CCIT A/S Anmeldelser 66

4,8

Vi (EVOCA Nordic ) lavede 5 årig aftale med Copy Care første gang i 2014 ifb. med flytning til location. Den aftale har vi forlænget medio 2019. De minimale service opgaver der har været behov f... Vis mer

Det var en meget meget venlig modtagelse jeg fik ved min opringning. Oplevede en stor velvillighed til at hjælpe mig så hurtigt som overhovedet muligt og forståelse for min problematik. Den flinkeste... Vis mer

Har flere gange brugt IThelpers når jeg har brug for ekstern IT support til min virksomhed. De fungerer perfekt som ekstern IT-afdeling og er altid venlige og imødekommende. Har blandt andet fået hjæl... Vis mer

IThelpers yder altid venlig og kompetent IT service. Jeg fik hjælp til at overføre data til ekstern harddisk samt outlook opsætning. Jeg fik support fra Vincent som var meget effektiv, kompetent og ve... Vis mer

1. Tekniske tjenester

Hos CCIT bruger vi vores mangeårige erfaring og brede certificerede ekspertise til at gøre op med traditionerne. Vil vil være IT-chefens bedste ven og kan sammensætte en vifte af tjenester inden for infrastruktur, enheder til kommunikation og print samt alt omkring arbejdspladsen til at løfte ressourcekrævende rutineopgaver fra dine skuldre

4,8

Enestående

Min redningsmand

Jeg er fuldt tilfreds. Jeg fik hurtig hjælp til mine yousee produkter, hvor Yousee ikke selv var til nogen hjælp. Ithelpers var min redningsmand.

19. mai 2021

Har haft besøg af Vincent fra IThelpers…

Har haft besøg af Vincent fra IThelpers for afhjælpning af diverse problemer
Problemerne blev løst hurtig og effektivt så jeg kan på det varmeste anbefale firmaet.
Ib Bæk

14. mai 2021

Hej Lars

Vi er glade for at have hjulpet dig og at du har haft en god oplevelse. Vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang skulle du få brug for det.

Super god service

God, professionel, og hurtig service. Jeg fik service i hjemmet to timer efter min henvendelse. Mit problem blev løst af en sød og imødekommende medarbejder.

11. mai 2021

Hej Karina

hurtigt og effektivt

10. mai 2021

Hej Povl

IThelpers

Jeg var rigtig glad for besøget og den…

Jeg var rigtig glad for besøget og den store hjælp, jeg har fået. Jeg er mægtig, mægtig glad og tilfreds.

23. april 2021

Hej Dorthe

Meget kompetente

Jeg havde en meget god oplevelse med Malte som hjalp mig med at løse en sag. Han var meget kompetent og yderst hjælpsom.

Kan klart anbefale firmaet

22. april 2021

Hej Martin

IThelpers

Det var en rigtigt en sød mand der kom…

Det var en rigtigt en sød mand der kom 😀 og alle mine problemer blev løst perfekt 👍😀

16. april 2021

Hej Grethe

Hurtig og effektivt

Hurtig, god og hjælpsom service. Kontaktede mig tilbage uopfordret efter ikke at have fået hul igennem telefonen.

13. april 2021

Hej Vilhelm

IThelpers

en god oplevelse en utrolig hjælpsom…

en god oplevelse en utrolig hjælpsom ung mand der i godt humør og hurtigt og kvikt fik udført det job som han var kommet for og god oplevelse og bruger gerne firmaet ved it problemer igen

8. april 2021

Hej Lis

Prøvet for første gang

Prøvet for første gang, indtil videre
en god oplevelse, så jeg er glad
M.v.h. Jan

6. april 2021

Hej Jan Erik

Nemt at lave aftale

Nemt at lave aftale. Hurtig betjening.

1. april 2021

Hej Jan

IThelpers

Jeg er så taknemlig for at Ithelpers…

Jeg er så taknemlig for at Ithelpers findes, jeg havde noget rigtig knas med min laptop, den blev så fikset, så havde jeg bøvl med office, den blev så også lige klaret, jeg ved slet ikke hvordan jeg takke nok for hjælpen, men alverdens stjerne giver jeg til dem, de kan klart anbefales, hvis man sidder i l... til halsen.

Hej Linda,

IThelpers

Min computer gik død og jeg havde brug…

Min computer gik død og jeg havde brug for hurtig hjælp. Jeg fik fat i IThelpers, søde mennesker, høj service og et godt resultat. Dem vil jeg bruge igen.

Hej Lars,

Vi er glade for at have hjulpet dig og at du har haft en god oplevelse. Vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang.

hjælp i nøden!

Virkelig god og nyttig support til opdatering af computer og iPhone så de kan virke sammen.

Hej Agnete,