Claire helpt me altijd super goed, erg duidelijke fotos die overeen komen met de tassen! Ben altijd super tevreden :)
Se hva andre synes
Wat een fantastische service, keer op keer! In 3 jaar tijd heb ik al 4 aankopen gedaan en elke bestelling is een feestje. De tassen zijn prachtig, worden supersnel verzonden en zijn met zorg verpakt.... Vis mer
Al meerdere malen bij Claire besteld en elke keer prachtige items ontvangen.Directe communicatie. Je kan er terecht met je vragen. Claire is zo'n lieve dame. De verzending verloopt vlot. Altijd zeer m... Vis mer
Voor de eerste keer een tas gekocht bij Claire en wauw, ik ben er zo ontzettend blij mee! Het contact met Claire ging supersoepel met snelle reactie vanuit haar en extra beelden en advies. De tas is p... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Claire Designer Bags is your premier destination for authentic vintage designer items based in the Netherlands. Our curated collection features pre-loved designer bags and accessories each meticulously selected to bring new life to these timeless treasures. By offering luxury fashion at accessible prices, Claire Designer Bags makes vintage designer items attainable for all.
Kontaktopplysninger
Best Bags ever
Claire is amazing to deal with and so knowledgeable about designer bags. I’ve loved all my purchases and they are even better than described.
Thank you Claire
Ze is super vriendelijk en weet echt…
Ze is super vriendelijk en weet echt alles van designer tassen. Ik werk al een tijdje samen met Claire, altijd met fijn contact en een prachtige collectie, tegen mooie prijzen. Absoluut een aanrader!
Aanrader!
Ik heb een LV clutch gekocht in mooie vintage staat. De foto’s waren heel duidelijk en uitgebreid. De tas werd snel verzonden en was exact zoals op de foto’s. Vragen worden snel en vakkundig beantwoord: een aanrader dus voor designer bags!
Een van de liefste verkopers die er…
Een van de liefste verkopers die er bestaat!
Altijd super lief en vriendelijk met geweldige service! Ze zorgt ervoor dat al je wensen uitkomen en doet veel moeite om je blij te maken. Bij Claire weet je gewoon dat als je iets zoekt dat het goedkomt, maar ook dat als je iets koopt het perfect gaat! Prachtig assortiment voor goede prijzen!
Super fijne verkoopster
Wat een lieve, aardige en kundige dame. Met echt verstand van designer tassen.
Super fijn contact en een prachtige vintage tas voor een hele mooi prijs. Al meerdere tassen en andere luxe artikelen bij haar gekocht.
Beveel haar absoluut aan.
Vorige week voor de eerste keer iets…
Vorige week voor de eerste keer iets gekocht bij Claire Designer Bags…. Heel lieve dame, reageert onmiddellijk, beschrijft het artikel zoals het in werkelijkheid ook is en beantwoord je vragen eerlijk. Volgde haar al even en begreep al snel dat deze dame een “trusted seller” is. Je kan bij haar er zeker van zijn dat het de echte design merken zijn. Na betaling was mijn pakketje een uur later al verzonden en kon ik het 2 dagen later al ophalen (van Nederland naar België). Heel netjes verpakt en ik kreeg er nog een leuk cadeautje bovenop, een kaarsje van LV, geweldig die attentie met nog een lief kaartje erbij… 100% betrouwbaar, ik ga nog vaker bij haar kopen😍
Geweldige vrouw met prachtige vintage designer tassen
Een tijd geleden ben ik in contact gekomen met claire ze had prachtige designer merken te koop , ik kon alles vragen niets was teveel ze hielp me met alles en had zeeën vol geduld.
Inmiddels heb ik al heel wat pareltjes bij claire gekocht en daar komen nog heel veel bij!
Fijn dat er iemand zoals claire bestaat , lief eerlijk en ontzettend behulpzaam dat na een zoektocht van designer items er een hele leuke vriendschap kan ontstaan❤️
Designer verkoper
2 mooie dingen bij Claire gekocht, erg tevreden met haar open communicatie en haar geduld. Ze verkoopt kwalitatieve echte designer spullen voor een goede prijs. Enige wat in mijn optiek iets beter mag en dat is ook de reden waarom ik geen 5 sterren geef; is de aandacht voor het cadeautje die je voor jezelf of een ander koopt. Er mag wat meer aandacht besteed worden aan het inpakken en wat persoonlijker gericht zijn. Je krijgt wel een leuke freebie er bij, maar die past dan niet helemaal bij je aankoop. Misschien dat Claire daar nog wat kan in kan groeien. Maar voor de rest altijd super tevreden over de aankopen en de communicatie. Ook een groot pluspunt: ze verstuurd snel!
Voor mooie vintage designer items…
Al meerdere vintage designer items gekocht bij Claire. Claire neemt de tijd voor je om je vragen te beantwoorden en je genoeg info, foto's en filmpjes te sturen. Items zijn altijd goed verpakt en een echt cadeautje om uit te pakken.
Een hele betrouwbare, vriendelijke verkoper van beauty's!
Eerlijk, betrouwbaar en een topper !
Al meerdere items bij Claire gekocht en ze is een topper !
Voor vragen neemt ze de tijd en legt alles over de tas duidelijk uit.
Super fijn om bij Claire je designer tassen te kopen, mooie tassen en prijzen.
Ik zou Claire aan iedereen aanbevelen!
Trusted Seller, meedenkend en prachtige spullen bij Claire Designer Bags
Een aantal jaar geleden voor de eerste keer 2 designer tassen bij Claire aangeschaft. Omdat het best een grote uitgave is , kwam Claire mij tegemoet en hebben we afgesproken zodat ik de tassen kon zien en ‘ voelen’ . Dit was nog voor de tijd dat zij haar webshop had. Zeer betrouwbaar en prachtige spullen. In de jaren daarna meerdere designer items & accessoires bij haar aangeschaft. Altijd erg tevreden. Ook helpt Claire in het mee zoeken als je een specifiek item zoekt. Zij verzendt snel & verzekerd en je items zijn binnen no time in huis. Ook een feestje om uit te pakken , altijd leuk verpakt met wat leuke kleinigheidjes. Al met al een ervaren, trusted seller met prachtige spullen.
Eerlijk en betrouwbaar
Al meerdere keren bij Claire Designer Bags geshopt en altijd naar volle tevredenheid. Op verzoek worden extra foto’s gestuurd en Claire staat altijd klaar met eerlijk advies. Bestellingen worden supersnel verzonden en de pakketjes zijn altijd mooi verzorgd. Echt een cadeautje!
Claire designer bags ❤️
Al meerdere items bij Claire gekocht een topper is het!
Ze kwam het zelfs naar mijn werk om mijn tas af te geven super service 💜
Super blij met alles wat ik daar gekocht heb mooie items en een top prijs zeker aan te bevelen ik heb mijn laatste item daar nog niet gekocht !
Mooie vintage designer tas.
Ik heb een mooie LV vintage tas gekocht via de website.
De tas is net zo mooi als de duidelijk gedetailleerde foto’s en beschrijving op de webshop. Hij is echt mooi. M’n vriend dacht dat het een nieuwe was, omdat het leer aan de buitenkant bijna helemaal gaaf is. De binnenkant ziet er ook nog goed uit, hier zie je wel een beetje dat de tas gebruikt is, maar dat stond ook aangegeven op de website. Geen rook of muffe geurtjes.
Echt heel blij mee!
Betaling via iDeal ging vlot en ik kreeg gelijk een bevestiging dat ze het in orde gingen maken. Ook later versturen ( ivm vakantie)was geen probleem, daar dachten ze heel goed over mee.
Kreeg keurig een mail met track en trace en dat ik moest tekenen om het pakje in ontvangst te nemen. Het pakketje was helemaal geseald en er zat lekker veel bubbeltjesplastic in om m’n tas goed te beschermen.
M’n tas was leuk ingepakt en er zat nog een leuk kaartje bij.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.