Dit bedrijf is verschrikkelijk mislijdend! Eerst laten ze je een afspraak maken voor een litteken behandeling aan de Meent in Rotterdam. De afspraak staat vast. Krijg nog een herinnering met een att... Vis mer
Se hva andre synes
Ik ben meer dan 5000,- euro lichter en 20 behandelingen verder nogsteeds donkere haargroei en weinig resultaat. Wanneer ik mijn onvrede uitspreek wordt je niet gehoord en smeren ze je alleen nog meer... Vis mer
Zojuist mijn 6e behandeling gehad, en vandaag was ik bij Charity. Altijd super fijn en gezellig. Over het algemeen vind ik dat dames altijd heel prettig en professioneel hun werk uitvoeren. Ik heb mij... Vis mer
Heb mn eerste behandeling gehad na lang twijfelen en had oprecht niet zo snel resultaat verwacht. De haren zijn ruim 2/3 weken weggebleven en dat al na de eerste keer. Verder was het voor mij natu... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Marktleider in laser ontharen en eerste laserclinic in Nederland. Laser ontharen en huidverbetering middels de nieuwste lasertechnologie en dat op geheel pijnloze wijze.
Kontaktopplysninger
Ceintuurbaan 143 hs, 1072 GB, Amsterdam, Nederland
- 020-2334531
- info@changelaserclinic.nl
- changelaserclinic.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Consider another company
Geen positieve ervaringen met Change. Ik heb hier inmiddels veel behandelingen gehad en ik raad andere mensen aan om een laser traject te starten bij een andere kliniek. Na ongeveer 15 behandelingen vind ik dat ik mijn ervaring moet delen. Voor het bedrag dat een behandeling kost is de service niet wat het hoort te zijn. De nieuwe vestiging is een verbetering maar het personeel is niet sympathiek, en ik voel mij er niet welkom. Het straalt er niet vanaf dat de klant prioriteit heeft. Daarnaast vaak te maken gehad met onervaren medewerkers. Kortom: overweeg een andere kliniek in Amsterdam of omstreken.

Svar fra changelaserclinic.nl
Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring…
Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring bij deze kliniek. Er werken leuke dames en er hangt een fijne sfeer. ik ben blij met mijn resultaat waar ik goed bij begeleid ben door 1 van de dames die er werkt.
Echt een top kliniek
Echt een top kliniek, leuke dames die er werken ik ben ook heel goed geholpen. De sfeer is ook zeer fijn en was bijna pijnloos. Zeker een aanrader.
Niet aan te raden
Meerdere pakketten voor verschillende behandelingen bij change laser clinic afgenomen, maar helaas was ik niet te spreken over de behandelingen. Ik betaalde voor bikinilijn groot en naarmate de behandelingen vorderde bleek dat ik al 3 keer een behandeling had gehad waar niet alles was meegepakt. Doordat je iedere keer een andere medewerker krijgt, heb je dus telkens dat ze niet hetzelfde meepakken. Hierover heb ik een klacht ingediend en vervolgens gaf de manager aan dat het niet meegenomen gebied een keer kosteloos kon worden gedaan. Hierna werd gelijk een nieuw pakket aangesmeerd en dan zou ik 10% korting krijgen. Aangezien ik niet tevreden was heb ik aangegeven dat ik hier niet mee akkoord ging en dit heb ik per mail kenbaar gemaakt. Vervolgens nooit meer een reactie ontvangen. Zodra je een klacht hebt en het niet naar hun wensen verloopt zijn ze ineens onbereikbaar. Aangezien ik ergens anders mijn behandelingen voort wil zetten, moest ik de laserstanden weten van voorheen. Hiervoor heb ik gebeld, maar er werd mij verteld dat ik dit alleen per mail kon opvragen. Wederom geen reactie ontvangen op deze mail. En dat noemen ze dan klantvriendelijk. Er wordt totaal niet naar klanten geluisterd en het enige wat ze doen is nieuwe dingen willen aansmeren. Voor mij geen change laser clinic meer!
Let op..!
Op internet zag ik goede reviews van Change Laserclinic, in mijn gezicht heb ik blonde haartjes waar ik mij aan irriteerde. Ik heb een intake afspraak gemaakt en ik werd goed geholpen, ze vertelde mij dat dit helemaal goed ging komen en ik had een pakket genomen van 5+1 behandeling van €595.-. Ik was helemaal blij en gerustgesteld.
In het pakket waren er één/twee behandelingen niet helemaal goed gegaan. Ik heb toen een gesprek gehad met de manager en die vroeg aan mij hoe het ging met het resultaat. Ik vertelde dat mijn haartjes iets dunner zijn, maar nog steeds aanwezig zijn. Ze stelde mij een tweede pakket voor met korting.
Tijdens de tweede behandeling van mijn tweede pakket merkte ik dat er niets veranderde. Ik vroeg hoe dit kwam. Een andere manager vertelde tegen mij dat het niet beter ging worden en dat ze vaak maar tot max 80% resultaat kwamen. Bij de intake en bij het eerste gesprek met een manager werd mij beloofd dat het goed zou komen en daardoor had ik nog een pakket genomen van €595.- met 10% korting. Er is nooit verteld dat het niet wegging en dat het alleen dunner zou worden.
Ik was heel erg verbaasd en teleurgesteld. Ik vroeg mij af waarom ze een tweede pakket aangesmeerd hadden als het maximale resultaat al gebreikt was. Ik vroeg dit na bij degene die wél eerlijk was geweest. Ze bood haar excussses aan..
Trap dus niet teveel in de mooie praatjes en weet dat het ook niet weg kan gaan.. Ik heb namelijk nog steeds veel last ervan en moet nu naar een nieuwe oplossingen kijken :(
Compliment Shannah
Ik wil graag een compliment geven aan Shannah (medewerkster filiaal Rotterdam). Ik ben heel goed door haar geholpen. Ze stelt je erg op je gemak en vraagt tussendoor meerdere keren hoe het aan voelt. Hele leuke spontane vrouw.
Zeer tevreden
Zeer tevreden over Change Laser Clinic. Vanaf het begin heldere informatie verkregen, salon is netjes en ze gaan hygiënisch en secuur te werk. Ik ben begonnen met mijn benen en oksels en na enkele behandelingen zag ik resultaat, waarin ik ook mijn gelaat ben gaan laseren.
Haren blijven sneller weg dan verwacht.
Haren blijven sneller weg dan verwacht.
Alles op de Soprano, zeer tevreden.
Heeft niks geholpen!
Ik heb 2x een pakket van €500,- genomen dus 10 behandelingen. Na mijn 10e behandeling nog steeds super veel haargroei. I know iedereen heeft ander haar structuur maar ik ben niet de meest behaarde persoon. Ik vind het weggegooid geld bij mij dus niks geholpen
Ik ben heel tevreden met ChangeLaser
Ik ben heel tevreden met de service. Altijd een goed ontvangst en de medewerkers stellen me goed op mijn gemak. Ik zit nu aan mijn tweede pakket, om zo nu een dan weer bij te werken. Ik heb best dunne haartjes, dus vandaar dat ik er na 1 pakket al best tevreden over ben. Ik kan me voorstellen dat mensen met wat dikkere haren zeker langer nodig hebben dan 1 pakket (hou daar rekening mee). Verder top!
Geen aanrader - er zijn betere klinieken
Niet aan te raden. Ik ben er 2 jaar in behandeling geweest en ben uiteindelijk overgestapt naar een andere kliniek. Na 2 jaar waren de resultaten van de behandelingen nog veels te matig: haar groeit snel terug en moest nog steeds elke 8 weken gaan, terwijl ik allang zou moeten afbouwen naar meer tijd tussen behandelingen. Hun pakketten zijn zogenaamd goeie deals maar trap er niet in - je wordt echt afgezet. Er zijn veel betere klinieken die het voor veel minder doen. Bij ChangeLaser krijgt je elke keer een andere dame die je behandelt en elk geeft je ander advies wat totaal verwarrend is: ze zouden elk hetzelfde getraind moeten zijn en als experts moeten handelen. Zeker als het gaat om laseren en behandelen van je huid. Ook halen ze snel dossiers door elkaar en houden ze je behandelingen niet goed bij. Dit was me al een aantal keer overkomen. Ze zijn moeilijk telefonisch te bereiken, en ook lasert elke dame op een andere manier: de een veel secuurder dan de ander. Ik kreeg de indruk dat ze express verschillend behandelen en misschien de sterkte laag houden zodat je steeds moet terugkomen. Of gebruiken ze slechte machines. Ik keek op een gegeven moment zo op tegen elke behandeling, dat ik verder om me heen ben gaan kijken. Nu ik bij een andere kliniek zit heb ik al snel veel betere resultaten en ik betaal ook veel minder. Ik heb van meerdere klinieken gehoord dat dames van ChangeLaser zijn overgestapt vanuit ontevredenheid over de service en resultaten. Ik heb spijt dat ik zo lang bij deze club heb gezeten en zoveel geld heb verspild!!
Mijn favoriete afspraken zijn de laser…
Mijn favoriete afspraken zijn de laser afspraken! Ik wordt altijd goed ontvangen, en geholpen. En altijd de leukste gesprekken met de laserspecialiste! Zeker een aanrader!
Slechte behandeling
Ik was er een paar weken terug bij een Arina ofzo? Super slecht geholpen, kwam aan en ze had opeens geen tijd meer terwijl bikini oksels met Gentle echt heel snel gaat, uiteindelijk toch gedaan omdat ik van ver kwam.. ze ging veeelste snel met die laser over het gebied heen de impuls was nog niet eens klaar met schieten of ze zat alweer ergens anders. Ze was echt lucht aan het schieten gewoon. Ik zal hier niet meer heen gaan ze hebben geen idee hoeveel mensen betalen hiervoor en dan word er zo mee omgegaan
Geen resultaat
2500,- armer en geen resultaat na 8 behandelingen. Zonde van de tijd en geld!
Waardeloos..
Naar deze kliniek gegaan voor mijn rug en mijn schouders.. voor een hoog bedrag van €1600 voor 8 behandelingen verwacht je wel dat het helpt. Inmiddels al 7 maanden klaar met mijn proces. Hooguit 10/15% minder geworden. Waardeloos dus! Mega geld verspilling geweest. Heel veel spijt van dat ik niet ergens anders ben gegaan.
Ik ben geholpen door Drisla
Ik ben geholpen door Drisla. Hele vriendelijke en professionele dame. Luister goed naar je wensen en legt alles duidelijk uit. Verder stelt ze je goed op je gemak. Zou zeker bij haar terug komen!
Onwijs fijne en goede service♥️
Onwijs fijne service! Ik heb wegens een hormoonstoornis iets meer haar dan de normale vrouw, maar door middel van de lasermethode bij Change verminderd m’n haargroei enorm en worden de haartjes een stuk dunner! Ook minder last van stoppeltjes na het scheren🙏🏼 Tegenwoordig kan ik haarloos het jaar door en heb ik maar eens per jaar een behandeling nodig om het bij te houden💪🏼 Daarnaast zijn de meiden super lief, en heb je altijd een fijn en gezellig gesprek💕 Zeker een aanrader!
Fijne behandeling!
Voor de oksels een hele fijne behandeling gehad bij Nikita, ik kom zeker terug! 💗
bespaar jezelf geld
6 behandelingen gehad, bij de schaamlippen nooit haaruitval gehad. de hoogte en lente van de behandeling die ze in deze kliniek gebruiken zijn meer dan 2keer zo laag als in andere klinieken. bij een andere kliniek die hetzelfde apparaat gebruikt wel direct haaruitval gehad na 1 behandeling, het verschil was echt enorm. waar eerst niks veranderde in 6 behandelingen was nu alles kaal. de standen bekeken en vergeleken en deze waren hier 2 keer zo hoog en 2 keer zo lang. dit was overigens ook niet veel pijnlijker. de dames zijn constant alleen maar met elkaar bezig, op hun telefoon en ook erg onprofessioneel. zo was 1 van de dames die me behandelde de hele tijd aan het klagen over hoe stom ze het vond om daar te werken...lekker ongemakkelijk als jij daar bloot ligt. Ik hoor van vriendinnen die hier gewerkt hebben dat deze kliniek bewust lage standen en een kleinere kop gebruikt zodat je vaker terug komt en dus meer betaald. Ook de influencers die deze kliniek omhoog prijzen worden betaald voor deze reviews.
Tevreden met het resultaat locatie Ceintuurbaan
Ik heb 5 laserbehandelingen gehad en ik ben erg tevreden met het resultaat. Deveny van locatie Ceintuurbaan heeft mij de laatste 3 laserbehandeling geholpen. Ze werkt professioneel en is erg klantvriendelijk, heel erg blij mee!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.