SVINDEL!!
SVINDEL!!! STYR UNNA!!! Van Halen Mode er den samme nettbutikken som Oslo Mote@, og er ren SVINDEL! Jeg har slitt med krav om betaling av varer som aldri kommer. Varen som til sist ble levert var av så dårlig kvalitet at det så ut som den var laget av sengetøy/laken. Produktene stemmer overhodet ikke med bildene i nettbutikken.
Ingen returseddel eller informasjon følger i pakken. Når «Lisa» i kundeservice til slutt svarer så må kunden selv returnere varene for egen regning til adresse i Kina. Kundeservice ved «Lisa» er null interessert i å hjelpe annet enn å gi 20-30% rabatt på søppel-produktene de har sendt ut, og som ingen vil ha.
Det som gjør at folk blir lurt av Van Halen Mode/Oslo Mote@ er at de har klart å lure Klarna til å samarbeide med dem. Jeg tenkte selv at da var nettbutikken trygg, men dette er langt fra sannheten! Jeg har varslet Klarna som skulle bringe det videre oppover i systemet internt.
Nå har jeg holdt på å maile med Oslo Mote@ siden oktober 2023, og de har i mellomtiden byttet navn til Van Halen Mode. De veksler faktisk mellom navnene i alle mailene de sender meg.
Oslo Mote@/Van Halen Mode påstår at jeg har tvist gående med Klarna - når det er de selv som står for svindelen!
Klarna har hjulpet meg i denne saken, og jeg håper de har avbrutt samarbeidet nå så ikke flere blir lurt.
Jeg er tilbøyelig til å kalle det som Oslo Mote@/Van Halen Mode driver med, overfor meg som kunde, for trakassering.