Totally cheat website..
Totally cheat website... They don't have any contact number... Also items quality are very poor... Never delivered correct items. Don't use this website for purchase.
Fake.No reply. No Delivery.My money gone.
This collar klub is cheating the customers. I received wrong delivery 3 days back. This material that I received was just like used and waste cloth. There is no helpline to take return. Email was undelivered means wrong email address given in the site. My order no.82122
My Collarklub order #ck82844 for half sleeve shirt of white and orange red cheched one but they have delivered black designed shirt on 12th May. As per Return Policy I have to take action within a week and am sending emails daily to take return of the wrong product either for refund or for exchange of right product. Four days gone but no proper reply is received from Collarklub.
Ordered 2 shirt
But
Got 2 cheapest quality possible synthetic lower
Return option is also good for nothing
171, Bryant Nagar 10th Street East
628008 Thoothukudi, Tamil Nadu
India
Dear Collar Club
I am Avantika Sri, wife of Inspector Mohan Iyer
Tamil Nadu police department
I received a parcel today
But I received only one shirt which is not as per website description and image
Actually I had ordered for 4 mens shirts
But you had sent only one shirt. which is blue colour
I don't need this one
how can you cheat me like this this is ridiculous
I already complaint through Amazon platform
I want to take necessary complaint against collarklub through police department
My name is Avantika Sri wife of inspector of police Mr Mohan Iyer Tamilnadu my husband is working for narcotics department
You cheated me with sending of only one shirt how dare you can do like that?
Refund my money immediately or send me the correct packages which contains 4 shirts as per website
You will have to send immediately my ordered for mens shirts quantity 4 as per my order rs 1000 inr
Fake. Incorrect, low-quality and not as shown items. Please don't buy.