changelaserclinic.nl Anmeldelser

TrustScore 3.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dit bedrijf is verschrikkelijk mislijdend! Eerst laten ze je een afspraak maken voor een litteken behandeling aan de Meent in Rotterdam. De afspraak staat vast. Krijg nog een herinnering met een att... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik ben meer dan 5000,- euro lichter en 20 behandelingen verder nogsteeds donkere haargroei en weinig resultaat. Wanneer ik mijn onvrede uitspreek wordt je niet gehoord en smeren ze je alleen nog meer... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zojuist mijn 6e behandeling gehad, en vandaag was ik bij Charity. Altijd super fijn en gezellig. Over het algemeen vind ik dat dames altijd heel prettig en professioneel hun werk uitvoeren. Ik heb mij... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heb mn eerste behandeling gehad na lang twijfelen en had oprecht niet zo snel resultaat verwacht. De haren zijn ruim 2/3 weken weggebleven en dat al na de eerste keer. Verder was het voor mij natu... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Hudpleieklinikk
  2. Skjønnhetssalong

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Marktleider in laser ontharen en eerste laserclinic in Nederland. Laser ontharen en huidverbetering middels de nieuwste lasertechnologie en dat op geheel pijnloze wijze.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

20 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

1e behandeling!

Zojuist mijn 1e behandeling gehad! (Groot pakket) Super tevreden. Het was heel fijn met Larisa die mij gelijk op mijn gemak liet voelen. Ze was heel zorgvuldig en hygiënisch. Thanks Larisa!

25. mars 2021

Heel fijn en aangenaam

Heel fijn en aangenaam. Medewerker Haileen gaf steeds goed aan wat ik kon verwachten bij elke zone. Checkte met mij of alles goed ging constant. Super fijn!

22. mars 2021

Fijne werknemers

Fijne werknemers. Zij gaven mij top advies en luisterde naar mijn wensen. Haileen heeft een topservice geleverd. Zij gaf mij het juiste advies mee naar huis en bleef hoogte houden tijdens te behandelingen

15. mars 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Afgelopen week heb ik mijn 3de laser…

Afgelopen week heb ik mijn 3de laser behandeling gehad bij Tiëta. Dit is de tweede keer dat ik bij haar een behandeling heb gehad waar ik zeer te spreken over bent. Het resultaat is na 3 behandelingen al heel goed zichtbaar en kan niet wachten om haar vrij door het leven te gaan. Ik raad iedereen Change Laser Clinic aan!

17. februar 2021

Carbonpeeling laser

Het salon is niet alleen voor laser , maar je kan ook je huid behandelen. Ik heb bij Amsterdam Kinkerstraat pakket van Carbon peeling laser genomen. Ik ben erg verbaasd hoe mijn huid nu eruit ziet. Ik had hiervoor grove poriën en mee-eters op mijn gezicht. En nu merk ik dat ik wat egalere huid heb gekregen.

Wanneer je behandeld word, leggen ze je hier alles uit. Ze zijn heel
Klanten vriendelijk. Hygiënisch salon en de ruimte waar je behandeld word is ook heel schoon.

5. februar 2021

Change Rotterdam

Ik word in Rotterdam behandeld door Rebecka, en tot nu toe ben ik super tevreden. Alle meiden zijn echt super lief en beantwoorden alle vragen die je hebt volledig. Ook het resultaat is echt top! Ik zou Change aan iedereen aanraden.

28. januar 2021
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Clinic is vanuit de buitenkant (schoon…

Clinic is vanuit de buitenkant (schoon & hygiënisch), maar als je binnen komt zie je pas hoe onhygiënisch dit bedrijf is. Zoals ik heb gehoord van meerdere medewerkers worden handdoeken alleen verschoond als deze vlekken bevatten. Als een klant is behandeld zonder de handdoek vies te maken wordt deze niet vervangen. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van potjes gel waar een spatel in gaat.. deze spatel wordt vervangen maar de gel inhoud niet dus als er nieuwe spatel in gaat is deze ook gebruikt voor de klant ervoor. Daarbij krijgen de medewerker alleen 1 paar handschoenen op de dag en deze wordt bij iedere klant gebruikt niet heel fris als je net bij de intieme delen van de vorige klant hebt gezeten. Ik weet wel zeker dat alle influencers die daar komen hier niks van weten en dus niet weten wat ze daadwerkelijk aan het promoten zijn.

20. januar 2021

Zeer slecht

Zeer slecht. Ik heb mijn gehele benen + oksels en bikini lijn afgerond. Dit niet pijnloos. En ook ben ik duizend euro’s aan de behandeling kwijt. En nog lang niet klaar ondanks ik de behandeling heb afgerond. Ook is mij vertelt is dat nog enkele onderhoudsbehandelingen nodig zullen zijn. Is er meer nodig dan een enkele behandeling. Ook de koste voor de enkele behandelingen zijn 250 euro! En uiteraard betaal je deze zelf. Los van de pakket kosten die betaald hebt. Ook vraagt de eigenaresse je al naar 2 behandelingen een positieve reactie te schrijven In de behandelkamer. Ook alle reverenties die positief zijn worden gemaakt door collega’s. Ik raad dit bedrijf niet. Je krijgt niet waar voor je geld

12. januar 2021
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Change Laser Clinic niet aan te raden

Waarschijnlijk werkt laseren beter op vrouwen met dikke zwarte haren (wat ook keurig is vermeld bij de intake) maar voor mij, een blonde, gemiddelde Nederlandse vrouw, werkt de laser behandeling niet. Na 4 behandelingen zag ik wat verschil maar daarna niet meer. Ik heb dit aangegeven bij Change maar die bleven aanmoedigen om meer behandelingen te nemen, zodat het dan wel zou werken. Na een hele smak geld lichter te zijn, en weinig tot geen resultaat te merken, ben ik niet tevreden. Voor het bedrag dat je neerlegt vind ik de service niet voldoende (geen koffie tijdens het wachten, lopende band gevoel, geen persoonlijk advies naar aanleiding van resultaten voorgaande behandelingen). Conclusie: geen aanrader voor de gemiddelde Nederlandse vrouw.

5. januar 2021
Logoen til changelaserclinic.nl

Svar fra changelaserclinic.nl

Beste Anne, aller eerst vinden wij het erg jammer dat het resultaat bij u (nog) niet naar wens is. Wij kunnen eerlijk gezegd ook geen melding van u vinden dat u ontevreden zou zijn. Uw review valt ons rauw op ons dak. Indien klanten hun onvrede bij ons kenbaar maken denken wij namelijk altijd met onze klanten mee en komen nagenoeg altijd tot een oplossing. Wij daarom ook graag van u en nodigen u graag uit om de situatie te bekijken. Er is altijd een oplossing bij Change.

Vandaag mijn 5e behandeling gehad

Vandaag mijn 5e behandeling gehad, mega fijn resultaat. Ik scheer nu amper meer, de kliniek is ook super schoon! En de meiden die er werken zijn erg leuk :)

1. desember 2020

Super tevreden

Super tevreden! Heb een combi pakket genomen voor mijn oksels. Kan niet wachten om verder te gaan met andere gebieden. Super vriendelijke meiden.

1. november 2020
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heb ondertussen mijn oksels en bovenlip…

Heb ondertussen mijn oksels en bovenlip laten epileren. Ben super tevreden met het resultaat. Vooral hun medewerkster Najah,is een aanrader! Ze is behulpzaam, Voorzichtig legt alles goed uit en gaat voor het beste resultaat!
Vandaag Carbon peeling gehad, bij Najah...verslag resultaat volgt!

1. november 2020

Waardeloos!!

Paar jaar geleden begonnen met behandelingen bij Changelaserclinic.nl voor me rughaar, (de aantal rugharen waren weinig maar waren pik zwart) Ik ben netjes geholpen en advies gekregen en we zouden één oksel doen om te kijken of er een allergische reactie zou ontstaan. Alles was goed gegaan maar al snel merkte ik na paar weken dat de oksel die behandelt was veel meer haar terug kwam dan dat er eerst zat vergeleken met de andere oksel. Ik heb dit bij mijn volgende afspraak gemeld en ze zouden me opnieuw inplannen voor me andere oksel om deze te compenseren. Ik kreeg hier de leidinggevende voor en kwamen er al snel achter dat de aantal advies behandelingen die mij waren gegeven bij mijn intake niet klopte met wat ik echt nodig zou hebben. Hier zijn we uiteindelijk goed uitgekomen en betaalde stukken minder voor de aantal nodige behandelingen. Een zware min punt van de hele behandeling vond ik dat ik elke keer werd geholpen door een andere werknemer die niet op de hoogte was van mij vorige behandelingen, tot welke gebieden er gelasterd moest worden, en tot precies waar, het afplakken van me tatoeage werd soms gedaan en soms vergeten, ook werden mijn rugharen soms niet weggeschoren (dit is heel belangrijk) toen ze begonnen aan de behandeling en hun hierop moest aanspreken dit alsnog te doen! Raar want standaard regels en handelingen zijn standaard regels en handelingen lijkt mij en dit telt voor elke persoon die daar werkt. Kortom, niemand is perfect en iedereen kan fouten maken maar als je aan mij vraagt of ik daar nog een keer mijn haren zou laseren is mijn antwoord een dikke NEE! Ook heb ik meer haar terug gekregen dan dat er aan begon. Ik heb hier over gesproken met deze kliniek en hun zeggen dat dit nieuwe haren zijn? Prima dat kan, maar meer haar terug krijgen dan dat ik eraan begon hoe verklaar je dat? Alsof er binnen 6-12 maanden ineens meer haar groeit dan in heel mijn leven lang! Hun advies is dan; meer beurten.. oké zou ook nog kunnen maar als het daarmee 100% is opgelost DAAR kunnen ze mij geen zekerheid op geven en dat zegt al meer dan genoeg, het is gewoon proberen zoveel geld mogelijk van je afhandig te maken! In mijn ogen is laseren echt waardeloos en zonde voor je geld, denk hier goed over na want 600-700€ lichter zonder resultaat is weggegooid geld! Succes jullie.

16. oktober 2020
Logoen til changelaserclinic.nl

Svar fra changelaserclinic.nl

Wij hebben helaas geen e-mail met een klacht van u ontvangen, waardoor u ons niet in staat heeft gesteld om de klacht met u op te lossen. Inmiddels hebben wij uw dossier bekeken en daarin komt meerdere malen naar voren dat u tevreden was over de behandelingen en het resultaat. Wij hebben u uitgenodigd om uw situatie te bekijken en te bespreken om zo duidelijkheid te krijgen en de kwestie op te lossen. Helaas bent u niet op ons voorstel in gegaan. Mocht u van gedachten veranderen dan bent altijd welkom. Team Change

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv