Onze oude laadpaal was aan vervanging toe en zou binnenkort niet meer worden ondersteund. Dus snel op zoek naar een nieuwe. Charge Supply gevraagd en die: * reageert super snel * communice... Vis mer
Selskapet har svart
Communicatie, offerte, afspraken, etc vriendelijk, snel, duidelijk en alert. Pricing scherp en fair. Installatie kon nog iets eerder worden ingepland en vond daarmee binnen 1,5 week plaats. Je wor... Vis mer
Selskapet har svart
- Prettig, accuraat en vriendelijk in de omgang, nette afhandeling. - Snel, indien nodig is installering op korte termijn te plannen. - De medewerkers komen eerst ter plaatse kijken wat er nodig... Vis mer
Selskapet har svart
Wij zijn ontzettend tevreden met dit super klantvriendelijke bedrijf! Vanaf het eerste contactmoment werd er echt met ons meegedacht en alles verliep zeer professioneel. Ook de montage is perfect en v... Vis mer
Selskapet har svart
Charge Supply is een van de eerste bedrijven in Nederland die gespecialiseerd is in zowel de installatie van laadpalen als thuisbatterijen. Met ons team van experts zorgen we ervoor dat onze klanten een zorgeloze installatie procedure tegemoet gaan. Vanaf het eerste contact tot en met het voltooien van de installatie zorgen wij met onze vriendelijkheid, transparantie en effectiviteit voor vertrouwen naar onze klanten. Wij geloven in een duurzame toekomst, aangedreven door schone energie. Onze missie is om innovatieve energieoplossingen te bieden die individuen en bedrijven in staat stellen de controle over hun energieverbruik te nemen. Met jarenlange ervaring in de branche zetten we ons in om onze klanten te helpen om moeiteloos en met vertrouwen over te stappen naar hernieuwbare energie
Van Slingelandtplein 13b, 1051DD, Amsterdam, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Alles was duidelijk uitgelegd en goed uitgevoerd. Gewoon top!

Svar fra Charge Supply
Aardige monteurs, snelle nauwkeurige installatie en goede uitleg. Zeer tevreden

Svar fra Charge Supply
Opnieuw een fantastische ervaring. Deze vakkundige medewerkers hebben in ons zomerhuis in Drenthe een wandpaal Zaptec geplaatst. Met veel deskundigheid en uitleg. Met beide Zaptechs zijn we heel tevreden. Zoek niet langer, maar maak gebruik van Charge Supply. Betrouwbaar, deskundig en goede kwaliteit/prijsverhouding.

Svar fra Charge Supply
Alles super snel geregeld. Ze zijn heel behulpzaam en open en duidelijk over wat allemaal kan en niet kan. Heel fijn een eigen laadpunt, zonder gedoe

Svar fra Charge Supply
Eerst is een schouw gedaan en daarna afspraak gemaakt voor installatie. Dat alles is uiterst punctueel en netjes gedaan door Melle en assistent.

Svar fra Charge Supply
Snel teruggebeld en erg flexibel en snel in het maken van afspraak. Keurige installatie. Later installatie naar 3 fase meterkast verliep ook soepel en baas van deze firma is erg aardige man die zeer deskundig overkomt.

Svar fra Charge Supply
Heel blij met snelle levering en service die is geboden. Goed en kundige informatie verstrekking.

Svar fra Charge Supply
Eerst een schouw op locatie; Vakkundig en vriendelijk personeel. Geen onverwachte extra kosten. Na oplevering, alles netjes achtergelaten.

Svar fra Charge Supply
Punctueel qua afspraken, transparant qua prijzen, goede communicatie en verstand van zaken bij de installatie.

Svar fra Charge Supply
Duidelijke en snelle communicatie met kantoor, ook na aanpassing van offerte.
Flexibele planning, snelle levering
Vriendelijke en deskundige monteurs aan huis( Wesley)
Behulpzaam en netjes gewerkt, zeer tevreden.

Svar fra Charge Supply
Duidelijke en vriendelijke uitleg. Product voldoet aan de verwachting. Vakkundig personeel. Komen afspraken na en komen op tijd.

Svar fra Charge Supply
Na offerteaanvraag vrijwel direct telefonisch contact om vrijblijvend te komen kijken naar de situatie ter plaatse. Snelle offerte en installatie afspraak. Keurige montage met duidelijke uitleg!

Svar fra Charge Supply
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.