Jas besteld, veel te klein Retour gestuurd ,(ze wilde liever dat ik koos voor ruilen, maar was er zelf al ver klaar met heel dit bedrijf, hoefde ook geen andere troep meer). Toch retour gestuurd... Vis mer
Claassen Mode
Se hva andre synes
Jasje besteld, kwam erg laat maar zoals vele reviews hiervoor veels te klein. Stof blijkt nylon/polyester te zijn. Vervolgens meerdere berichten gestuurd met respons (AI) eerst idd 10% vergoeding. Na... Vis mer
Een veel gelezen probleem met dit bedrijf. Betalen, traag leveren, product blijkt te klein waarop retour zenden een mogelijkheid is (tegen een flinke betaling). In mijn geval gaven ze aan, omdat ik... Vis mer
4 maanden geleden sjieke blouse besteld .betaald. .maar nooit ontvangen . Claassen mode 100 zelfde excuse mailtje . Volgens hun wel afgegeven ergens ...maar niet getekend . niet ontvangen ... Je wo... Vis mer
Temuuuuuuuu en 4 keer over de kop
Niks bestellen
Niks bestellen. Alles komt van Ali dit kun je daar zelf ook bestellen voor een paar euro. Misschien is t een idee om met alle gedupeerden samen hun mooie bedrijf en werknemers eens te bezoeken
Wat een oplichters
Producten komen uit China.
Helaas wordt dit niet vermeld op de site maar wordt het na aankoop snel duidelijk.
Een gelikte website maar Chinese kwaliteit.
Retourbeleid is waardeloos en kost alleen maar meer geld.
Niets kopen dus bij deze oplichters.
PAS OP!
PAS OP!! BESTEL HIER NIET! Na 2 weken wachten (wat nergens gecommuniceerd wordt) een pakketje kleding ontvangen wat totaal niet overeenkomt met de getoonde foto's op de website. SCHANDALIG slecht, echt oprecht troep. Dit kan je niet eens aantrekken, je kijkt er recht doorheen zo dun en slecht is de stof. Na over en weer mailen (al mail je met een bot), krijg ik niet de mogelijkheid dit retour te sturen in NL terwijl ze gevestigd zijn in Cuijk. Deze informatie is ook makkelijk op het internet te achterhalen. Je moet het voor eigen kosten (€30-50) terugsturen naar China. Dit is in strijd met de Nederlandse consumentenwetgeving. Ik het dit ook gemeld bij de ACM. Dit is gewoonweg oplichterij. TRAP ER DUS NIET IN!
Trap er niet in, oplichting!!
Jammergenoeg niet van te voren de reviews bekeken. Twee jasjes besteld, moesten uit China komen. Kwaliteit onder de maat maar de maten klopten niet. Werd verteld dat ik het voor 25€ kon opsturen naar China. Heb ik gedaan. Adres in China was niet te traceren volgens Track en trace!!!!!!! Het is complete oplichting !!!!! Koop er niets , je wordt ongelooflijk in de maling genomen. Het kostte mij 89+25€
Ook ingetrapt vreselijke troep en…
Ook ingetrapt vreselijke troep en retour is niet mogelijk. Ja kan, dan moet t terug naar China pfff… bestel hier niet! Jan van de Klantenservice schrijft mooie mails, Zonder ook maar op jouw klacht in te gaan. Uiteindelijk na 5x heen en weer mailen met dreigementen dat ik ze overal ging posten op internet deed Jan er 15% af. Een vest van 60 euro!!! Kost qua maken nog geen 5 euro schat ik in. Tel uit je winst. Vest kan rechtstreeks in de prullenbak, ik durf m gratis nog niet weg te geven. Wat een troep!
Nooit iets kopen.
Nooit iets kopen.
Zie alle opmerkingen van vorige reviews, zelfde ervaring.
Jammer dat ik deze reviews te laat…
Jammer dat ik deze reviews te laat lees. Ik vroeg me af waarom het zo lang duurde voordat ik het pakket ontving. Wacht nog steeds. Inderdaad dropshipping. Is onderweg uit china. Nooit meer bij die oplichters bestellen
Pas op, Dropshipping!
Pas op! Dropshipping! De bestelling wordt doorgezet naar een bedrijf in China. Dus je krijgt het artikel rechtstreeks vanuit China naar je toegestuurd. Als het niet past dan wordt er gezegd dat je het naar het bedrijf in China moet terugsturen.
Dus bestellen bij Claassen Mode heeft geen toegevoegde waarde, je kunt het net zo goed zelf bestellen uit China.
Volksverlakkerij
Volksverlakkerij, bestelling loopt via Aliexpress. Dat is niet wat je zou willen anders had ik het wel rechtstreeks besteld voor een derde van de prijs. Misleidend.
Op 16 april een jas besteld
Op 16 april een jas besteld. Deze is tot op heden nog niet binnen. Volgens de track en tracé is deze nog in China. Contact gehad met klantenservice dat ik mijn geld terug wil. Maar volgens hun bedrijfsbeleid is dit niet mogelijk...... schandalig
De jasjes waren te laat en te klein en…
De jasjes waren te laat en te klein en ze willen ze niet terug nemen en storten het geld niet terug schandalig
Van zeer slechte kwaliteit
De producten die ik had besteld zijn zeer misleidend .
Voorbeeld trenchcoat met de naam Zara .
Ik ben er ingestonken.
2 jassen voor 125 euro . De maten kloppen niet veel te klein. Daarbij nog eens de verkeerde kleur geleverd .
Na een week van heen en weer mailen wat niet echt Opschoot .
Heb ik vandaag de producten terug gestuurd .
32 .euro aan kosten een heel document moeten invullen .en op hoop van zegen storten ze het bedrag terug .. het bedrijf kwam met een belachelijk voorstel om mujn jassen aan familie te schenken . En ik zou dan 15 / 20 % restitutie krijgen een lachertje .
Wordt vervolgd
jasje besteld
jasje besteld, wordt niet geleverd, geen track en trace, ook geen duidelijke info... had ik nooit moeten kopen, dus koop hier niet!
Let op
Let op: hoge verzendkosten bij retour naar China!! En mail contact is volgens mij met een chatbot. Kwaliteit kleding laat zeerte wensen over
Oplichterij
Ik kocht een mooie, linnen broek - dacht ik. In plaats daarvan kreeg ik een katoenen-polyester hobbezak. Retourbeleid is, dat je op eigen kosten het product weer terug kunt sturen naar China wat tussen de 15 en 25 euro kost! Je kunt er ook voor kiezen, dat presenteren ze als ‘milieubewust’ om het product toch te houden als je niet tevreden bent en 15 euro terug te krijgen. Moet je voorstellen! Je bent dus altijd geld kwijt, ook al stuurt Claassen-mode.nl jou een ander product dan je besteld hebt. Lekkere manier van winst maken over de hoofden van consumenten heen. Consumenten lokken met mooie plaatjes en kleren en dan waardeloze troep opsturen zonder deugdelijk retourbeleid. Dit heet oplichterij!! Koop nooit wat bij deze site!!
SLECHTSTE BEDRIJF OOIT!
SLECHTSTE BEDRIJF OOIT!
koop hier niet! Als je niet tevreden bent moet je hele zoektocht naar een retour adres hebben, daarna krijg je te horen dat het adres niet klopt en je het niet kan versturen. Laat ik het niet hebben over de kosten wat absurd is! Het ergste van alles is dat ze gewoon aliexpress kleding hebben, de foto’s op de site is totaal niet wat je krijgt. Super slecht!
Bestel hier niet
Bestel hier niet! Producten lijken in niks op de foto’s. Materiaal is super slecht en maten kloppen niet. Retourbeleid is heel slecht, je kunt fluiten naar je geld.
1 woord VERSCHRIKKELIJK
1 woord VERSCHRIKKELIJK! Ik heb 3 jurkjes gekocht voor 125 euro de jurkjes zijn zooo extreem slechte kwaliteit, productieprijs kan niet hoger zijn dan 2 euro. Ik ben hier totaal niet tevreden mee... retouren ook een ramp mag ik zelf ook 25 euro betalen om het terug te sturen + ze geven je eigen verantwoordelijkheid als het pakket vermist raakt. Ook krijg je een mail met dat ze zeggen dat je het beter aan vrienden en familie kan geven? ! 1 Jurk heeft zo een rare pasvorm dat kan gewoon niemand dragen. Ik voel me echt zooo belazerd en ben gewoon me geld kwijt. Bestel hier nooit! Hun website is 1 grote misleiding. Staat groot PostNL logo (het werd gebracht door een aziatische man in een auto van Roemenië?) Dus geen PostNL, daarnaast geven ze met de naam van de zaak de indruk dat je bij een Nederlands bedrijf besteld.. totaal niet, het komt ergens uit China. En de reviews zijn allemaal fake op hun site met teksten " eenvoudig retourneren" Dat dus gewoon na 3 e-mails over en weer nog geen beweging krijg tenzij je zelf een pakket van 25 euro opstuurt op eigen risico. Echt niet leuk dit! Ik hoop dat dit bedrijf snel opgedoekt wordt dit kan gewoon niet.
Oplichting !!!!! - Meerdere websites
Koop geen kleding van deze website. Je wordt opgelicht. Alles komt uit China en de kwaliteit is bijzonder slecht. Je betaalt forse prijzen voor materiaal waar je werkelijk niet in wilt lopen. Dit komt absoluut niet overeen met hetgeen wat je op de website ziet staan. Daarnaast willen ze dat je het zelf gaat retourneren naar China. Dat is wel heel merkwaardig en onacceptabel, aangezien je de kleding op een NL website online gaat bestellen.
Let op: ze hebben nog een website onder dezelfde KvKnr. Dit is aurora-mode.nl
Alles onder de bedrijfsnaam: Lekom Trade gevestigd te Cuijk. Als je gaat googlen, dan komt het adres ook in beeld.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.