Sehr unseriöser Verkäufer!!! Bloß nicht bei diesem Verkäufer irgendetwas kaufen. Meine Artikel wurden fristgerecht zurück geschickt und der Verkäufer lehnt die Gutschrift ab. Und nicht nur die... Vis mer
First of all i didn’t apply to avail any services from this portal. So they charged me. I requested a reversal of charges because my credit card got compromised and along with this site, various o... Vis mer
благодарю за понимание и надеюсь, что деньги мои вернут на мою карту и больше не будете списывать с моей карты больше деньги. пожалуйста со всех своих платформ уберите мою карту.
Я просила вернуть мне списанную ошибочно сумму. Мне ее вернут за отзыв. Отвечают на обращения быстро и всегда вежливо. Надеюсь на положительное решение моего вопроса.
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
благодарю за понимание и надеюсь
Gracias por el apoyo!
Gracias por el apoyo! Eugene
Your quick response to my requested.
Я просила вернуть мне списанную…
Lost parcel, you're out of luck
If a package gets lost, they do nothing to find out what happened.Parcels are handed over to just anyone without a signature confirming receipt.If you don't receive your package, you're out of luck. You won't see your money or your package.Absolutely zero customer service.
Don't risk your money here.
Mi problema fue solucionado rápido
Mi problema fue solucionado rápido
Buena experiencia
Chic4home showed me that that customers…
Chic4home showed me that that customers truly come first.
Dispute
I don't know how i joined sorry for inconvenience
Eugene fue útil
Eugene fue útil. Después de gestionarlo, se encontró una solución.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΑΣ
πως μπαινετε στους λογαριασμους μας και περνετε χρηματα?
Ras lire quand même les petites lignes
Belle présentation. Bonne qualité
Belle présentation, bonne qualité.
Satisfecha con el servicio
Satisfecha con el servicio
Escalation Team helped with my inquiry
El equipo de escalamiento está gestionando mi incidencia muy bien. La ayuda de Claire ha sido muy útil, muy agradecida.
El equipo de escalamiento está gestionando mi incidencia muy bien , la ayuda de Claire ha sido muy útil. Muy agradecida.
Very bad experience they are…
Very bad experience they are scammers.They don't give any responses and they just ignore it highly recommended not to buy anything from them
Support is helpful good support team
Eric was very helpful with my…
Eric was very helpful with my cancellation