The Cryptonite academy is more than a group of knowledgable people and trading movies. All students are open and willing to help the people who just start trading. The premium section gives more insgh... Vis mer
Selskapet har svart
Goede ervaring met Cryptonite Academy. Je merkt dat er veel kennis aanwezig is en dat er echt gebouwd wordt aan een sterke leeromgeving.
Zeer ontevreden over her premium lidmaatachap! Je word in de reclame misleid dat je enkel maar de signalen van onze professionals hoeft te volgen... Als je dit doet, elke trade die ze aang... Vis mer
Selskapet har svart
Corné & team zijn altijd uit op verbetering. Ik ben al jaren lid van deze elkaar opbouwende community & wederom hebben ze de Discord nog weer verbeterd. O.a. meer live-sessie, echt top! Cursus & 1... Vis mer
Selskapet har svart
Cryptonite Academy helpt je om succesvol te worden in crypto — van beginner tot ervaren trader. Je leert stap voor stap hoe je winstgevend kunt traden, investeren en inspelen op de bull- & bearmarkt met bewezen strategieën die al duizenden studenten resultaat hebben opgeleverd.
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Fantastische cursus!! ik ben blij dat ik hem gevolgd heb en ik sta te poppelen om aan de slag te gaan met traden..

Svar fra Cryptonite Academy
De cryptonite cursus is erg duidelijk en overzichtelijk. Je leert hier ontzettend veel van om de juiste strategie voor jezelf aan te leren. Als je de juiste stappen toepast die worden uitgelegt. Word je zeker een goede trader!

Svar fra Cryptonite Academy
Wat mij betreft sprake van misleiding, gaslighting/emotionele manipulatie en machtsmisbruik.
Meerdere mensen geven het hier al aan, maar helaas blijft Corné zeggen waar het bij hen allemaal misgaat. Hij zegt open te staan voor feedback en niet moeilijk te doen met compensatie bij ontevreden klanten. Dit is imo helaas niet waar. Neem de mindere recensies aub serieus en denk goed na voor je een product van hem aanschaft. Ik ben al een halfjaar bezig het product te maken tot wat mij beloofd is, aangezien ik geen compensatie krijg voor het tekortkomen van het product.
Circa €3000 voor het VIP traject is wat mij betreft erg overpriced. De beloftes wat het traject inhoud, gemaakt door team Corné, worden niet nagestreefd en met feedback doen ze weinig. Het traject heeft 3 coaches waarvan er maar 1 een fulltime trader is. Het traject is niet hun fulltime job en krijgt dus ook niet hun volledige inzet. Dit is, wat mij betreft, te merken.
De alerts zijn er minder dan beloofd, je krijgt ze maar circa 1 min eerder dan premium en zijn ook niet echt winstgevend (en nee ik kijk niet verkeerd ;)).
Als je eenmaal een goede/winstgevende trader bent zal je inzien hoe slecht de producten van Corné in elkaar zitten.
Je vind veel betere info gratis op het internet. Als je een beetje business verstand hebt zal je ook inzien hoe onprofessioneel de producten in elkaar zitten.
Oh en ik zie dat hij zijn personeel recensies laat schrijven. Ook best misleidend als je het mij vraagt.
Een onderontwikkeld brein gecombineerd met geld en macht is helaas een verwoestende combinatie…

Svar fra Cryptonite Academy
Ik was een totale leek voor ik begon met deze cursus, heb zo enorm veel geleerd...Niet in woorden uit te drukken !! Enorm uitgebreid, ALLES komt aanbod. Het stukje mindset vindt ik ook een mooie toevoeging !! Zoals alles in deze wereld komt niks vanzelf en moet je keihard voor je doelen blijven werken iedere dag opnieuw !
Tot slot wil ik Cornè en het volledige team van hem bedanken voor deze cursus en langs deze weg ook even zeggen dat ik het geweldig vindt dat ik 20 Juni mag starten met het VIP traject !!!
Mvg,
Andy Hauben

Svar fra Cryptonite Academy
Heb ontzettend veel geleerd en moet nog verder, de uitleg is soms een beetje warrig met de muis van links naar rechts maar al met al een prima start van de crypto wereld voor mij. dank je wel

Beste team cryptonite,
Bij deze heb ik net de cursus afgerond, nu is het tijd om zelf te starten en de opgedane kennis te gaan gebruiken en naar eigen hand te gaan zetten. De cursus heeft mij een hoop geleerd en verduidelijkt. De discord community is fantastisch, alle vragen worden snel beantwoord. Op huiswerk wordt snel gereageerd en hier zit meestal nog handige feedback en tips bij (thanks Carl) . Bedankt hiervoor, mijn crypto journey kan gaan beginnen, mega zin. Ik zou elke crypto leek de cursus aanraden, het geeft je een goede basis om op door te bouwen.

Svar fra Cryptonite Academy
3de betalende cursus die ik volg, eindelijk is alles nu heel duidelijk! (Deze had ik eerst moeten doen ;-))
Fijne is dat er snelle reply op huiswerktaken is, je wordt dadelijk bijgestuurd. Super Cursus dus 👍

Svar fra Cryptonite Academy
Ontzettende fijne, duidelijke cursus.
Blij dat ik hieraan begonnen ben en stapje voor stapje kom ik steeds dichter bij mijn doel.
Al (kleine) winstgevende trades mogen maken, en dit kan alleen maar een voorbode zijn van al het moois wat nog gaat komen.
En als het mij lukt met deze uitleg, dan lukt het iedereen! 😉

Svar fra Cryptonite Academy
Erg duidelijke cursus. Alles wat gezegd wordt is nuttig en to the point. Het fijnste vond ik het feit dat er niet tegen je gelogen wordt: geen valse beloftes over snel rijk worden, maar juist een realistisch beeld van hoe hard je moet werken om je doelen te behalen. Als je Cryptonite nog niet hebt aangeschaft en je twijfelt nog, dan zeg ik: probeer het gewoon! Het is 100% je tijd waard ook al zou je later besluiten om niet te gaan traden omdat je niet alleen als trader groeit, maar ook als mens.

Duidelijk en leerrijk
De cursus is heel duidelijk en leerrijk en vooral boeit het om die te volgen. Ik heb de cursus in 1 ruk uitgekeken en begin nu terug aan het begin om alles goed te leren en ben er van overtuigd dat dit een succes word.
Bedankt voor deze cursus.

Svar fra Cryptonite Academy
Cursus is prima. Mist wel het een en ander naar mijn inziens.
Over een aantal zaken wordt te makkelijk gedaan door Corné vind ik. Hij geeft aan zelf doorgaans te swing traden, maar legt in de strategie video's 2 day trading strategieën uit (die letterlijk uit een day trade boek gekopieerd en geplakt zijn) en 2 strategieën die hij zelf zou hebben ontwikkeld. Bij de trade calls die worden gegeven zie ik 1 van deze strategieën vrijwel niet terug.
Ook wordt bij deze trade calls, hoe hij en de andere coaches precies tot een trade zijn gekomen, het makkelijk afgedaan. Je moet zelf maar de analyse maken in de chart en hopelijk kom je dan op hetzelfde uit. Dit kan veel leerzamer door juist goed te onderbouwen waarom je als coach tot een trade bent gekomen. Laat de leden meekijken over je schouders, zodat ze kunnen zien wat je precies doet en waarom je dat doet. Laat ons van jouw trades leren.
Daarnaast voegen de (per stuk maar liefst 2 minuten durende) video's over verschillen tussen swing traden / day traden en scalpen in mijn ogen niets toe. Er wordt gezegd dat je de technieken uit de cursus moet gebruiken en dan zou je kunnen kiezen tussen swing- of daytraden of scalpen; zonder enige verdere toelichting hoe dan precies.
Day traden is een heel andere sport dan swing traden. Eveneens scalpen. Dit wordt te makkelijk afgedaan en ik mis hierin een concrete aanpak en onderbouwing. Met welk timeframe moet je bijvoorbeeld werken? Wat is een goede exit? Dien je op kortere timeframes ook SR levels te plaatsen? Enz. enz. Een aanpak / de kennis is niet aanwezig, alles wordt over 1 kam geschoren. Dit heb ik bij Corné een tijd geleden al aangekaart, maar niets meer over gehoord.
Als laatste, de community is enthousiast, maar vragen die ik specifiek aan de cursusmaker stel of aan coaches worden meestal niet en anders zeer magertjes beantwoord. Ik heb 1 keer kort met Corné over het een en ander kunnen sparren en daarna zijn mijn vragen onbeantwoord gebleven.
Kort gezegd, in de cursus wordt veel behandeld en de community is leuk voor erbij, alleen mis ik verschillende belangrijke componenten voor mijn leerproces als beginnend trader. Er zijn zonder meer verbeteringen mogelijk, die je wel binnen een trade cursus met community mag verwachten.
Ik ben benieuwd of mijn feedback ter harte wordt genomen.
Albert

Svar fra Cryptonite Academy
Ik kan alleen maar lovend zijn over deze cursus.
Deze is zo uitgebreid, daar ben je wel even zoet mee.
Denk dus niet, doe ik wel even.
Wil je het echt serieus nemen, dan zal je er zeker wat tijd in moeten stoppen.
En het is echt een noodzaak om door te zetten om de cursus met goed resultaat af te ronden.
Het begin even doorbijten, maar hoe verder je komt, hoe duidelijker het gaat worden.
De module 'cryptonite trading' zal ik voor mijzelf nog een keer moeten doornemen, om het nog beter te snappen en nog beter een start te kunnen maken in het traden zelf.
Na het afronden van de cursus raad ik je ook aan om een abonnement te nemen op de premium van de cryptonite discord.
Hier vindt je veel extra waardevolle informatie en daarbij worden er potentiele trades gedeeld, die de maandelijkse kosten van dit lidmaatschap, in no time terug laat verdienen.
Een zeer vriendelijke discord, waar je met overige vragen altijd terecht kunt.
Wil je serieus leren traden.?
Okee, het is even een investering, maar het dubbel en dwars waard.!!

Svar fra Cryptonite Academy
zeker de moeite waard,veel van geleerd en zo uitgelegd dat iedereen het wel moet snappen. zal het zeker aanraden voor elke beginnende trader

Svar fra Cryptonite Academy
It is very well explained with a lot of rehearsal and repeat moments. It is done in simple language and it feels very understandable. I cannot wait to start doing analyses on a daily basis, then start paper trading and soon real money trading. I feel confident as I think the course gave me the basic tools to read the charts!

Svar fra Cryptonite Academy
Ben na 9 maanden al een heel eind gekomen met Cryponite Cursus, nu hebben ze een hele Academy😏.
Discord groep is geweldig, voel me er helemaal thuis. Je kunt echt heel veel leren van deze gasten🙏. Dit leren kost tijd maar het is echt de moeite waard. Je kunt zelfs traden zonder geld om het te leren met paper traden op Trading view👌😏
Als je hier aan begint mag je niet opgeven, alleen dan kom je er💪😎

Svar fra Cryptonite Academy
sinds 2 maanden in deze discord groep. en wat een positieve groep is het !!! je stelt een vraag en voor je het weet word je geholpen door een ander lid of een staff medewerker.
ik zou niks negatiefs kunnen verzinnen over deze community.
ga zo door jongens
mvg StiiYl86

Svar fra Cryptonite Academy
Super tevreden over mijn aankoop en de behulpzame community, dit is een mega waardevolle toevoeging!

Svar fra Cryptonite Academy
De cursus is voor elke beginner te begrijpen, goede instap om een carrière in crypto te beginnen.

Svar fra Cryptonite Academy
Ik heb meerdere cursussen crypto gedaan, maar Cryptonite steekt er voor mij met kop en schouders bovenuit. Dank Corné!

Svar fra Cryptonite Academy
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.