Har nettopp leid lager på Ammerud. Tilgjengelighet skal være frem til kl 23.00 Ankommer lageret på søndag i 15-16 tiden. Heisen står. Ringer nummeret på plakat ved heisen. Hyggelig fyr, men kan ikke... Vis mer
Fornøyd med lageret og alt som hører til, men da vi kom var vårt lager låst og vi brukte en del tid på å finne ut av hvilket lager vi kunne bruke.
Det var så enkelt og greit. Bra med traller og alt gikk etter "oppskriften".
Hos City Self-Storage kan du leie sikre, tempererte lagerrom uten innsyn, godt egnet for både private og bedrifter som trenger ekstra plass. Med over 25 års erfaring med lagring vet vi hvordan vi løser ditt lagerbehov 🤝 Vi leier ut trygge minilager innendørs i Oslo, Viken, Rogaland og Trøndelag. Du kan leie minilager på bemannede avdelinger med tilknyttet flyttebutikk, eller i ubetjente avdelinger. Lagringen er selvbetjent, og du har tilgang til din lagerbod hver dag hele året, mellom 06 og 23. Ta kontakt med oss dersom du trenger ekstra plass!
Trondheimsveien 436, 0962, Oslo, Norge
Har ikke svart på negative anmeldelser
Det var så enkelt og greit. Bra med traller og alt gikk etter "oppskriften".

Svar fra City Self-Storage Norge - Ammerud
På ammerun er lasteområde under tak. det er både heis og rampe opp til ingangen og en stor heis inne for rask og effektiv lagring og henting av tingene dine.

Svar fra City Self-Storage Norge - Ammerud
Rene lagerlokaler. Lett å bestille. Får svar kjapt på mail dersom man lurer på noe.

Svar fra City Self-Storage Norge - Ammerud
Hei. Jeg kom ikke inn på lagerrommet jeg hadde leid da det var noe feil med døren inn til avdelingen for lagerrommene. City Self-Storage ordnet det da slik at jeg i løpet av samme ettermiddag fikk leie et annet lagerrom som var 1,5 kvm større, men til samme pris som det jeg opprinnelig hadde. Den nye prisavtalen har jeg på permanent basis. Det nye lagerrommet var nok nærmest i størrelse til det rommet som jeg i utgangspunktet hadde leid. Flott at City Self-Storage fikk ordnet det i løpet av ettermiddagen og for at jeg har den nye prisavtalen på permanent basis.
God kundeservice. De var veldig behjelpelig med å hjelpe meg vi telefon for å finne riktig størrelse.
Har nettopp leid lager på Ammerud. Tilgjengelighet skal være frem til kl 23.00
Ankommer lageret på søndag i 15-16 tiden. Heisen står.
Ringer nummeret på plakat ved heisen. Hyggelig fyr, men kan ikke hjelpe. Han lurer på om jeg har trukket hardt nok i heisdøra. Han ber meg sjekke trappen, jeg går opp trappen, der er det en dør som er låst med nøkkel. Den hyggelige fyren jeg snakker med forteller at ingen er tilgjengelig for å kunne slippe meg inn til lageret jeg har leid. Stort problem for meg siden jeg har fått to personer til å hjelpe meg å bære i tillegg til at jeg ikke har noe sted å sette alle gjenstandene jeg ville ha på lager.

Veldig Bra veiledning!
Kjempe fine lokaler!
Kjempe flinke på kundeservice!!!!
✅✅✅✅✅

Svar fra City Self-Storage Norge - Ammerud
Veldig bra servic og rimelig pris👍🏼Hyggelige personer som jobber der👍🏼Veldig fornøyd👍🏼Veldig pålitelige ,👍🏼