Sjaak levert altijd top werk. De listing vertalingen zijn duidelijk, professioneel en snel gedaan. Zeker een aanrader!

Productverpakking en mockups laten maken door Sjaak. Was eerst niet helemaal wat we verwachtten, maar met wat aanpassingen zijn we gekomen waar we wilden. Was ook geen voor de hand liggende opdracht.... Vis mer

Ik ben ontzettend tevreden met de service en het resultaat! De listing en fotografie die voor mij is gemaakt was top. Het is duidelijk dat er veel aandacht is besteed aan de details, en het ziet er pr... Vis mer

1. Netthandelstjeneste
  2. Reklamefotograf
  3. Grafisk designer

Als bol.com verkoper wil je dat jouw producten eruit springen. Wij helpen e-commerce ondernemers hun merk te versterken en de verkoop te verhogen met professioneel listing design..Laat je merk groeien, verhoog je conversie en onderscheid je van de concurrentie op bol.com met onze branding- en designoplossingen.

4,6

Enestående

Har ikke svart på negative anmeldelser

Top listings voor Bol.com

Zeer tevreden over de listings van Concept Hex. Communicatie verloopt snel en de eigenaar is altijd bereikbaar. Daarnaast zijn de listings erg professioneel, doelgericht en gedetailleerd. Snelle levertijd en hoge kwaliteit.

16. mars 2026

Altijd goed en snel contact met…

Altijd goed en snel contact met Concepthex. Er word snel gereageerd en goed geluisterd naar je behoefte. Ze denken ook goed mee. Je kan hier met een gerust hart je listing of video laten maken.

11. mars 2026

Aanrader

Ik werk nu al een tijdje met Sjaak! Communicatie loopt schitterend en weet goed wat hij doet. zeker een aanrader

23. februar 2026

Erg tevreden

Erg tevreden met Sjaak, helemaal met de in-house foto en video service die hij nu aanbied om direct content te verkrijgen in China.

Zeker een aanrader.

27. januar 2026

Goede ervaring gehad met Concept Hex

Goede ervaring gehad met Concept Hex. Wij zijn als bedrijf voorzien van goede productfoto's voor één van onze merken. Zeer professioneel ontworpen en altijd ruimte voor aanpassingen.

6. januar 2026

Listing

Sjaak is een echte kunstenaar, hij levert echt top werk. De listing springt er echt uit tenopzichte van de concurrent. Ook is het geen enkel probleem om aanpassingen te doen.

10. november 2025

Super samenwerking

Hele fijne samenwerking gehad met Sjaak.
Sjaak denkt goed mee bij het maken van je listing. Dit heeft geresulteerd in een super resultaat!

22. oktober 2025

Goeie communicatie! Echt top

Goeie communicatie, ruim en mee denkend! Kreeg dit adresje via via! En zal dit zeker aan raden! Voor 3 producten mooie listing’s gemaakt met 3 render! En er zullen er nog veel meer komen. Bedankt sjaaak!

1. september 2025

Aanrader!

Goede communicatie, flexibel en hoge kwaliteit. Een paar bestellingen gedaan en hier zeker blij mee! Wij zullen nog een aantal keren terugkomen, sterker nog, de volgende order staat al.

11. august 2025

Top samenwerking!

Top samenwerking!

Erg tevreden over het resultaat. De designer levert professioneel werk en denkt goed mee. Wat ik vooral waardeer is het snelle en directe contact – dit zorgde ervoor dat mijn listing snel online kon en er direct sterk uitzag. Aanrader!

2. juli 2025