Sukienki są świetne jakościowo, bardzo dobrze uszyte i super skrojone. Pięknie układają się na ciele i naprawdę przyjemnie się je nosi, więc zdecydowanie polecam!
For all customers who order outside of Poland: You come up for the shipping costs and if you want to return, also for those costs!!! In my case I paid 25 Euros for nothing!!! Ridiculous…
Bardzo polecam tę markę! Ubrania fajnej jakości, dostawa też była całkiem sprawna. Bałam się trochę jak nadruk zachowa się po praniu, ale wszystko wygląda bardzo dobrze.
Koszulki mają idealny materiał, przepiękne nadruki. Zabrałam je z sobą na wakacje i chodziłam w nich codziennie! Polecam każdemu z całego serca 🤩
Welcome to the world of Change Into Colours, a brand that redefines beach style through unique designs and high quality. CIC offers exceptional clothing for both women and men, but we place a distinct emphasis on men's swim shorts that combine comfort, functionality, and incredible looks. Our goal is to provide you with products that not only look great but also feel amazing to wear. Every element of our collection is meticulously designed to meet the highest standards of quality and style. We want each of our customers to feel confident and comfortable, both on the beach and by the pool.
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
polecam
Kupiłam koszulkę z aperolem i dla chłopaka szorty kąpielowe na wakacje - wyglądają świetnie, materiał porządny, polecam.
Commande de trois maillots de bain le…
Commande de trois maillots de bain le 13 juillet 2024…ceux-ci étaient indiqués comme étant en stock. À ce jour je n’ai toujours rien reçu. Le service client répond aux messages mais ne trouve aucune solution pour satisfaire la commande. Mes vacances sont terminées et les maillots de bain toujours en fabrication je sais où….Site à fuir si vous êtes pressés!