Koszmar
Koszmar. Nie dość,że towar szedł miesiąc to jakość koszmarna. Jest problem ze zwrotem pieniędzy.
Uważajcie na tych oszustów !!!! Paczki lecą z CHIN !!!! Materiał kpina !!!!! -10000
Nigdy więcej !!!!!
Oszuści i złodzieje, ta strona powinna być zamknięta, nie kupujcie tu nic, szmaty z Chin, zwroty do Chin na własny koszt, proponują rekompensatę i kontakt się ukrywa, oczywiście nie wypłacają jej
Ha i ja dałem się oszukać!
ZŁODZIEJE OSZUŚCI SCAMERZY
Zgłaszam sprawę do RPK mam nadzieję iż zamkną tę stronkę
Też przeczytałam większość wpisów. Nacięłam się okropnie na to coś co nazywa się " lena". Szkoda czasu i pieniędzy. Po tylu latach zakupów w Internecie musiało to nastąpić. Szkoda, wolałabym przeznaczyć tę straconą kasę na potrzebujących. Nic co zawiera reklamowana oferta: ani towar, ani forma dostarczenia nie jest prawdą, tak jak wszyscy tu piszą, to jedno wielkie oszustwo!!!!
Proponują 10% zwrotu kosztów towaru i zasadzenie drzewka, a produkt mogę oddać komuś jako prezent ( niestety nie nadaje się nawet na ścierki)!!!!
Lub na własny koszt zwrot towaru do Chin, bo ponoć nie mają magazynu w Polsce.
Pociesza mnie fakt, że złodzieje nie nacieszą się kradzioną kasą! Czy ktoś może zająć się tymi oszustami????
Oszustwo w biały dzień! Towar z Chin, przesyłka realizowana wiele dni. DRAMAT!!!!
Czytałam wszystkie recenzje . To firma oszust . Myślę , że tych rzeczy nawet w lumpeksie za złotówkę nikt by nie kupił . Recenzja Naoufla (jest na końcu ) to kłamstwo . Na razie koresponduję z botami . Nie dajcie się nabrać .Nie kupujcie . Zwrot jest właściwie niemożliwy.
Sklep reklamuje własną produkcję - produkcja w Chinach-szybką dostawę - dostawa wielodniowa z Chin, brak reakcji na zapytania i reklamacje. Całkowicie niewiarygodny sprzedawca - dałam się nabrać, bo potrzebowałam ubranka na CITO . Rozważam zwrócenie się do Rzecznika Praw Konsumenta - może uda się zlokalizować sprzedawcę i zapobiec dalszym oszustwom
Ale dałam się nabrać, zamówienia nie ma, jakieś opóźnienia, Maria bot twierdzi, że towar w drodze... miało być luksusowo a będzie...
Zamówienie na komplet z lnu, otrzymałam "bele co" (spódnica z bluzką, których nie można założyć) w 100% z poliestru.
Wszystkie pisma, oświadczenia o odstąpieniu od umowy sprzedaży bez echa. Wczoraj odpowiedziała Anna Nowak (pewnie bot). Nie odnosi się do treści tylko wali jednym tekstem. Proponując na końcu "10% bonifikaty a towar podaruj rodzinie lub znajomym".
Bezczelnie okradają ludzi.
Nie kupować. Nękać licznymi e-maila mi, nie licząc na efekty.
IRENA DOMIN
Absolutnie odradzam zakupy w tym sklepie!
Towar szedł ponad 12 dni roboczych, miał być piękny garnitur przyszedł badziew. A dziś okazało się, że zwrot jest do Chin a oni oferują ewentualnie zwrot 10% wartości zamówienia.
Przestrzegam przed zakupami i odradzam.
Odradzam wszystkim kupowanie w tym sklepie, długo czeka się na dostawę, problem ze zwrotem, chcą zwrócić tylko 10% bez odsyłki.
Katastrofa w kontakcie
Dramat !!!!!!!! Tandetnie uszyte. Spodnie przejrzyste z jakąś podszewką przypominającą chamskie majty. Nie ma nic wspólnego z tym na zdjęciu. Czekałam 16 dni na ten szajski produkt.
Ta firma wogóle nie istnieje, przysyłają towar z zagranicy, tam mają siedzibę. Zamawiasz, płacisz duże pieniądze a otrzymujesz nic nie warty produkt. Pieniądze idą na polskie konto a nie można dostać zwrotu bo trzeba odesłać do Azji. Koszt ogromny
Wysyłają towar z Chin, za kosmiczne pieniądze. To co przyszło to kiepska koszula nocna a nie sukienka !!!! . Badziew do ptęgi entej Uważajcie !!! Można zwrócić ale trzeba zapłacić. Kpina
Nie kupujcie . Za duże pieniądze otrzymacie szmatę z Chin. Zwrot praktycznie niemożliwy. To oszuści .
Produkty są zamawiane z Chin bezpośrednio na adres zamawiającego. Firma po dwóch dniach od złożenia zamówienia tłumaczy się , że mają problem z przewoźnikiem i dostawa się opóźni. Miał być 100% len a po 2 tygodniach przyszło z Chin 95% poliester 5% spandex. Produkt reklamowany za 200zł na stronie sklepu rzeczywiście kosztuje 5zł w Chinach. Nawet jako ścierka do podłóg się nie nadaje bo to sam plastik. Nie zamawiajcie nic
Lena Warszawa to nieuczciwa firma. Zamówisz towar i nie masz możliwości jego zwrotu i odzyskania wpłaconych pieniędzy. Chcesz stracić pieniądze zamów towar w LENA Warszawa. Właśnie szykuję zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia p-stwa. Mam nadzieję że takich osób będzie więcej i dołączą się do zawiadomienia.
To dobry sklep, oferujący produkty wysokiej jakości i szybką wysyłkę – zdecydowanie warto go polecić
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.