Christina's viden er en gave!
Christina's viden er en gave til os med udfordringer som ønsker en viden som stikker dybere end den, det danske sundhedsvæsen kan tilbyde.
Med overværelse af samtlige foredrag og workshops af Christina i Kræftforeningen Tidslerne, hvor hun her deler ud af sin store, kompetente, seriøse og evidensbaserede viden, har hun givet mig en sand øjenåbner. Hvordan mit liv kan leves med cancer og hvor kroppen bliver styrket og revitaliseret. Og med sit store engagement i at hjælpe mig, giver hun og finde frem til den rigtige sammensætning af kostråd og anbefaling af biologisk kosttilskud.
Men inden disse anbefalinger er grundige tests blevet foretaget på laboratorier i tværfagligt regi med supervision fra amerikanske læger og biokemikere for at finde frem til hvad den underliggende årsag er til, at der er cancer i vækst, (her i mit tilfælde).
Christina's foredrag i Kræftforeningen Tidslerne har været overtegnet hver gang hvilket vidner om stor interesse, og folk er gået derfra opløftet og med stor inspiration, viden og mod til, at de har fået en mulighed i, at finde deres egen helbredelses vej.
Jeg anbefaler på det varmeste et samarbejde med Christina hvis du ønsker inspiration til at finde din vej til helbredelse.
Christina Santini er en del af et paradimeskift til at tage ansvar for egen helbredelse.
Ved at træffe det sunde valg, respektere du dig selv.
Charlotte Jacobsen
Tillidsperson i Kræftforeningen Tidslerne