Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

De aangeboden jeepsafari ad 105€ pp is geen aanrader. Wordt niet in (open) jeeps uitgevoerd maar in 35 jr oude Discovery landrovers waar door open achterklep de dieselgassen naar binnen worden gezogen... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Betrof een zeeeer slechte hotel kamer op Bonaire bij het Eden Beach voor de hoofdprijs!!!🤬Ik betaalde 762,- euro meer dan mijn buren die via Corendon hadden geboekt, dat is nog eens 133,- euro meer d... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Mijn reis naar Portugal werd geannuleerd wegens te weinig aanmeldingen en als enig alternatief werd diezelfde reis een week later aangeboden. Toen ik aangaf dat dat voor mij geen optie was en ik graag... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Via ipad liep reservering vast. Ik weet niet of dat aan website lag, maar na enkele seconden wachten gebeurde er niets. Tot dat ik foutmelding kreeg. Ik heb overigens dag later me succesvol voor dezel... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Turoperatør

Skrevet av virksomheten

Crusj organiseert al bijna 10 jaar de leukste reizen voor singles. Door het grote aanbod aan zonvakanties en wintersport reizen zit er voor iedereen een leuke reis tussen. Moeite met kiezen? De medewerkers van Crusj helpen je graag met het vinden van jouw perfecte singlereis.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Fijne reis naar Bali gehad en nu nog…

Fijne reis naar Bali gehad en nu nog lekker Sardinie voor de boeg. Dus Crusj is voor herhaling vatbaar!

27. august 2020

Beste Bernadette,

Bedankt voor je mooie review.
Wat leuk dat je dit jaar met ons meegaat naar Sardinië!

Amy van Crusj

Vakantie Sicilie

Superleuke vakantie gehad in Sicilië met een leuk gezelschap en geweldige reisleiding. Ook veel activiteiten gedaan onder andere: Vulkaan Etna, Eolische eilanden, Palermo en rondvaart.

17. august 2020

Beste Wim,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze enthousiaste review. Het is erg leuk om te lezen dat je een heerlijke vakantie hebt gehad!

We hopen je terug te zien op één van onze toekomstige vakanties.

Amy van Crusj

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De website is een en al verlokking...

De website is een en al verlokking en verleiding;) dus is boeken bij Crusj al een feestje. De mooie foto’s en echte reviews zijn heerlijk om te bekijken. Ik kijk uit naar mijn tweede reis met crusj, zeilen langs Griekse eilanden. Zin in! Na mijn trip naar Zakynthos heb ik weer goede hoop en alle vertrouwen op een fijne vakantie met gelijkgestemde, nieuwe vrienden. Misschien voor even, misschien voor altijd. We gaan het zien!

10. august 2020

Beste mevr. Drost,
Bedankt voor je leuke review. Fijn dat je vorig jaar een leuke vakantie hebt gehad op Zakynthos en dat je dit jaar weer met ons mee wilt! We hopen dat je dit jaar weer net zo'n leuke vakantie gaat beleven.
Groeten,
Team Crusj

Duidelijk

Overzichtelijk, duidelijk en gemakkelijk boeken van je reis

3. august 2020

Hi Paulien,

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat de website duidelijk en overzichtelijk is.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb al eerder een vakantie geboekt…

Ik heb al eerder een vakantie geboekt via Crusj en dat is mij destijds ook uitstekend bevallen. Zelfs nog contact met een aantal mensen van de groep.

15. juni 2020

Beste Danielle,

Bedankt voor je review.

Wat leuk om te horen dat je Crusj vakantie uitstekend is bevallen.
We verwelkomen je graag op je volgende singlereis!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ondanks deze moeilijke tijd waarin…

Ondanks deze moeilijke tijd waarin jullie en wij allemaal zitten zie ik mooie nieuwe reizen voorbij komen. Complimenten hiervoor.

17. mai 2020

Beste Wilma,

Bedankt voor dit mooie compliment!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

makkelijk een reis te boeken en kunnen…

makkelijk een reis te boeken en kunnen zien hoe groot de groep is waar je mee gaat

6. mars 2020

Goedemorgen,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het boekingsproces makkelijk en duidelijk is.
Veel plezier met het aftellen tot de reis!

prima

prima, duidelijk en makkelijk mee te werken, als er bij het invullen een veld niet goed is ingevuld, is het handig als crusj aangeef om welk veld het gaat

19. februar 2020

Hi Eveline,

Bedankt voor je enthousiaste review.
Wanneer een veld niet is ingevuld zou deze rood moeten worden.

Veel plezier met het aftellen tot jouw reis!

Wanne go back !!!

Een mooie manier om andere reizigers te ontmoeten. Lekker je eigen vakantie vieren, maar niet alleen zijn.
En Curaçao is net als thuiskomen alleen dan mooier, relaxter en warmer.
Paar dagen langer en was perfect geweest.

19. februar 2020

Hoi Marielle,

Goed om te horen dat je een super vakantie hebt gehad op Curaçao! Het weer in Nederland is inderdaad iets minder aangenaam dan daar, weer even wennen! Het doel van onze reizen is dat je vakantie kan vieren zoals jij dat wilt, maar dat je niet alleen bent. Fijn dat je het zo ook ervaren hebt!

Mocht je nog eens met ons mee op vakantie gaan dan kan je altijd vragen naar de mogelijkheden om je reis te verlengen.

Top website

Echt een duidelijke en uitnodigende site. Alles is goed te vinden en het ziet er allemaal erg aanlokkelijk uit.
Er zijn geen kleine lettertjes, je weet wat je krijgt en hoeveel het kost!

18. februar 2020

Beste Janine,

Bedankt voor je enthousiaste review!
Veel plezier met het aftellen tot je vakantie.

goed

site zag er goed uit, alles netjes aangeven.
Ben benieuwd naar de vakantie.

15. februar 2020

Beste Alexander,

Bedankt voor je leuke review!

Veel plezier met het aftellen tot de vakantie.

Uitstekende organisatie

Uitstekende organisatie. Vorig jaar naar Zakynthos geweest met Crusj. Reisleidster Anouk had alles prima geregeld.
Dit jaar op naar Samos met Crusj.

Hallo Mevr. vd Schaaf,

Bedankt voor je review.
Leuk dat je dit jaar weer met ons mee gaat op singlereis. Veel plezier met het voorbereiden van de reis en tot op Samos!

Linda

Goede duidelijke website

Goede duidelijke website. Je loopt er makkelijk doorheen.

Hoi Grieta,

Bedankt voor je review! Fijn dat je de site als prettig ervaart en dat het duidelijk is.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

De reis ziet er fantastisch uit

De reis ziet er fantastisch uit, het boeken ging makkelijk. Ik kwam er alleen na de betaling pas achter dat ik niet het hele bedrag moest betalen maar een gedeelte van het bedrag. Dit staat op de factuur die ik per e-mail binnen kreeg terwijl ik aan het betalen was via I deal.

Beste Floor,

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat leuk om te lezen dat je er zin in hebt.

Bij een betaling via IDeal is het alleen mogelijk om het gehele bedrag over te maken. Kies een volgende keer voor betaling via bankoverschrijving. Dan ontvang je een factuur en kun je eerst de aanbetaling van 15% in orde maken en later het restant bedrag.

Veel plezier met het aftellen tot de reis!

Zonder twijfel geboekt

Via google ben ik op jullie website terecht gekomen. Het trok mij gelijk aan en gaf me gelijk het gevoel dat ik op de juiste plek was. Het is fijn dat er onderscheid gemaakt wordt in leeftijdsgroepen en als je wil boeken kan je al zien staan hoeveel mannen en vrouwen en in welke leeftijd meegaan. Ik heb er nog een nachtje over geslapen maar de volgende dag zonder twijfel een vakantie naar Zakyntosh geboekt.

Ik kijk er naar uit!

10. februar 2020

Hoi Eveline,

Bedankt voor je superleuke reactie!
Fijn dat er een goed gevoel bij hebt en we zien je op Zakynthos.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Je moet het zelf gezellig maken

Je moet het zelf gezellig maken. Maar de ervaring van de reisleiding was altijd prima voor mij.

7. februar 2020

Beste Ria,

Bedankt voor het schrijven van een review. Wat fijn dat je altijd een goede ervaring hebt gehad met onze reisleiding.

Groeten, Amy

Prima site

Prima site. Breed aanbod aan reizen.

6. februar 2020

Beste Michiel,

Hartelijk dank voor het schrijven van een review!

Groeten,

Vurdert til 4 av 5 stjerner

De website is duidelijk en prettig om…

De website is duidelijk en prettig om te lezen, met mooie foto's.

5. februar 2020

Hoi Femke,
Bedankt voor je review. Wat fijn dat je onze website als prettig ervaart.

Hartelijke groeten, Linda

Fijne organisatie

Fijne site. Fijne organisatie. Makkelijk in te vullen. Duidelijke reizen. Wel apart dat je meteen naar de bedankpagina van de totale de reissom wordt gestuurd. Een keus daarin zou fijn zijn

3. februar 2020
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv