Min datter har lige brugt alle sine sparepenge på et / for hende / dyrt Nikon Z30 Kit Der var en del leveringstid og hun blev løbende holdt orienteret om leveringen og blev meget glad da det e... Vis mer
Se hva andre synes
Jeg bestilte et nyt Canon kamera med dertilhørende objektiv sent om aftenen søndag d. 11/8 og kunne allerede hente det tirsdag formiddag d. 13/8. Efter lidt problemer med mit objektiv sendte jeg d... Vis mer
Altid venligt personale.
Kanon service fra Click Svendborg og Brian! Vi havde købt et Canon til produktfotografering, men kameraet meldte fejl og kunne ikke bruges efter kort tid. Brian bad os sende det retur, så det kunne se... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
CLICK Svendborg er Sydfyns førende fotoforretning med placering i gågaden i Svendborg. Hos Click Svendborg, er vi ikke blot fotohandler, fotografering er en passion for alle medarbejder, og vi brænder for at give vores gode råd og erfaringer videre. Vi har et stort udvalg af de nyeste produkter fra markedets førende producenter som f.eks. Canon, Nikon, Sony, Fujifilm, Tamron, Sigma, Lowepro, Peakdesign, Nanlite, Nisi m.fl. (og vi ved noget om det vi har) Hos Click Svendborg tilbydes fotograferinger, vores hyggelige atelie danner rammerne, for vores dygtige fotografer, uanset om det er børnebilleder eller familie fotoet der skal foreviges. Besøg vores butik, vi glæder os til dit besøg. Vi sender også gerne til hele landet også til hovedstaden :)
Kontaktopplysninger
Gerritsgade 22, 5700, Svendborg, Danmark
- svendborg@click.dk
- clicksvendborg.dk
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Har købt kamera via web
Har købt kamera via web. Bestilt søndag, leveret tirsdag. Så kan man vist ikke forlange det bedre.
Havde så et forståelsesproblem vedr betjeningen. Det klarede butikken via mail, med en kort og tydelig forklaring. Det må jo give fuld stjerne.
Vildt god service
Vildt god service! Kan kun anbefales.
Virkeligt hjælpsomt personale!
Min datter har lige brugt alle sine…
Der var en del leveringstid og hun blev løbende holdt orienteret om leveringen og blev meget glad da det endda kom hurtigere 😀
Hun havde selvfølgelig en masse spørgsmål og det klarede man fra Brian & Co side perfekt
Der blev undersøgt og ringet tilbage så der kunne andre
Firmaer lære en del af Svendborg Teamet
Altid meget venlig og kompetent…
Altid meget venlig og kompetent betjening - super.
Super oplevelse.
Super oplevelse at finde en ægte fotobutik, med stort fint udvalg, uovertruffen service og et seriøst og vidende personale.
Når man køber en drone til 10.000.- kr…
Når man køber en drone til 10.000.- kr handler det om tryghed og tillid for mig.
Jeg blev anbefalet at handle hos Click Svendborg af en foto ven.
Jeg bor i Fredericia.
De har til fulde opfyldt min tillid, til at der findes servicemindede fotoforhandlere stadigvæk.
Jeg havde en fejl på min drone, sendte den til Click Svendborg, og i dag ringer Brian Bang indehaveren af Click Svendborg, at DJI har sendt mig en ny drone, og jeg får den i morgen.
Tusind tak for en flot service Brian Bang🙏🏻
Super god oplevelse at handle hos…
Super god oplevelse at handle hos Clicksvendborg og endda 2års garanti på et brugt sony a7r IV a og en tamron 28-200mm linse e-mount og fik osse en taske til linsen med gratis, er super glad for handlen takket være butikcheffen Brian⭐⭐⭐⭐⭐herfra Kristoffer Aggerbeck
Fantastisk service
Fantastisk service. De har altid travlt og fuld butik-- fordi folk ved de leverer den bedste service. Om det er pas billeder-.- fremkaldelse eller køb af gear så er Brian og hans team klart de bedste på Fyn. Stort udvalg. gode priser og ja de ved noget om tingene. De sælger ikke det dyreste men det du behøver. Kan kun anbefale dem.
OUTSTANDING
jeg havde en presset dag, skulle have overspillet musik fra et usb stik / cd, til et andet usb stik, var tidspresset, ikke desto mindre 'gik' Martin Hansen fra Click i Svendborg, langt for at være mig behjælpelig, idet jeg ikke formåede at afhente min vare - så meget så hans service til mig var OUTSTANDING - de andre personaler har også altid været Enestående imødekommende, venlige og meget serviceminded overfor mig - jeg kommer der ret ofte, også bare lige for at hilse på eller lave sjov, minder mig lidt 'som i gamle dage' fra før verden gik af lave - kan varmt anbefale deres produkter og service til andre - Go Click
God betjening trods store udfordringer
Hos Click Svendborg er kunden i centrum, og der lyttes til kundes ønsker og eventuelle problematikker, for mit vedkommende ryster jeg meget på mine hænder og jeg har siden mit første køb hos Click Svendborg, fået utrolig god behandling, og forsøg på at afhjælpe mine udfordringer med meget rystede enten billeder eller video, løsningen har være en lang proces hvor jeg endelig faldt for et endeligt valg af både Kamera og objektiver der kan klare opgaven til fulde, så os med handicaps også kan være med til at tage billeder af det man oplever.
Hos Click i Svendborg er kunden i centrum i hele købsforløbet og jeg kan klart anbefale butikken. Jeg har handlet alt mit fotoudstyr (Sony kamera + objektiver) her siden jeg fik kendskab til butikken i 2017, og jeg benytter endnu butikken til særlige projekter, hvis jeg vil have en særlig ting til det jeg laver.
Kunde siden 2012!!
Kunde siden 2012!!
Jeg har siden 2012 være kunde ved click svendborg, at finde et sted som handler om mere om bare at tjene på er svært at finde, især den dag i dag. Jeg startede i 2012 med at skulle have komplet canon setup med flere optikker men var ikke sikker på hvad jeg skulle have så jeg fik 3 forskellig med hjem og teste dem af uden beregning det er services udover det man forventer som kunde.
Igennem årene har jeg løbende købt nyt og lige meget hvor mange mærkelig spørgsmål jeg har stillet har jeg fået svar på alt altid med et smil på læben og et grin når mine spørgsmål har været lidt mærkelig.
Der hvor de skiller sig meget ud er at når jeg bliver ringet op eller når jeg kommer ned i butikken så har de fået noget nyt ind eller har set noget som de synes passede perfekt til lige min virksomhed, og det har jeg aldrig oplevet nogle andre butikker gør.
Jeg kunne skriver 300 sider omkring min oplevelse med click i svendborg nede ved Brian :D
Lucas Larsen
// Lux Koncern
De ved hvad de har med at gøre.
Derfor tager jeg gerne turen til Svendborg og Danmarks bedste fotohandler.
Service og pris er begge dele helt i top.
De bed hvad de sælger, derfor er det en fornøjelse at jeg fik øjnene op for denne fantastiske forretning
Super oplevelse
Kort fortalt. Ekstrem stor viden og ekspertise omkring produkterne. Venlige, imødekommende og fuldt forståelige for en begynder som jeg selv. Tak!
Bedste kombination af pris, service og udvalg
Jeg har igennem mange år handlet med butikken, og jeg kører gerne for at få bedste vejledning, for at kunne se og prøve produkterne ordenligt inden køb, og de ansatte er virkelig gode til at hjælpe både erfarne og nye brugere i udstyr og køb af dette.
De hjælper dig med det du har brug for, og prøver ikke bare at sælge en masse du ikke skal bruge.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.