CG Testen Anmeldelser

4,1

Na mijn bestelling nam de eigenaresse zelf contact op met mij om de bestelling te dubbel checken. Ik had 2 producten dubbel besteld (per ongeluk) en er werd gevraagd of dit klopte. Bestelling kon... Vis mer

Allereerst heel fijn dat er verschillende pakketten te bestellen zijn, voor ieder wat wils! Verder netjes op tijd bezorgd. Leuk persoonlijk kaartje er bij, en een duidelijk stappenplan over hoe alles... Vis mer

1. Butikk med hårprodukter

"CG Testen verkoopt samples van producten die voldoen aan de Curly Girl methode. Er zijn ontzettend veel producten die voldoen aan de Curly Girl methode, maar ze passen niet allemaal bij ieder haartype. Je kunt heel erg veel fullsize verpakkingen kopen en deze vervolgens in de kast laten staan als ze toch niet zo fijn blijken te zijn. Maar veel makkelijker is natuurlijk om samples te bestellen, zodat je eerst een kleine hoeveelheid kunt uitproberen. En precies daarom ben je hier helemaal op de juiste adres!"

Bra

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

7 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

T is dat je 1 ster moet aangeven maar…

T is dat je 1 ster moet aangeven maar eingelijk nul waard. Ze geven aan dat je 7 flesjes krijgt opgestuurd. Zoals op de foto afgebeeld maar je krijgt gewoon 7 knoflookbakkies opgestuurd. En die worden zo erin gepleurd. Onhygiënisch toch? Maar terug sturen kan niet want je weet niet of de bakjes open zijn geweest? Onhygiënisch in bakjes gedaan en dan zogenaamd Onhygiënisch terugsturen. Opgelicht met 7 knoflookbakkies. 30 euro lichter.

1. juli 2024

Het word aangeboden dat de producten in…

Het word aangeboden dat de producten in flesjes zitten dit bleek niet het geval, alles zit in bakjes..
Niet geschikt voor op reis...
Wij hebben aan deze bakjes hier niets aan dus voor ons een dure niet werkende aanschaf.( ben voor de producten die wij gebruiken in grote flessen net zoveel geld kwijt dan nu in de bakjes)

22. mai 2024

Ideaal!

Super fijn dat je mini verpakkingen kunt bestellen ipv eerst grote tubes/potten te moeten aanschaffen. Netjes verpakt, met persoonlijk briefje en handige gebruiksaanwijzing hoe precies alle potjes te gebruiken. Zit in kleine, hersluitbare potjes verpakt met op elk potje een stickertje met wat erin zit. Ideaal!

26. mars 2024

Snelle levering en klantvriendelijk

Super handig dat je producten kunt testen. Ze zijn klantvriendelijk en oplossingsgericht.
Ik heb wel twee aandachtspunten:
1. Het vermelden van een toevoeging bij een huisnummer is een dingetje. Bij mij ging dat niet goed maar is wel meteen opgelost nadat ik ze belde.
2. Vloeibare substanties zoals bijv. shampoo zou ik persoonlijk een flesje doen.

26. januar 2024
Logoen til CG Testen

Svar fra CG Testen

Goedemorgen, wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. In de periode dat jij jouw bestelling hebt geplaatst waren wij een weekje dicht door vakantie. Zoals op de site vermeld, is jouw pakketje gisteren met de bezorger meegegaan en onderweg naar jouw krullen. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en alsnog een fijne dag te wensen!

^ Inge

Super!

Snelle levering, goed verpakt en ideaal om zo de producten te kunnen testen zonder meteen een grote verpakking te kopen. Er zat zelfs een lief persoonlijk briefje bij :)

7. september 2023