vorige maand bestelling geplaatst voor 9u besteld volgende dag geleverd staat er ???? 2 weken later zelf gemaild, hun antwoord niet meer op voorraad .Andere gekozen , geen reactie weer terug gemaild... Vis mer
Se hva andre synes
Je denkt dat je bij het bestellen van veiligheidsschoenen geen klantenservice nodig hebt, totdat je het toch nodig hebt. Uitstekende en persoonlijke service, met mensen die echt bereid zijn om mee te... Vis mer
1 bus RVS stainless steel cleaner besteld doch er werd een ganse doos geleverd. Eerlijk gemeld aan afzender. Afspraken gemaakt met Daimy om terugzending van overige bussen terug te zenden. Worden thui... Vis mer
Selskapet har svart
Vandaag mijn nieuwe Active Gear werkhandschoenen binnen gekregen en super tevreden. Hele mooie prijs en voelen kwalitatief goed aan. Bestellen ging soepel en binnen no time bezorgd. 5 sterren van mij!... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Om CoolSafety
Skrevet av virksomheten
CoolSafety
CoolSafety is een Nederlandse webshop die er trots op is om jou te kunnen voorzien van kwalitatief hoogwaardige veiligheidsproducten tegen de best mogelijke prijzen. Wij helpen je graag bij het vinden van precies datgene wat je zoekt, of begeleiden je naar een slim alternatief.
Bij ons vind je een groot assortiment aan verschillende soorten PBM zoals:
- Adembescherming
- BHV artikelen
- Gehoorbescherming
- Handschoenen
- Overalls
- Werkschoenen
& nog veel meer!
Ervoor zorgen dat je iedere dag veilig aan het werk kunt, daar staan wij voor. Neem geen risico’s en vraag het even aan onze specialisten, zij adviseren graag.
Kontaktopplysninger
Hamersveldseweg 65, 3833 GL, leusden, Nederland
- (0)33-3030888
- info@coolsafety.nl
- coolsafety.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Oplichters
5 maanden geleden via bol.com bij coolsafety een bestelling geplaatst.
Nu een factuur gekregen met daarin een begeleidend schrijven dat deze bestelling door een storing zou zijn geannulleerd en toch verzonden. Of ik deze factuur alsnog wil betalen.
Echter is deze factuur al betaald bij plaatsen van de bestelling, wat bol.com ook bevestigd. Helaas dacht coolsafety daar in eerste instantie anders over en pas na een tweede keer contact met bol.com gaf coolsafety toe dat ze fout zitten.
Uiteindelijk dus door de klantenservice van bol.com opgelost, als t aan coolsafety had gelegen had ik twee keer mogen betalen
Een antraciet Tricorp vest besteld bij CoolSafety
Een antraciet Tricorp vest besteld voor heren maat XL bij CoolSafety. Super mooi dik vest. Mooie kwaliteit en niet duur en een goede pasvorm. Was goed verpakt en snel verzonden.
Top!
Afgelopen week nieuwe oordoppen besteld. In tegenstelling tot de laatste keer werd het nu keurig op tijd geleverd en was het netjes verpakt. Ook is de klantenservice zeer vriendelijk en behulpzaam.
Super klantenservice
Super klantenservice. Vandaag heeft de klantenservice van Coolsafety het probleem van een vermiste retourzending voor ons opgelost. Blije klant en snel weer een keer een bestelling plaatsen.
Wouter B
Super klantenservice bij Coolsafety
Super klantenservice bij Coolsafety! Een zending was in slechte staat toegekomen (beschadigd door de regen), en twee dagen later werd er een gratis doos mondmaskers geleverd. Dat is service, veel bedrijven kunnen daar een voorbeeld aan nemen...
Producten zijn snel bezorgd en degelijk…
Producten zijn snel bezorgd en degelijk verpakt!
Ik had een vraag over een bestelling, nummer gebeld en fijn dat je snel te woord wordt gestaan. Zeer tevreden.
Had a super good experience.
Had a super good experience.
I ordered 25 pairs of earplugs, but unfortunately only 24 pairs arrived. Then I wrote to Coolsafty and asked them to send an extra pair and they would do so immediately. Not only did they take care of it right away. They damn well returned the whole order. WHAT? That's damn good service. <3
Webshop bestelling.
Bij Coolsafety via de webshop thermokleding gekocht.
Mooie website, Snelle levering, Keurig verpakt, kwaliteits producten voor een goede prijs.
Gewoon goed zoals het hoort.
voorraadsysteem niet op orde.
Deze site verkoop ook op de website kantoorartikelen-discounter.nl
Op zondag 30-8 een bureaustoel besteld. Voorraad was nog 2 stuks en deze zou volgens de website de volgende dag in moeten huis zijn. Dus maandag verwerken en dinsdag in huis. Op woensdag zelf maar contact opgenomen en nu bleek de stoel ineens niet meer op voorraad. Waarschijnlijk gaan ze nu pas 1 week later leveren. Raar verhaal en niemand die dit soort dingen dus in de gaten houd bij deze webshop. Ze hebben dus zelf geen eigen voorraad en dropshippen. De volgende keer ga ik dat anders doen !!!!!!!!
Geholpen door een vriendelijke vrouw…
Geholpen door een vriendelijke vrouw aan de telefoon.
Ging om een product wat niet op de site stond.
Volgens de fabriek wel leverbaar via coolsafety.
Helemaal top
Product word direct verzonden.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.