Informasjon om virksomheten

1. Tatoveringer
  2. Kunstner
  3. Permanent make-up-salong

Skrevet av virksomheten

Q Ink er et tatoverings og permanent makeup studio primært for kvinder i indre København. Med 10 års professionel erfaring praktiserer vi i høj faglighed og sans for detaljer, med fokus på naturlige og harmoniske resultater. Vores speciale er estetiske og detaljerede tatoveringer i fineline og microrealisme og permanent makeup i form at bryn lavet med microblading eller maskine. I vores forretning træder du indenfor i smukke og rolige omgivelser. Det er et øjeblik til dig og det er vigtigt for os at du føler dig tryg og inkluderet i hele behandlingen. Vi giver os tid til at finde den rette løsning til dig hvad enten det handler om bryn og tatoveringer og bestræber os efter at give dig en god oplevelse for livet 🤍

Kontaktopplysninger

4,2

Bra

TrustScore 4 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Sofie er så overdrevet god !!!

Sofie er så overdrevet god til sit arbejde. Jeg får altid lavet mine bryn hos hende og går altid derfra med en tilfreds og god følelse, både fordi hun er dygtig til det hun laver men også bare fordi hendes selvskab er så dejligt, hjertevarmt, og imødekommende. Mega mange stjerner og anbefalinger herfra! Intet skidt at sige, både god til bryn og tatoveringer! Elsker elsker elsker!!!!

5. februar 2026

Kæmpe anbefaling❤️

Kæmpe anbefaling❤️

Sofie er uden tvivl en fantastisk tatovør og virkelig god til sit arbejde. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem, og jeg gik derfra med en virkelig god oplevelse (og en tatovering jeg elsker!).

5 store stjerner herfra✨

26. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hos Q ink er man i trygge hænder fra…

Hos Q ink er man i trygge hænder fra den første kontakt om det er via sociale medier eller irl, så bliver man mødt venligt og i øjenhøjde. Sofie er mega dygtig, og tager sig tid til klienterne, og sørger for at alle de rigtige detaljer er på plads, hun er rigtig god til at tage klienten med i arbejdsprocessen, om det så er pmu eller tatovering man skal have lavet. Hun er omhyggelig, venlig og varm i sin udstråling.
Har fået lavet både tatovering og bryn, og efter jeg har væres hos hende, så går jeg ikke andre steder hen. Vil til enhver tid anbefale hende til veninder, familie og kolleger.

28. mars 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Verdens største anbefaling til Q ink og…

Verdens største anbefaling til Q ink og Sofie, som altid står for de flotteste værker og den absolut bedste service!

Hvis du leder efter din første eller din næste tatovør, så kan du trygt tage fat i Q ink.

Attention to detail og din kundeoplevelse kan man i virkelig mærke, er i højsæde!

5 klokkeklare stjerner ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️

12. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har været kunde hos Sofie siden…

Jeg har været kunde hos Sofie siden starten, og jeg føler mig altid i trygge hænder. Hun lytter til mine idéer, samtidig med at hun bidrager med sin egen faglige vurdering – og det ender hver gang med et resultat, jeg er virkelig glad for.
Sofie går op i detaljerne og tager sig den tid, der skal til, for at sikre det bedst mulige resultat. Samtidig er hun et utrolig behageligt menneske, som gør hele oplevelsen tryg og positiv.

24. mars 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv