Ik had een praktische vraag, waarop ik een dag later een effectief antwoord kreeg. Ik paste het advies toe m.b.t. mijn laadpaal (Plugchoice), die in eerste instantie niet voorkwam in een rijtje ander... Vis mer
Se hva andre synes
De Sparky P1 meter werd geleverd bij mijn Growatt Aura 5000 thuisbatterij maar werkt helemaal niet. De Sparky leest wel de slimme meter uit, dus hij werkt gewoon, maar onmogelijk om te verbinden met d... Vis mer
Ik heb als elektromonteur de Sparky aangeschaft om bij een klant het opgenomen vermogen per fase te kunnen bekijken om zo de totale belasting beter over de fasen te kunnen verdelen. Naast de gebruikte... Vis mer
Sparky besteld en binnen een dag in huis. Geweldig ding. Geeft de energiewaardes per seconde door, geeft inzicht in fase-belasting, ik kan mijn zonnepanelen koppelen. Perfect. Eerst had ik allemaal sp... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Dat het weer wisselvallig is, betekent niet dat jouw energierekening dat ook hoeft te zijn. Met de Sparky P1 dongle en Chargee app krijg je inzicht in alles wat met energie te maken heeft in en rondom je huis. Een slimme energiehulp in je broekzak. Zie precies wanneer energieslurpers actief zijn en op welke dagen je het meest verbruikt. Of kijk alvast vooruit en stem je verbruik af op de zon of dynamische energieprijs. Zo weet je precies wanneer je wel, of juist even niet, je vaatwasser aan moet zetten of auto kunt laden. En haal je het maximale uit je zonnepanelen, laadpaal, warmtepomp of thuisbatterij. Energie zonder verrassingen, zo simpel kan het zijn.
Kontaktopplysninger
Torenallee 36-02, 5617 BD, Eindhoven, Nederland
- 0850805711
- support@chargee.energy
- chargee.energy
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 22 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Chargee, prima bedrijf snelle service en uitstekend product
Chargee reageert onmiddellijk en levert met de "Sparky V3" een prima produkt, dat goed en duidelijk werkt. Veel gaat automatisch en de teruggeleverde data zijn zeer actueel en nauwkeurig.
gewoon goed
Uitstekend apparaatje
Uitstekend apparaatje, mooi vormgegeven en neemt weinig ruimte in. Dat geld ook voor bijbehorende app. Ik zal graag een abonnement nemen als dat beschikbaar komt. Nu nog gratis omdat de ontwikkeling nog loopt.

Svar fra Chargee
Snelle levering en duidelijke app
Super snel (live) inzicht in je verbruik
Vergeleken met de P1 meter van HomeWizard komt de Sparky incl. adapter voor oudere meters. Tevens is de prijs een stuk gunstiger en wordt hij gratis verzonden, top!
De installatie is erg simpel en de app is mooi en overzichtelijk. De groene cijfers zien blijft i.c.m. zonnepanelen is erg bevredigend 🥳

Bestelling opgestuurd.
Vlotte levering
Vlotte levering. Eenvoudige installatie. Overzichtelijke schermen leveren een schat aan data over je energieverbruik.
Na een false start ben ik door een…
Na een false start ben ik door een medewerker benaderd om de door mij vermeende uitdagingen op te lossen en zijn we gezamenlijk tot een mooie oplossing gekomen. Het is een zeer betaalbaar apparaatje dat nu de gegevens voor me verzameld waar ik iets mee kan.
Heren van chargee bedankt voor de hulp bij het goed werkend opleveren van jullie produkt

Krijg wat zo beloven
Energieverbruik duidelijk te volgen
Eenvoudige installatie.
Duidelijk beeld van je energieverbruik.
Deze club snapt het
Deze club snapt het, ze luisteren naar de klant en kijken naar de markt. Je krijgt niet alleen inzicht in je verbruik, er wordt veel extra uitleg gegeven bij moeilijkere begrippen zodat je weet waar je naar kijkt. Goed bezig mensen!
Super handig, geld dubbel en dwars waard
Werkt perfect ook al omdat ik slimme meter type 5,5 heb die per seconde werkt en ik altijd ontvangst heb zonder gebruik te maken van bijgeleverde voeding!
Ideaal om standby slurpers op te sporen 👍
Gegevens backup zodat je gegevens kan controleren van dynamische leverancier die niet altijd goede gegevens registreren!
Zeer goede helpdesk met snel antwoord.
Heel erg tevreden!
Heel erg tevreden over de overzichtelijke app, het gebrek aan abonnements kosten en dat ik kosteloos een nieuwe heb gekregen nadat ik ben verhuisd. Al met al helemaal top!
Snel in huis en snel geïnstalleerd
Snel in huis en geïnstalleerd binnen 2 minuten. Goede en mooie data die je daadwerkelijk inzicht geeft in je verbruik en daarmee zorgt voor bewustwording van je energieverbruik.
Snelle levering en na installatie…
Snelle levering en na installatie duidelijk uitleg
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.