Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

4,1

Bra

TrustScore 4 av 5

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tak til Ulrik for at løse et årelangt problem!

Tak til Ulrik for at løse et årelangt problem for min mor. Hun har døjet med tarmproblemer, som de offentlige læger sagde skyldes "alderdom". Der blev udskrevet medicin og sådan måtte hun leve i flere år.
Efter et forløb hos Ulrik lever min mor nu endelig et problemfrit liv uden ondt i maven. KÆMPE anbefaling.

3. februar 2026

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fedt med mulighed for flere test (!)

Har været forbi Ulrik, CCFM klinikken i Holbergsgade, og fik bestilt test som skulle med hjem. Den blev så afleveret direkte hos laboratoriet … Alt er gået super smooth, og fik efterfølgende en meget omhyggelig gennemgang, hvor havde god tid til spørgsmål og grundig vejledning ift. muligheder for bedring gennem kost, søvn og motion. Yderst effektivt forløb som skal have en stor anbefaling. Professionel og behagelig.

12. desember 2024

5 STJERNET ANBEFALING

Vedr. mine første sessions hos CCFM

Det er så rart, at komme et sted, hvor er god tid til tingene. Ulrik har givet en meget kompetent og god sparring, da jeg kom med nogle udfordringer såsom forhøjet blodtryk, maveproblemer mm.

Efter første måned på et program som blev tilpasset mit liv som vegetar, hvor er lagt vægt på essentielle fødevarer, er det nu tydeligt for mig, at det virker ved en markant forskel i energiniveau.

3 mdr. efter kan jeg lægge min medicin for forhøjet blodtryk. Har tabt + 25 kg., og er blevet klogere på nogle ting i min kost som har fået en højere prioritering. Hermed min varmeste anbefaling : )

Mange hilser fra en livslang vegetar 💪🏽

13. august 2025

Vurdert til 2 av 5 stjerner

ingen empati og mangelfuld hjælp

Ulrik får en enkelt stjerne ekstra stjerne for at få snack måltiderne ud af huset det hjalp meget.

Ellers har jeg sjældent i lægeverdenen oplevet så stor arrogance og mangel på hjælp. Han er endda privat og har tiden til at tage sig af én, men det modsatte er tilfældet. Først tre dage inde i forløbet og mange spørgsmål på mail, sender han det skema over fødevare min søn må indtage. Resultatet af undersøgelsen, skal jeg selv kunne finde. Han har svaret på forhånd, så han ulejliger sig ikke det mindste med at sætte sig ind i min søns situation. Han får bare at vide, at hans fire årige søn kan klare sig med tre måltider, så det må han da også kunne (min søn er 11). Hvert eneste af mine spørgsmål bliver mødt med afmålthed og minimum af brugbar besvarelse. Absolut ingen forståelse for for sårbar en situation det er for en familie at lave så voldsomt om i kosten. Og Ulrik ved jo godt, at når man kommer hos ham, så har man prøvet en del, og man er ved at være slidt op. Først i en podcast finder jeg ud af, at han slet ikke bryder sig om at tage børn under 16 år. Men når, man tager 4500kr for tre møder, er det selvfølgelig også træls at henvise til andre fagpersoner...

27. februar 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rigtig god oplevelse og resultat

Har igennem en længere periode modtaget behandling hos CCFM og er super tilfreds med min oplevelse.
Behandlingen var nøje tilpasset mine behov, og jeg oplevede, at der blev lyttet til mine bekymringer og spørgsmål med stor opmærksomhed. Ulrik er yderst kompetent og grundig i sin tilgang, hvilket gav mig en følelse af, at jeg var i gode hænder gennem hele forløbet, følte mig tryg og godt tilpas.

Jeg har virkelig mærket en forbedring i min tilstand siden behandlingen, og jeg værdsætter virkelig den tid og indsats, der blev lagt i at sikre de bedst mulige resultater for mig.

Jeg kan på det varmeste anbefale CCFM/Ulrik til alle, der søger en professionel behandling. Det er tydeligt, at Ulrik brænder for at hjælpe sine patienter og skabe forbedringer.

24. juni 2025

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Spændende og brugbart forløb med permanente resultater

Kan på det varmeste anbefale Dr. Ulrik Hjerpsted. Det har været en fornøjelse af få indblik i hvor meget ens kost påvirker ens helbred, søvn, hud, og generel glæde ved livet. Endelig en doktor der kigger på det forebyggende i stedet for bare at udskrive piller som alle de andre. Jeg gik igennem et clean food program og så resultater med det samme. Har efterfølgende været meget opmærksom på hvad jeg spiser og dermed også ændret mine spisevaner, som min krop takker mig for hver dag. Kæmpe tak!

1. oktober 2024

Super god vejledning

Super god vejledning, har været glad for alle test vi har været igennem og kommet ud på den anden side, sundere og mere rask end forventet!

26. august 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det bedste du kan gøre for dit helbred

Ulrik kortlægger din helbredstilstand og giver en helhedsplan for hvordan du får det bedst muligt. Hans viden om traditionel medicin og behandling, kombineret med specieltilpasset vejledning om kost, motion, vitaminer og vaner er unik.

Læringen i at lytte til kroppen og lære at tilpasse min livsstil til det den har brug for har gjort en stor forskel for mig.

Mine bedste anbefalinger!

15. juli 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bedre søvn, mere energi og i topform

CCFM har ændret min sundhed markant – jeg sover bedre, har mere energi og er kommet i god form. Alle mine blodprøver hos lægen er optimale. Det bedste er, at jeg har opnået det hele uden at skulle bruge medicin. Dr. Hjerpsted er professionel, fagligt dygtig og formår at gøre det simpelt og effektivt.

14. juli 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg startede et forløb hos Ulrik…

Jeg startede et forløb hos Ulrik Hjerpsted med håbet om at få kvalificeret hjælp til en kompleks helbredstilstand. Det blev desværre en dybt skuffende oplevelse.

Jeg gjorde det fra start klart, at adgang til en bestemt medicin var en afgørende faktor for, at jeg valgte netop ham. Da han pludselig ikke alligevel kan hjælpe med det, tager han intet ansvar, men fralægger sig det med henvisning til et påbud fra myndighederne.

Derudover tager han ikke ansvar for, at han har solgt mig en ydelse, som han ikke længere er i stand til at levere. Jeg betaler for hjælp, jeg aldrig fik og i stedet for at møde mig med forståelse eller tage ansvar, forsøger han at forskyde problemet og gøre det til mit.

Samtidig skubber han konsekvent ansvaret for behandlingsforløbet over på mig – med formuleringer som: “du skal blot følge kostplanen minus det, du trigger på” – som om det er mit ansvar at regne ud, hvad min krop kan tåle, uden professionel støtte og justering.

Den mest grænseoverskridende del var dog tonen i hans kommunikation. Da jeg ønskede at stoppe forløbet, fik jeg en besked, hvor han blandt andet skrev, “du har massive sygdomme og er kun i start 40’erne, hvor du skulle være rask”. Det er ikke bare respektløst, det er direkte stigmatiserende og udtryk for en grundlæggende mangel på empati.

Alt i alt oplevede jeg ikke et trygt eller professionelt forløb – men derimod manglende ansvarsfølelse, en fralæggelse af skyld og en uacceptabel måde at tale til patienter på.

Jeg kan ikke anbefale et forløb hos Ulrik og håber, at andre tænker sig grundigt om, før de investerer tid, penge og håb her.

3. juli 2025

Kan ikke enbefalses

Min oplevelse med Ulrik var desværre alt andet end positiv. På hans hjemmeside reklamerer han med, at behandlingerne er individualiserede, men det viste sig hurtigt ikke at være tilfældet. Efter min første konsultation modtog jeg en behandlingsplan, der indeholdt flere ting, jeg er allergisk over for. Det var tydeligt, at Ulrik ikke havde taget sig tid til at tilpasse planen til mine behov. Min mistanke blev kun bekræftet, da min kollega, som havde helt andre udfordringer end mig, fik nøjagtig den samme plan.

Derudover oplevede jeg, at Ulrik var meget anmassende, når det kom til at booke flere konsultationer. Jeg havde på forhånd booket to, men ønskede ikke en tredje. Alligevel modtog jeg en faktura for en ekstra konsultation, som jeg aldrig havde bedt om. Det føltes som et presset salg snarere end en professionel sundhedstjeneste.

En anden stor skuffelse var den måde, tests blev håndteret på. Jeg købte tests for over 6.000 kr., men først efter købet fik jeg at vide, at jeg skulle booke endnu en konsultation for at få resultaterne gennemgået. Dette blev aldrig oplyst på forhånd, og det føltes som skjulte omkostninger og bondefangeri.

Samlet set var min oplevelse hos Ulrik langt fra tilfredsstillende. Jeg følte mig ikke taget seriøst, og jeg kan på ingen måde anbefale ham til andre, der søger professionel og gennemsigtig behandling.

3. mars 2025

Uansvarligt

Jeg blev sat på en tre måneders intermitterende faste, uden undersøgelse eller test først. Jeg fik det værre end nogensinde, med stort tab af energi, vægt og muskelmasse. Test blev først foreslået efter de tre måneder, men da var tilliden væk.

23. januar 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv