Jag har länge haft svårt att hitta bh:ar som jag inte får ont av då minsta tryck mot ryggmusklerna ger mig spänningshuvudvärk. I och med att jag fick byta om den inte passade så vågade jag prova och h... Vis mer
Selskapet har svart
Liivit ovat huomattavasti pienempää kokoa kuin yleensä vastaavan kokoiset. Vähän säätövaraa. Palautus maksaa yhtä paljon kuin tuotteet (3kpl). Palautuskäytäntö piti kysyä erikseen sähköpostilla. Asiak... Vis mer
Selskapet har svart
Köpte 3 olika färger. Passade perfekt, är enligt min åsikt enorm skön och gav flickorna ett mindre lyft. Är super nöjd och kommer beställa igen. Jag brukar få leta i timmar efter BH som passar. Detta... Vis mer
Selskapet har svart
Skönaste bh-arna jag någonsin haft, inget skav, inte för varma och ger ett bra lyft samt support samtidigt som de är otroligt bekväma. Enkla att tvätta och sitter snyggt även under skira tyger
Selskapet har svart
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 61 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Kivan näköiset ja mukavan tukevan tuntuiset päällä.

Svar fra Comfitunderwear
I love it. I have already ordered two bras and honestly i only use those. Now i orded more 5 pieces 3 for my sis for a present I am sure she love those too 😊 Thank you!

Svar fra Comfitunderwear
Juuri sopivat, tukevat ja suosittelen myös muille

Svar fra Comfitunderwear
Size was a little bit too small but I was able to get new ones without to pay anything and no need to return the wrong size, delivery took about two weeks

Svar fra Comfitunderwear
Pretty And comfortable bras, but not as supportive as I hoped. Despite that I will buy more these. Size guide gave perfect size (M).

Svar fra Comfitunderwear
Istuvat hyvin ja ovat kivat käyttääkin. Toinen rintani on hieman isompi, mutta pikkukikkailulla se isompi rintakin sopii hyvin.

Svar fra Comfitunderwear
Liivien koko -ohje oli väärä, mutta se korjattiin hienosti. Saan tilata uudet, isommat liivit ilmaiseksi. Kiitos. Ei tule isompaa vaivaa asian suhteen.

Svar fra Comfitunderwear
Fast and clear process. Too bad the bra were just a little bit too small from the cup, size M.

Svar fra Comfitunderwear
Ihanan tuntuiset. Olisi pitänyt valita vain vähän isompi koko.

Svar fra Comfitunderwear
Rintaliivit ovat mukavat päällä, mutta valitettavasti kupit ovat yllättävän pienet. Tilasin suuremman koon, mutta silloin ympärys oli liian suuri.

Svar fra Comfitunderwear
Aivan ihanat päällä, ei hierrä eikä paina. Istuu hyvin ja on tukevat! Hyvä asiakaspalvelu! :) Kiitos!

Svar fra Comfitunderwear
Mukavat päällä, tilasin jo toista kertaa samanlaiset, nyt vaan mustana, koska vaalea beige värjääntynyt käytössä ikävän näköiseksi. Edellisiin myös pitsi hieman nyppyyntynyt, mutta olen kuitenkin tyytyväinen näihin, erittäin mukavat käyttää.

Svar fra Comfitunderwear
Very comfy. I took xl which was good even though I’m not huge.

Svar fra Comfitunderwear
Wrong size. XL should be ok. In item says suze 44/100. I needed bigger.

Svar fra Comfitunderwear
Nopea toimitus. Tuote on hintalaatusuhteeltaan hyvä. Asiakaspalvelu vastaa nopeasti, jos tuotteessa on vikaa.

Svar fra Comfitunderwear
Tuote oli sellainen kuin luvattiin.

Svar fra Comfitunderwear
Kiinalaiset rimpulat. Ei vastaa kuvausta. "Kaupan päälliset" erilaisia, käyttökelvottomia. Ei voi palauttaa. Asiakaspalvelu lähettää aina saman viestin ja tarjoaa tilalle lisää tuotteita. Palautus maksaisi kuulemma 25,- mutta eivät anna osoitetta. Rahoja ei saa takaisin. Älä osta täältä mitään! Täyttä huijausta ja tyhjiä lupauksia.

Svar fra Comfitunderwear
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.