌍 Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor – beoordeeld met hoge klanttevredenheid.

4,6

Enestående

Betrouwbaar en goede producten

De haarproducten die ik gehaald had waren fantastisch voor de haren van mijn
Snelle levering en Betrouwbaar

Dankjewel Curlystuff.

16. september 2025
Logoen til CurlyStuff

Svar fra CurlyStuff

Geweldig om te horen dat je zo’n goed resultaat ziet en blij bent met de kwaliteit van de producten. Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor het schrijven van je review. Groetjes, Casandra