City Self-Storage Norge - Økern Anmeldelser 23

2,9

Beliggenhet

Bytt filial

Ulvenveien 102, 0581 Oslo, Bydel Bjerke, NO

Enkelt å kommeg seg inn. Store heiser. Dørene på heisen kunne vært automatiske, så man ikke må holde de åpne. Det kunne vært litt bedre traller til å frakte ting, spesielt når jeg har bod i 4 etasje... Vis mer

Skal aldri bruke city self storage igjen. Det var innbrudd i en rekke boder på økern. Dårlig kundeservice og oppfølging på saken. Jeg kan ikke anbefale disse til noen

1. Utleielager
  2. Flytting og oppbevaring
  3. Oppbevaring
  4. Lager

Hos City Self-Storage kan du leie sikre, tempererte lagerrom uten innsyn, godt egnet for både private og bedrifter som trenger ekstra plass. Med over 25 års erfaring med lagring vet vi hvordan vi løser ditt lagerbehov 🤝 Vi leier ut trygge minilager innendørs i Oslo, Viken, Rogaland og Trøndelag. Du kan leie minilager på bemannede avdelinger med tilknyttet flyttebutikk, eller i ubetjente avdelinger. Lagringen er selvbetjent, og du har tilgang til din lagerbod hver dag hele året, mellom 06 og 23. Ta kontakt med oss dersom du trenger ekstra plass!

• Ulvenveien 102, 0581, Oslo, Bydel Bjerke, Norge

• 810 12345

2,9

Middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Vanskelig oppsigelse

Vanskelig oppsigelsesprosess og dårlig informasjonsflyt om tilbakelevering. Fikk ingen bekreftelse på mail om oppsigelsen og hvordan boden skal tilbakeleveres. Dette resulterte i en ekstra måned leie pga at tilbakeleveringen ble feil. I etterkant har jeg funnet ut av at jeg skulle ha fått en SMS dagen før tilbakelevering, noe jeg aldri fikk. Hadde jeg fått denne SMSen hadde tilbakeleveringen aldri vært et problem. Etter å ha kontaktet kundeservice tar de ingen ansvar og kan ikke gjøre noe med saken. Anbefaler ikke, styr unna.

1. september 2025

Altfor dyrt

Altfor dyrt,
Ikke noe vask eller toalettmuligheter.

9. juli 2024

Svar fra City Self-Storage Norge - Økern

Hei, Per Arne! Takk for din anmeldelse og tilbakemelding. Årsaken til at toalettet ikke er tilgjengelig for øyeblikket, er at vi har hatt utfordringer med å opprettholde god hygiene og renhold på grunn av misbruk fra enkelte kunder. Dette har dessverre ført til klager, da kundene forventer at alt er rent og pent. Vi beklager ulempen dette har medført for deg. Vi håper på forståelse for situasjonen. Vennlig Hilsen Tom Hansen

Bestillingen gikk raskt og fint for seg…

Bestillingen gikk raskt og fint for seg og informasjon om oppstart var tydelig og korrekt på Mail. De jeg snakket med i forkant var hjelpsomme med å finne det riktigste og rimeligste lageret for meg. Str og høyde på lageret stemte.
Ift lager jeg leier på en gård i Lier var det ganske møkkete på der men det veier ikke veldig tungt.

3. juli 2024

Jeg er ganske fornøyd pr kontakt via…

Jeg er ganske fornøyd pr kontakt via epost-meldinger og tillegg bestilling for minilager i Økern, Oslo. Deretter kommer sjåfør med flyttelass-bilen kjørevned til Oslo fra Bodø i forbehold slutten av mai måned. De skulle egentlig kjøres senest 8 mai, - ble utsatt pga sykdom...
Så vel, de skal flytte lass inn til lager fra bilen. Så mer vet jeg ikke enda på hvordan det går... Deretter kommer jeg til Oslo med flyet i begynnelsen uken i juni.

23. april 2024

Nyttig lagringslokale

Greit å kunne leie seg ekstra bodareal. Nyttig med app-nøkkel for adgang.
Bygningen/lokalene virker noe slitt, men bodene er greie og fungerer etter hensikten.

30. november 2023

Svar fra City Self-Storage Norge - Økern

Hei, Daniel! Takk for din tilbakemelding. Dette er noe vi setter stor pris på. Vennlig hilsen Tom Hansen

Føles ikke innbydende å gå inn i første…

Føles ikke innbydende å gå inn i første etasje.
Kaos, madrass som ligger slengt i hjørnet, og generelt møkkete.
Bedre inntrykk når jeg kom til boden, men blir skeptisk når man går inn

13. august 2023

Hei Daniel,
Takk for din tilbakemelding.
Vi jobber kontinuerlig med å holde avdelingen ren for å tilfredsstille våre kunder. Vaktmester er innom 1 gang i uken samt at vi har avtaler mtp vask av avdelingene. Dessverre så opplever vi til tider at kunder setter igjen inventar. Dette fjerner vi fortløpende. Jeg har gitt beskjed til vaktmester på nytt for å være mer på når det kommer til avdelingen på Økern.

Enkelt å bruke

Spesielt bra at man kan låne henger på samme sted.

4. august 2023

Svar fra City Self-Storage Norge - Økern

Hei, Kim! Takk for din tilbakemelding. Dette er noe vi setter stor pris på. Jeg gir beskjed videre til vår driftsavdeling for å se om vi kan gjøre noen utbedringer. Vennlig hilsen Tom Hansen

Enkelt, rimelig og praktisk

Super mellomstasjon under flytting og enkelt å greit å forholde seg til.

8. juni 2023

Svar fra City Self-Storage Norge - Økern

Hei, Hilde! Takk for din tilbakemelding. Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med våre tjenester. Vennlig hilsen Tom Hansen

Praktisk løsning når en er på flyttefot

Hyggelig og serviceinnstilt kundeservice. Kort ventetid på telefon samt lang åpningstid.

God størrelse på heisene i lageret så lett å få med hele flyttelasset.

Fornøyd med servicen.

25. april 2023

Svar fra City Self-Storage Norge - Økern

Hei, Martin! Vi setter stor pris på at du er fornøyd med vår service. Ha en strålende dag videre. Vennlig hilsen Tom Hansen

god service

Takk for servicen

5. desember 2022

Svar fra City Self-Storage Norge - Økern

Hei, Zana! Vi setter stor pris på at du er fornøyd med vår kundeservice. Vennlig Hilsen Tom Hansen

Veldig fornøyd

Veldig god service

8. desember 2022

Svar fra City Self-Storage Norge - Økern

Hei, Mirza! Takk for at du tok deg tid til å svare. Vi setter stor pris på at du er fornøyd med vår service. Ha en strålende dag videre. Vennlig hilsen Tom Hansen

Dette er helt ålreit

Dette er helt ålreit.
Det eneste jeg stusset over var at det skulle ligge en ny hengelås med nøkler ved førstegangsbruk inne i boden. Den låsen var lik den som var på utsiden får å åpne boden med samme kode. Men jeg skaffer min egen hengelås. Ellers ok.

20. november 2022

Svar fra City Self-Storage Norge - Økern

Hei, Roy! Takk for din tilbakemelding. Her tror jeg det har skjedd en feil dessverre vanligvis har vi nøkkellås på innsiden. Vi gir deg gjerne en ny hengelås eller refunderer beløpet for hengelåsen du har betalt for. Mvh Tom Hansen

Jeg ble møtt av en utrolig hyggelig og…

Jeg ble møtt av en utrolig hyggelig og serviceminded ansatt i resepsjonen, samme person var like hyggelig pr. telefon

4. februar 2021

Svar fra City Self-Storage Norge - Økern

Det er veldig hyggelig å høre!
Takk for anmeldelsen.
Mvh Emilie.