Jeg har fået lavet microneedling hos Siv fra Cleanic, og jeg er virkelig imponeret over både behandlingen og resultatet. Siv er ekstremt professionel og sørger for, at man føler sig tryg hele v... Vis mer
Verdens bedste Siv hos Cleanic 🤍 Siv er ekstremt dygtig og virkelig specialiseret i det, hun laver. Hun ved præcis, hvad der passer til én. En ægte hud ekspert og skarp til spraytan. Alt er... Vis mer
Der findes bare ikke et bedre sted i byen, når det kommer til professionel vejledning, kundepleje og den hyggeligste atmosfære. Alle er så dygtige på hver deres felt. Jeg fik ansigtsbehandling fra Si... Vis mer
Kæmpe anbefalinger til Cleanic og kosmetisk behandler Siv. Hun har en fantastisk forståelse for hud og er virkelig grundig, både til at forklare om de processer hun tager dig igennem, men også grundig... Vis mer
Cleanics mission er at forbedre dine skønne træk. Vores mål er at få dig til at fremstå som den bedste version af dig selv. Små ændringer kan gøre en kæmpe forskel, og vi stræber netop efter naturlig skønhed – med lidt hjælp. Det er ikke meningen, at andre skal se, at du har været forbi vores skønhedsklinik. Derimod skal du efterlade klinikken med den største selvtillid i maven og smil på læben. Vi ved, at du bruger god tid på at vælge den helt rigtige klinik for dig, og vi arbejder på at være dit foretrukne valg til hver en tid. Vi sørger for, at du bliver lyttet til, at dine behov bliver mødt og at sikkerheden er i top. Du er i centrum hos Cleanic, og uanset om du ønsker en enkelt behandling eller har brug for en behandlingsplan, så er vi med dig hele vejen – og sørger altid for et tilfredsstillende resultat. Du er altid velkommen til at komme til en gratis konsultation.
Dag Hammerskjölds Alle 5, 2100, København Ø, Danmark
- info@cleanic.dk
- cleanic.dk
Cleanic har transformeret min hud.
Jeg er kommet hos Cleanic gennem de sidste par år og er en super glad kunde. Jeg har fået fjernet hår med laser flere steder på kroppen, jeg har fået fjernet ar og karsprængninger hurtigt og effektivt og hver 6. uge får jeg Frax-laser i ansigtet og på hals mod fine linjer og porer. Jeg kan slet ikke undvære mine behandlinger hos Cleanic, som har gjort en KÆMPE forskel på min hud.
Personalet og ejer er de skønneste og mest oprigtige mennesker og jeg føler mig så tryg og forkælet i de hyggelige lokaler i hjertet af Holte.

Svar fra Cleanic
Jeg har været fast kunde hos Cleanic…
Jeg har været fast kunde hos Cleanic siden 2019, og jeg er altid gået derfra med en følelse af lykke, beundring og tryghed. Jeg valgte primært klinikken på grund af Azita, som efter min mening er blandt eliten af kosmetiske sygeplejersker i Europa. Hun er så præcis, så beroligende og enormt perfektionistisk, og stræber altid efter at opfylde dine ønsker og behov. Min opfattelse er, at alle i Cleanic er af samme stof som Azita; talentfulde, behagelige og vanvittigt dygtige!