Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Informasjon om virksomheten

1. Advokattjenester

Skrevet av virksomheten

Našim klientom sa snažíme pomáhať v oblasti kompenzácie resp. získania nárokovateľného odškodného v leteckej preprave. Zameriavame sa najmä na zrušenie a meškanie letu. Vďaka skúsenému tímu odborníkov vieme výrazne prispieť k získaniu odškodného, na ktoré má klient nárok. Preto neváhajte a vyplňte jednoduchú online žiadosť, radi Vám pomôžeme s Vašim prípadom. A hlavne: Nevyhráme = Neplatíte.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

satisfaction from my side

I tried lot of sites and agences, but none of them talked to me or tried to find solution to my problem, this agency solved my problem and i got my money within 3 weeks, great communication, everything was great. There is a big satisfaction from my side. I recommend.

6. oktober 2025

Prvá skúsenosť

Prvý krát máme skúsenosť so zrušením letu a s ním nepríjemne zážitky z dovolenkovej cesty. Na radu skúseného cestovateľa, sme dostali tip na túto agentúru. Nesmelosť a opatrnosť z našej strany, čakanie na výsledok súdneho procesu s leteckou spoločnosťou sa nakoniec ukázala ako zbytočná, všetko zabezpečila agentúra “ meškanie letu”. Výsledok pre nás pozitívny, ďakujeme agentúre. Pre nás pozitívna skúsenosť v nepríjemnej situácii.

8. oktober 2024

Meškanie letu.

S vybavením našej záležitosti sme boli veľmi spokojní.
Rýchle a profesionálne vybavenie k našej spokojnosti.
Spoločnosť odporúčame.

27. august 2025

Kompenzácia

Rýchle vybavenie mojej žiadosti o kompenzáciu. Peniaze mi práve prišli na účet .
Spoľahlivá a bezproblémova spoločnosť .

12. august 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Veľká vďaka tímu meskanieletu.sk za rýchle, profesionálne a bezstarostné riešenie nárokov na kompenzáciu za meškajúce lety.

Veľká vďaka tímu meskanieletu.sk za rýchle a spoľahlivé vybavenie mojej reklamácie meškajúceho letu. Bola som veľmi spokojná s celým procesom – od prvého kontaktu až po okamžité zaslanie kompenzácie.
Komunikácia bola rýchla a efektívna, všetky moje otázky boli zodpovedané promptne a jasne. Oceňujem ich profesionálny prístup a ochotu pomôcť. Kompenzácia bola zaslaná bezodkladne, čo ma veľmi potešilo.
Vrelo ich odporúčam všetkým, ktorí sa ocitli v podobnej situácii!

27. mars 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Budú bojovať za Vás

Proces je trochu zdĺhavý ale ak je na konci to príjemné čas nie je dôležitý. Páči sa mi zavedenie novej apky ktorá v budúcnosti celý proces zrychly hlavne čo sa dokumentov týka. Skvelý tým ktorý vám vždy dá spätnú väzbu.

16. mars 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Veľmi pekne ďakujeme za vybavenie

Veľmi pekne ďakujeme za vybavenie.
Aj keď sme kompenzáciu za meškanie letu začali riešiť neskôr, spoločnosť bola ústretová a všetku administratívu a komunikáciu s leteckou spoločnosťou vyriešila za nás. Profesionálny prístup, môžem všetkým len odporučiť!

11. desember 2024

Komunikácia so spoločnosťou

Komunikácia so spoločnosťou, od podania návrhu až po ukončenie bolo výborné. Priebežne som bol informovaný o aktuálnych procesoch. Som veľmi spokojný. Peniaze mi už "cinkli" na účte. Ďakujem spoločnosti za pomoc pri získaní peňazí za viac ako 4 hodinové meškanie letu.

8. november 2024

Seriózne jednanie

Seriózne jednanie, všetko čo bolo sľúbené bolo i splnené. Trvalo to, ale oplatilo sa byť trpezlivý.
Ďakujem.

4. november 2024
Logoen til Meskanieletu.sk

Svar fra Meskanieletu.sk

Ďakujeme za hodnotenie, presne ako píšete, nie vždy je to pár týždňov.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

An amazing first experience!

Excellent communication with the company, and the website and personal account were easy to navigate. The entire process was clear and transparent. My case was resolved positively within 3 weeks, and I’ve already received the money from the airline. I highly recommend them!

27. august 2024
Logoen til Meskanieletu.sk

Svar fra Meskanieletu.sk

ďakujeme veľmi pekne - thanks a lot

Hello

Hello
Fast and reliable support with getting money from flight carrier due to late departure.

27. september 2023

Veľká spokojnosť

Veľká spokojnosť, kompenzáciu vybavili promptne a v rýchlom čase. Jediná spoločnosť ,ktorá bola ochotná riešiť náš problém.Odporúčam.

4. oktober 2023

Spokojnosť

Spokojnosť. Napriek problémom s leteckou spoločnosťou sa nevzdávali a dotiahli to do úspešného konca.

10. juli 2023

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv