Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Cheflix is niet louter een online receptenboek, maar is vooral breed informatief over koken (met technieken etc) en leerzaam. De chef's geven duidelijk uitleg over het hoe en waarom van de gebruikte i... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Als hobby kok zeer enthousiast over de culinaire hoogstandjes van cheflix. Makkelijk te volgen, ingrediënten zijn makkelijk verkrijgbaar en de instructiefilmpjes zijn erg fijn. Sta versteld wat ik op... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hi Dijon, hier een reactie op mijn eerste reactie. Heb erg impulsief gereageerd. Sorry hiervoor. De manier waarop u bent in gegaan op mijn ongenoegen was werkelijk fantastisch. Prima opgelost. Hieru... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Geweldige recepten, ingredienten die je bij de AH kunt kopen, benodigdheden makkelijk te kopieren voor je boodschappen lijst en een goede werkbeschrijving, ik ben lid vanaf de start en ben “als thuisk... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Netthandelstjeneste
  2. Matlagingsskole
  3. Gavebutikk
  4. Filmstreaming

Om Cheflix

Skrevet av virksomheten

Hi, we are Cheflix: the world’s most popular cookbook. Learn to cook at home, with the best chefs in the world like Björn Frantzén, Gaggan Anand, Bo Songvisava and many more. Learn their secret recipes, techniques and cooking skills and be inspired. Try 14 days for free now.

Hoi, wij zijn Cheflix: ‘s werelds meest populaire kookboek. Leer thuis koken van de beste chefs van de wereld, als Björn Frantzén, Gaggan Anand, Bo Songvisava en vele anderen. Leer hun geheime recepten, techniek en kookkunsten en raak geïnspireerd. Probeer nu 14 dagen gratis.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Promising!

Lots of interesting content being added. Very impressed by the promise!

31. desember 2021

Svar fra Cheflix

Hi, thank you for the review. I'm glad to read that you are enjoying the posted content! I hope you'll continue to use Cheflix a lot in the future and learn a lot from our master classes. 😁

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Technisch onder de maat, saai en eentonig

Net opgezegd. Er is geen tv app, ook casten is niet mogelijk. Standaardantwoord is dan dat eraan gewerkt wordt, al een jaar. Programma's saai en eentonig, 12 keer dezelfde chef in dezelfde setting met een ander recept. Gaan zo niet overleven als betaalkanaal.

Update 2024: de app wordt blijkbaar nog steeds aan gewerkt (en ja chefflix, ik weet hoe je moet casten, dankjewel). Het werkt zo niet lekker als je gewoon lekker op de tv een serie ofzo wilt kijken. Wij begrijpen echt het enthousiasme niet, wederom opgezegd. Zijn er nu echt klaar mee.

25. desember 2021

Hi Jens,

Bedankt voor je reactie. Op dit moment is de app nog in ontwikkeling, vandaar dat deze er nog niet is. Casten is daarin tegen wel mogelijk via de Chrome browser. Rechtsboven zie je in de zoekbalk van de webbrowser het deelmenu. Dit is een vierkant logo met een pijl die naar boven wijst, wanneer je hierop klikt kan je kiezen voor de optie "casten". Het is jammer om te lezen dat jij het saai en eentonig vind en daardoor niet voldoet aan jouw wensen. We doen ons best om het voor iedereen zo aantrekkelijk mogelijk te maken maar het is jammer om te lezen dat dit wat minder goed is gelukt bij je. Ik wil je nogmaals bedanken voor je review en wens ik je fijne dagen en een gezond 2022 🎄😃

Love it

Love it! Goede vegetarische opties ook.

16. desember 2021

Hi Nina,
Fijn om te horen dat Cheflix zo in de smaak valt net als de vegetarische gerechten die wij op het platform hebben 😄

Veel potentie

Cheflix is een beginnend platform wat zich mooi presenteerd. De vormgeving is overzichtelijk en oogt alsof je bijna door Netflix browst, het mag misschien wel iets meer eigen want naast de vormgeving is de muziek ook letterlijk copy-paste. (Maar goed beter goed gejat dan…).

De koks die tot nu toe iets presenteren hebben mooie gerechten waarvan de moeilijkheidsgraad zeer varieert. Het aanbod is nog beperkt en dat zou wel ruimer, maar zeker ook nog gevarieerder mogen. Je ziet dat het tot nu toe heel erg Aziatisch geïnspireerd is.

De app laat nog op zich wachten, maar dat zou zeker een dikke + zijn.

15. desember 2021

Hi Daniel,
Wat een geweldige review! Dankjewel hiervoor! 😃
Ik vind het leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent! Het aanbod breiden we met de maand uit dus dit zal in de toekomst ook gaan toenemen. De app is druk in ontwikkeling dus die laat nog even op zich wachten! Voor nu hoop ik dat je nog even van de website zal genieten 😁. Nogmaals bedankt voor deze review en nog veel plezier met Cheflix!

Aan de trage kant

Te traag vind ik. Mag wat meer tempo inzitten,20 minuten naar een video kijken om een aperohapje te maken is te lang. Verder wel leuk, hoopte dat het eerder iets was om professionele kok wat bij te scholen, maar is duidelijk gericht op hobbykok

12. desember 2021

Mise en place

Hallo,
Ik ben een hobbykok die al 20 jaar Michelin sterrenrecepten met succes maakt.
Ik schrijf hier alleen wat ik graag veranderd of toegevoegd zou willen hebben, de recepten en video’s zijn verder heel goed.

1. Ik mis het SNEL gaan naar ingrediëntenlijst of naar het lezen van het recept op mijn MOBIEL tijdens boodschappen doen en tijdens het koken
2. De ‘mise en place’ staat niet tot nauwelijks in de recepten!
Juist als thuiskok wil je graag weten wat je de dag ervoor of de ochtend ervoor al kunt klaarmaken!
Daar zou ik ook tijdens de video’s graag meer tips over willen krijgen.

Marianne

12. desember 2021

Hi Marianne,
Dankjewel voor de feedback en de review! Ik ben blij om te lezen dat je tevreden bent over de recepten en video's! 😃
Ik wil je daarnaast bedanken voor de tips! Het is voor ons waardevol om dit te horen zodat we onze gebruiksvriendelijkheid nog meer kunnen verbeteren! We zullen dit meenemen voor in de toekomst. Ik hoop dat je toch zal blijven genieten van de masterclasses en nog lang de gerechten zal bereiden die in de video's te zien zijn!

Inspirerend

Inspirerend, je wil er meteen mee aan de slag.
Goede uitleg en naslagwerk!
Elke keer weer wat nieuws erbij.

11. desember 2021

Svar fra Cheflix

Hi, dankjewel voor de review! Fijn om te horen dat de uitleg je bevalt en ik hoop dat je nog lang geïnspireerd zal worden door onze masterclasses! 😄

Leuk!

Leuke en leerzame site!

10. desember 2021

Hi Dennis,
Dankjewel voor de review! Ik ben blij om te lezen dat Cheflix jou bevalt en het leerzaam voor je is. Ik hoop dat je nog veel plezier zal hebben met de masterclasses. 😃

Superleuk

Superleuk! Ik hoop dat het aanbod zich blijft uitbreiden

8. desember 2021

Svar fra Cheflix

We zullen elke maand een nieuwe chef en masterclass online zetten op Cheflix! Daarom zal ons aanbod zich blijven uitbreiden! Veel kijkplezier toegewenst! 😃

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Erg leuke filmpjes en recepten

Erg leuke filmpjes en recepten. Wij zijn fan

4. desember 2021

Hi,
Dankjewel voor de review en wat leuk om te horen dat jullie zo enthousiast zijn over de filmpjes en recepten! Heel veel plezier met onze masterclasses en ik succes met het bereiden van de gerechten!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Mooie nieuwe look en feel echter staat…

Mooie nieuwe look en feel echter staat er op de site dat er recepten komen van een nieuwe kok in november en deze staan nog niet online. Dit geldt ook voor de nieuwe recepten voor december. Wanneer komen deze? Nu kunnen we nog uitproberen voor de kerst zodat we het dadelijk onder de knie hebben als het zover is :).

3. desember 2021

Hi,
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de nieuwe website! Vandaag zullen we onze nieuwe masterclass online zetten, dit heeft een kleine vertraging opgelopen vanwege de nieuwe website! Geen paniek, met kerst zet jij prachtige gerechten op tafel! 🤩

Super masterclasses

Super masterclasses! Ik heb al een aantal gerechten gemaakt en de begeleiding door de chefs is top! Ik kijk erg uit naar de nieuwe masterclasses die er aan komen.

30. november 2021

Hi Jerome,
Dankjewel voor deze waardevolle review! Ik ben blij om te lezen dat je zoveel plezier hebt en de chefs je goed begeleiden aan de hand van de video's! Ik hoop dat je nog veel heerlijke gerechten zal gaan maken! 😃😃

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Heel blij met mijn cheflix abonnement

Ik ben lid sinds het begin en ben tot nu toe heel erg tevreden. Ik heb al veel masterclasses gevolgd.
Wat ik wel jammer vind is dat de optie voor het streamen naar mijn tv er niet is. Dit zou een goede toevoeging zijn aan het aanbod.

Verder hoop ik ook dat er nog wat masterclasses komen met iets meer uitdaging. De recepten zijn prachtig en erg lekker, maar ik weet dat deze chefs veel meer kunnen, dit zou ik ook graag zien en leren. Ik mis de kunstwerken die deze chefs maken.

Maar tot nu toe hebben mijn gasten en ik genoten van alle gerechten die ik uit mijn keuken heb getoverd, dus zeer zeker heel erg blij met mijn abonnement.

29. november 2021

Hi Melanie,
Dankjewel voor deze mooie review, hier worden wij blij van! Komende maand komt onze nieuwe website online met onder andere de stream functie. Verder doen we ons best om Cheflix voor iedereen zo uitdagend mogelijk te houden, je zou kunnen proberen om je eigen draai te geven aan de opmaak van de borden en daar de uitdaging uit halen waar jij naar zoekt! Ik ben blij om te lezen dat jij en jouw gasten zo genieten van de recepten en ik hoop dat je dit nog lang zal blijven doen! 😄

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Ik vind het een leuk initiatief maar ik blijk niet de doelgroep te zijn.

Als kok zijnde vind ik het een leuk initatief. Het zijn flinke namen die de demonstraties geven. Toen ik eenmaal geregistreerd was werd mij al snel duidelijk dat ik niet helemaal de doelgroep ben. De demonstraties en recepten zijn nogal minimaal in constrast met wat deze chefs kunnen. Ik heb zelf deelgenomen aan de Cas Spijkers Academie en zag deze chefs met enige regelmaat live een demonstratie voeren. Omdat ik de chefs ken en weet wat ze kunnen had ik er meer van verwacht. Ik hoopte er meer bruikbare handvatten uit te kunnen halen.

25. november 2021

Hi Vincent,
Dankjewel voor deze review. Ik ben erg blij dat jij als vakman het een erg leuk initiatief vindt! Zo te zien heb je veel kennis en ervaring en ben je bekend in de wereld van de koks. Ik vind het jammer dat het voor jou voelt alsof je niet helemaal de doelgroep bent want we proberen het voor iedereen zo uitdagend mogelijk te houden! Ik hoop dat Cheflix daarom voor jou interessant kan blijven door in jouw geval met de recepturen aan de gang te gaan en hier wellicht je eigen draai aan te geven! Ik wil je nogmaals bedanken voor je review en hoop dat je op deze manier veel van Cheflix kan gebruiken!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Als je van koken houdt beslist een aanrader

Wij zijn lid van het eerste uur en genieten met volle teugen van de filmpjes, de recepten, de werkboeken zodat je echt in staat bent om eea na te maken.

Geen 5 sterren omdat er altijd wel ruimte is voor verbetering. Bijvoorbeeld een wijnadvies bij de recepten (bij enkele wordt dit inmiddels gedaan).

Een andere tip: Soms laten de filmpjes niet heel goed zien waar de chef mee bezig is. Soms even goed inzoomen of een pan even in een andere positie bijvoorbeeld.

Soms zijn bepaalde filmpjes van dezelfde chef niet beschikbaar via de apple tv (weet niet of dit aan onze apple tv ligt of aan de filmpjes).

Al met al kijk ik uit naar de nieuwe website en de uitbreiding met de internationale chefs.

Ga zo door
Anita en Jan

23. november 2021
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv