Jag har länge haft svårt att hitta bh:ar som jag inte får ont av då minsta tryck mot ryggmusklerna ger mig spänningshuvudvärk. I och med att jag fick byta om den inte passade så vågade jag prova och h... Vis mer
Selskapet har svart
Liivit ovat huomattavasti pienempää kokoa kuin yleensä vastaavan kokoiset. Vähän säätövaraa. Palautus maksaa yhtä paljon kuin tuotteet (3kpl). Palautuskäytäntö piti kysyä erikseen sähköpostilla. Asiak... Vis mer
Selskapet har svart
Köpte 3 olika färger. Passade perfekt, är enligt min åsikt enorm skön och gav flickorna ett mindre lyft. Är super nöjd och kommer beställa igen. Jag brukar få leta i timmar efter BH som passar. Detta... Vis mer
Selskapet har svart
Skönaste bh-arna jag någonsin haft, inget skav, inte för varma och ger ett bra lyft samt support samtidigt som de är otroligt bekväma. Enkla att tvätta och sitter snyggt även under skira tyger
Selskapet har svart
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 61 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Easy to solve problem when the size didn´t fit.
I love the original - beatiful and comfortable

Svar fra Comfitunderwear
very happy with the top, and the delivery went smoothly.

Svar fra Comfitunderwear
Tuotteet tulivat nopeasti ja ovat mukavia. Laatu hieman heikkoa, mutta punaiset olivat upeat päällä.

Svar fra Comfitunderwear
Yllätyksekseni liivit istuvat hyvin, ei purista, ei kiristä. Suosittelen näitä myös siskoilleni.
Iloista kevättä!

Svar fra Comfitunderwear
I guess these are ok. I don't understand the hype about the bras. The fabric is thin, and I doubt how these will hold up in heavy use.

Svar fra Comfitunderwear
Olen tyytyväinen hinta laatu suhteeseen. Koko on juuri sopiva, käyttömukavuus kuten luvattiin erinomainen. Henkilökohtaisesti riittäisi vähempi pitsikuviointi.

Svar fra Comfitunderwear
I made two orders for me and my daughter and they were perfect.

Svar fra Comfitunderwear
Sain Koko L mutta sekin oli liian pieni vaikka mulle ehdotettiin M kokoa. Ja siniset liivit oli isommat kuin mustat ja valkoiset samaa kokoa.?

Svar fra Comfitunderwear
Liivit ovat niin hyvä päällä. Sangat eivät tipu eikä kangas löysisty käytössä. En käytä nykyään muita liivejä.

Svar fra Comfitunderwear
I ordered a second set of L-size bras and It seems that these are tighter under breasts than before and make a bit compressive feeling. I am still happy since straps are wonderfully wide!

Svar fra Comfitunderwear
Ei ole laadukkaat eikä istu kauniisti niin kuin kuvissa.

Svar fra Comfitunderwear
I ❤️ it. It fits so well. Definitely i will order again.

Svar fra Comfitunderwear
Liivit vaikuttavat materiaaliltaan mukavilta, oikeaa kokoa odotellessa😃
Asiakaspalvelu nopea ja hoitaa loistavasti asioita.

Svar fra Comfitunderwear
Miellyttävät helpostipuettavat liivit, sopivat hyvin T-paidan alle koska nännit eivät "paista" läpi :)

Svar fra Comfitunderwear
Yhdet liivit tilannut ja ne ovat hyvät. Sopivan koon valitseminen oli vaikeaa mutta onnistuin tilaamaan oikean koon. Liivit ovat pehmeät, huvin istuvat, ei hankaa eikä purista. Nopea toimitus++

Svar fra Comfitunderwear
Ihanan pehmeät, ei kiristä tai purista mistään.
Kauniin näköiset ja huippu hieno väri ( punainen).
Koko ei ihan täsmännyt, siksi en voi antaa viisi tähteä.

Svar fra Comfitunderwear
Liivit on ihanat päällä näin olkapää kipuisena ja muutenkin . Kauniit myös sanoi mieheni. Ja ne pysyy hyvin paikoillaan.

Svar fra Comfitunderwear
These were as great as I thought these would be! Prize and quality are on good level and for sure will buy other products later as well 👍

Svar fra Comfitunderwear
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.