Se hva andre synes
Bardzo dobry podkład do jasnej cery, na początku wydaję się, że cała powierzchnia twarzy jest mokra po nałożeniu ale po chwili podkład się wchłania. Nie blokuje porów i nie powoduje podrażnień. Twarz... Vis mer
zamówiłam podkład dopasowujący się do koloru skóry Clementa- zamówienie dostałam po ponad miesiącu dopiero - nigdzie przy składaniu zamówienia nie było informacji o aż tak długim czasie oczekiwania. S... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 36 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Podkład super
Podkład super. Polecam w 100%, Zamówię ponownie
Używam podladu i mam 52 lata i jest…
Używam podladu i mam 52 lata i jest świetny, nie wchodzi z marszki mimiczne albo te, które z wiekiem się nagromadziły. Z resztą moja mama i jej koleżanka które moja po 70 są zadowolone gdyż twarz oddycha i jest pielęgnowana przez podkład i pielęgnowana oraz ma filtr przeciwsłoneczny. Podkład idealny na chwilę obecną.
szybka dostawa i szybkie odpowiedzi na…
szybka dostawa i szybkie odpowiedzi na zapytania
Kupiłam odżywkę do rzęs i przez miesiąc…
Kupiłam odżywkę do rzęs i przez miesiąc używania uważam że jest warta tej ceny rzęsy mam dłuższe i gęstsze
Produkt zgodny z reklamą i moimi…
Produkt zgodny z reklamą i moimi oczekiwaniami.
Produkt bardzo mi się podoba i spełnia…
Produkt bardzo mi się podoba i spełnia moje oczekiwania 😊
Zakupy robię po raz kolejny
Zakupy robię po raz kolejny . Towar jest zgodny z opisem rabaty są świetne. Napewno tu wrócę
powiększanie ust
chyba najlepszy błyszczyk powiększający usta na rynku, efekt jest bardzo zauważalny i długo sie utrzymuje na ustach. mega polecam
Naprawdę nie spodziewałam się czegoś…
Naprawdę nie spodziewałam się czegoś tak spektakularnego! Myślałam, że to kolejny chwyt marketingowy, a te błyszczyki nie działają. A więc moje drogie - działają! I to mega!
Polecam, to mój drugi i nieostatni zakup w tym sklepie. Podkład jest świetny dla suchej i dojrzałej cery.Po pierwszym opakowaniu chciałam wrócić do starego bardziej kryjącego podkładu, ale po dwóch dniach dokonałam kolejnego zakupu - Clementa.
Wspaniały produkt godny polecenia…
Wspaniały produkt godny polecenia wszystkim którzy marzą o efekcie powiększonych ust bez ingerencji igły
Nie spodziewałam się takiego efektu
Nie spodziewałam się takiego efektu. Super produkt. Naprawdę zgodny z opisem.
Świetny podkład
Świetny podkład, idealnie dopasowuje się do cery, ładnie się rozprowadza.
Super podkład naprawdę dopasowuje się…
Super podkład naprawdę dopasowuje się do twarzy. Fajny błyszczyk. Najmniej polubiliśmy się z powiekszaczem.do ust bo naprawdę palił. Działa 😀
niedowierzanie
kupiłam bo chciałam się przekonać czy faktycznie jest taki dobry, jak opisują to inni. Podkład początkowo biały nagle zmienił kolor idealnie dopasował się do mojej karnacji. Trzyma się idealnie cały dzień, zmarszczki są mniej widoczne, wyglądam zdecydowanie młodziej. Jestem mega zadowolona. Na pewno kupię jeszcze jak mi się skończy.
Super produkt działa jak należy i…
Super produkt działa jak należy i gratisy dotarły
Podklad rewelacja.
Jestem zachwycona podkladem najlepszy…
Jestem zachwycona podkladem najlepszy jaki mialam.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.