CoolSafety Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

vorige maand bestelling geplaatst voor 9u besteld volgende dag geleverd staat er ???? 2 weken later zelf gemaild, hun antwoord niet meer op voorraad .Andere gekozen , geen reactie weer terug gemaild... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Je denkt dat je bij het bestellen van veiligheidsschoenen geen klantenservice nodig hebt, totdat je het toch nodig hebt. Uitstekende en persoonlijke service, met mensen die echt bereid zijn om mee te... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

1 bus RVS stainless steel cleaner besteld doch er werd een ganse doos geleverd. Eerlijk gemeld aan afzender. Afspraken gemaakt met Daimy om terugzending van overige bussen terug te zenden. Worden thui... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vandaag mijn nieuwe Active Gear werkhandschoenen binnen gekregen en super tevreden. Hele mooie prijs en voelen kwalitatief goed aan. Bestellen ging soepel en binnen no time bezorgd. 5 sterren van mij!... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bygg, anlegg og produksjon

Om CoolSafety

Skrevet av virksomheten

CoolSafety

CoolSafety is een Nederlandse webshop die er trots op is om jou te kunnen voorzien van kwalitatief hoogwaardige veiligheidsproducten tegen de best mogelijke prijzen. Wij helpen je graag bij het vinden van precies datgene wat je zoekt, of begeleiden je naar een slim alternatief.

Bij ons vind je een groot assortiment aan verschillende soorten PBM zoals:

• Adembescherming
  • BHV artikelen
  • Gehoorbescherming
  • Handschoenen
  • Overalls
  • Werkschoenen
    & nog veel meer!

Ervoor zorgen dat je iedere dag veilig aan het werk kunt, daar staan wij voor. Neem geen risico’s en vraag het even aan onze specialisten, zij adviseren graag.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

37 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Levertijd slecht, communicatie traag en nog steeds geen geld terug…

Een onderdeel van mijn bestelling bleek niet tijdig leverbaar. Dat kan gebeuren.
Hierdoor kon mijn levering niet binnen de beloofde tijd geleverd worden.
Helaas kreeg ik daarover geen bericht, en duurde het erg lang voordat mijn mail beantwoord werd.
Uiteindelijk mijn bestelling geannuleerd, en wacht al geruime tijd op restitutie van het aankoopbedrag. Ook daarin laat Coolsafety steken vallen.

15. mai 2023

Top Service!

Ik wil graag een woord van dank uitspreken voor Joost van Coolsafety! Zijn vriendelijke en behulpzame benadering bij het retourneren van mijn blauwe Tricorp jas was echt top. Het is fijn om te weten dat er nog steeds mensen zijn die oprecht om klanten geven. Bedankt Joost!

9. mai 2023

zeer goede winkel

zeer goede winkel. producten van hoge kwaliteit die altijd op tijd worden geleverd, zeer goede klantenservice, ik raad deze winkel aan

28. mars 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Beloofde levertijd wordt niet gehaald

Beloofde levertijd wordt by far niet gehaald! Bestelling voor 20.00 besteld wordt niet (conform belofte) de volgende werkdag geleverd, maar bijna 1 week later.

25. januar 2023

Beste Erik-Jan,

Bedankt voor het achterlaten van de review.
Nu is jouw ervaring niet naar wens verlopen. Hier worden wij uiteraard ook niet blij van!

Zou je zo vriendelijk willen zijn om ons je gegevens door te sturen zodat we contact met je kunnen opnemen.

Alvast bedankt!

Komen levertijden niet na

Product was prima maar kwam pas na een week binnen i.p.v. de beloofde volgende dag in huis.

Verzoek om te annuleren en terugbetalen is niet ingewilligd en nu dus product dubbel in huis omdat het via een andere webshop wél direct verzonden is.

22. desember 2022

Goedemorgen,

Bedankt voor het achterlaten van de review.
Nu is jouw ervaring niet naar wens verlopen. Balen!

Alvast bedankt!

Unbelivable bad experience

Unbelivable bad experience, write wrong adress every time on my package. It seems like they do it on purpuse cause there other site is filled with this also. Dont know if its a scam they are doing, sending empty package to wrong adress and claim payback from the shipping company

Dont buy! Im claiming money back, no amount of reship can make this company send correct

15. november 2022

Dear Viktor,

First of all, thank you for leaving a review. After all, we always want to improve and we can only do that by hearing experiences like yours. Now your experience did not go to your satisfaction. Bummer!

We would like to ask you to send us an e-mail with your order number to info@oronpropp.se, so we can see what we could do for you to still make it a positive experience.

goede klantendienst

na een paar kleine problemen de bestelling ontvangen uiteraard heeft coolsafety dit probleem gezien en uiteraard mij verder geholpen en hierbij een bij pasende oplossing voorzien. alles eind goed.

12. desember 2022

Beste Nick,

Hartelijk dank voor jouw bestelling! Allereerst bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Wij willen tenslotte altijd beter worden en dat kunnen wij alleen door ervaringen te horen zoals die van jou.

Nu is jouw ervaring niet naar wens verlopen. Balen!
Wij zien dat jouw bestelling inderdaad met wat vertraging bij ons vertrokken is vanuit het magazijn. Helaas heeft jouw bestelling daarna ook nog vertraging opgelopen bij de vervoerder GLS. Onze excuses voor dit vervelende ongemak, waardoor jouw bestelling te laat is geleverd. Ook wij worden hier uiteraard niet blij van!

Helaas staat jouw beoordeling als negatief geregistreerd. Graag hoor ik wat wij voor jou zouden kunnen doen om er toch nog een positieve ervaring van te maken.

Antoinette
Coolsafety

Komen levertijden niet na

19 oktober besteld, volgens website de volgende dag in huis. Het is nu 29 oktober maar nog steeds niet geleverd. Woensdag 26 oktober e-mail gehad dat het verzonden was maar dat het extreem druk is momenteel. Donderdag 27 oktober bericht dat het toch nog niet verzonden is vanwege drukte en dat zelfs ‘s avonds doorwerken.

Neem dan tijdelijk geen nieuwe bestellingen aan maar werk eerst de oude/achterstand weg! Ook klantenservice niet bereikbaar met de standaard mededeling dat het erg druk is.

Momenteel dus geen bestellingen hier doen, ze kunnen de gemelde levertijden helaas niet nakomen momenteel, ik wacht al 10 dagen zonder definitieve leverdatum.

UPDATE nav antwoord coolsafety;

Wat jullie kunnen doen heb ik aangegeven; of eerlijk zijn over de levertijd of tijdelijk even geen bestellingen aannemen tot alle achterstand is weggewerkt. Ik heb vandaag (03-11) mijn bestelling ontvangen welke ik op 19-10 gedaan heb, dat is 2 weken!

19. oktober 2022

Svar fra CoolSafety

Naar aanleiding van de bestelling die jij bij ons gedaan hebt heb jij een beoordeling voor ons achtergelaten.
Dit waarderen wij heel erg, want door de feedback van onze klanten kunnen wij onze service verbeteren. Helaas zien wij alleen dat jouw beoordeling als negatief geregistreerd staat.
Dit vinden wij heel jammer! Dit betekend namelijk dat jij niet helemaal tevreden bent met onze services en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Graag hoor ik wat wij voor jou zouden kunnen doen om er toch nog een positieve ervaring van te maken en een betere beoordeling te kunnen krijgen. Omdat jij geen gegevens hebt achtergelaten willen wij je verzoeken om een mail te sturen naar info@coolsafety.nl

Geweldige service

Geweldige service! Ik had Alpine Swim Safe oordopjes besteld voor mijn dochter die in Spanje verbleef, maar die bleken daar helaas net niet meer op tijd aan te kunnen komen. Zonde van de kosten, maar dat risico zat er natuurlijk in omdat ze er slechts kort verbleef. Toch maar even CoolSafety gebeld en de situatie uitgelegd. Een zeer vriendelijke dame aan de telefoon toonde alle begrip en heeft er voor gezorgd dat de oordopjes alsnog en zonder extra kosten naar ons adres in Nederland werden verzonden. Top service! Mijn complimenten!

6. august 2022

Nooit meer

Nooit meer, ik wacht al een week op stucloper, niemand weet waar mijn pakket is. Beloven veel doen niets. 5000 euro in rekening gebracht omdat stucadoor niet aan de slag kon na 100 telefoontjes

20. juni 2022

Prima service!

5 sterren voor CoolSafety wat mij betreft! Ik had pas geleden oordoppen besteld, maar die bestelling bleek om een onduidelijke reden teruggestuurd te zijn naar CoolSafety. Nog voor ik zelf zo ongeveer doorhad dat er met mijn bestelling iets aan de hand was, kreeg ik al een mail van CoolSafety met een oplossing. Een paar dagen later kwam mijn bestelling alsnog, zonder extra kosten, binnen. Top service (en dito oordoppen)!

18. mai 2022
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Besteld, niks geleverd, geen reactie

Oordoppen besteld en betaald. Verzendbericht gehad op de eerstvolgende werkdag, zonder Track&Trace-code. Na twee weken was er nog niets geleverd. Op berichten op de website en emails kreeg ik in eerste instantie geen reactie.
Inmiddels is het probleem opgelost, er zijn opnieuw oordoppen verstuurd en die zijn wel aangekomen. Beoordeling bijgesteld.

13. mai 2022

Prima afterservice Coolsafety

Prima afterservice van het bedrijf. Bij de bestelling van 3M halfgelaatmasker had ik nog een essentieel onderdeel niet meebesteld. Door een vriendelijke medewerker werd ik hierop gewezen. Het onderdeel werd alsnog franco nageleverd.

11. mai 2022

Zeer tevreden!

Ik bestel mijn oordopjes altijd bij CoolSafety. Niet alleen omdat de oordopjes die ik gebruik erg goed zijn maar ook omdat de service goed is. Zo had ik laatst een klein probleempje met mijn bestelling en belde daarom de klantenservice. De medewerkster was zeer vriendelijk en loste het probleem meteen op. Ik ben dan ook zeer tevreden over mijn oordopjes en het bedrijf zelf.

11. mai 2022

Een tevreden zakelijke klant

Mei 2021 een Peltor headset besteld (400 euro). Als snel bleek de koptelefoon niet naar behoren te werken, en is hij in overleg terug gestuurd. Koptelefoon teruggekregen, niks aan gedaan volgens de technische dienst en zelfde mankement. Wederom met de ondersteuning van Yonta teruggestuurd. Kwam wederom bericht terug dat er niks mee aan de hand was terwijl wij toch echt anders ervaarden! (en dit gewoon uit te proberen is als je hem op je hoofd zet en probeert). Er zat duidelijk heel weinig ruimte bij de leverancier maar dankzij Yonta is het opgelost en hebben we een nieuwe koptelefoon ontvangen! Zeer blij met hoe het uiteindelijk is gelopen, duidelijke blijk van klantvriendelijkheid & service!

22. april 2022

Havep 3054 Stofjas echt n goede voordelige jas

Zojuist de Havep 3054 Stofjas gekregen, echt n goede voordelige jas, 100% katoen en met knopen, die ik zeker prefereer boven drukkers. Niet alleen de handige buiten zakken maar ook een [smartfoon] binnenzak. Heel snel geleverd via GLS. Zeer tevreden, Ik beveel CoolSafety aan.

7. april 2022

Gedegen oplossing voor leveringsprobleem

Voor vriendlief had ik een Kask helm gekocht 4 weken geleden en toen 3 weken geleden ook de gehoorbescherming van Peltor met de klemmen van Kask om ze te kunnen bevestigen aan de Kask helm. helaas duurde het opsturen door vertraging van de levering vanuit de leverancier (Corona, Oorlog, leveringsproblemen), bij elkaar 3 weken. Toen de producten eindelijk binnen waren gisteren, bleken er 2 miniscule schroefjes van de klemmen te missen zodat het niet bevestigd kon worden. Een telefoontje naar Coolsafety en een fijn gesprek met Yonta, heeft geresulteerd in een credit van de klemmen, zodat ik zelf bij de ijzerwarenzaak, de benodigde schroefjes kon halen om de gehoorbescherming alsnog te kunnen bevestigen!. Bedankt Yonta, heel prettig zaken doen op deze manier. Groetjes Marianne Schön (Rodriguez Solutions)

30. mars 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel goede ervaring met werkneemster…

Heel goede ervaring met werkneemster yonta van het call center mijn autitische zoon had perongeluk 2 bestelling waarvan 1 geannuleerd maar toch verzonden mijn zoon was flink in paniek perfect en rustig opgelost door yonta meijer waardoor mijn zoon nu een dansje door de kamer kan maken super op gelost hartelijk dank

24. mars 2022
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv