XDC Gruppen A/S Anmeldelser 10

4. IT-sikkerhet
  5. Skriverreparatør
  6. Leie av virtuelle kontor

Skrevet av virksomheten

XDC Gruppen A/S er en koncern der består af flere enkeltstående firmaer og er fyldt med kompetente og engagerede medarbejdere, der i fællesskab stræber efter at tilbyde den bedste IT-service muligt. XDC Gruppen A/S levere IT løsninger inden for hosting, Microsoft Cloud (Office 365 / Microsoft 365) samt IT konsulentydelser. XDC Kopi & Print levere salg og service af kopimaskiner, printere samt forbrugsstoffer. Som total IT-leverandør er XDC Gruppen A/S en foretrukken samarbejdspartner for både store og små virksomheder.

Kontaktopplysninger

2,5

Under middels

TrustScore 2.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bondefangeri – og det med småt ikke oplyst

Én stjerne er for meget at give dem.
Jeg indgik en leasingaftale på en printer. Jeg havde indgået en aftale på 20 mdr. til 585,- men da de fremsender kontrakten er den på 60 måneder og 685,- Sælger siger jeg kan underskrive og så vil han efterfølgende rette. Jeg fik hans ord på mail om at det var gældende. MEN det var løgn og sælgeren stoppede efterfølgende og jeg kan desværre ikke dokumentere det. XDC er iskold og ser kun på kontrakten jeg har underskrevet, omend jeg har fremsendt den oprindelige aftale jeg havde underskrevet. Dertil kommer der indexregulering og forsikring årligt skrevet virkelig med småt, og ikke noget jeg fik oplyst i samtale med sælger. En brugt står mig nu i ca 50.000 kr. + print!

1. januar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Professionel samarbejdspartner

Har gennem mange år samarbejdet med XDC Gruppen A/S. De har altid været top professionelle i deres kommunikation samt løsninger. Vi har i dag samarbejde på 3 forretningsben her under IT og printløsninger. Deres service niveau er på et meget højt plan og vi oplever sjældent at vi står med et problem de ikke kan løse hurtigt.
Deres proaktive tilgang til os har altid været positiv og de har flere gange hjulpet når tingene har brændt på.
Vi har de varmeste anbefalinger til XDC og vil helt sikkert også bruge dem i fremtiden.

19. desember 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Yderst professionel service

Jeg har gennem flere år benyttet XDC’s IT konsulenter til mange forskellige opgaver inden for IT drift af netværk, PC’er og servere.

I alle disse år har de aldrig formået at skuffe mig mht. aftalt pris, tid og kvalitet.

Deres tekniske formåen er uovertruffen og, selv om jeg nok er en af deres mindre kunder, modtager jeg altid VIP behandling af deres konsulenter.

6. april 2016

Uacceptabel oplevelse

Jeg tilslutter mig Frederik Beyers anmeldelse og er som kunde chokeret over denne behandling. Jeg kan kun opfordre til at finde en anden leverandør.

2. juli 2015

Do not trust!

Vi har oprindeligt lavet en fin print / leasingaftale med XDC-gruppen, med en binding på 3 år, som det er ganske standard for denne branche. Med aftalen fulgte en tillægsaftale om at maskinerne overtages efter bindingsperiodens udløb.
I forbindelse med en prisjustering for aftalen et år gennem bindingsperioden laves en ny tillægsaftale med XDC-gruppen, som verificerer, at leasingperioden har 2 år tilbage - og denne underskrives af accountmanageren. Efterfølgende udleveres den nye prisaftale, som underskrives af os.

Nu holder XDC-gruppen fast i, at de tre års leasingperiode er forlænget med dette år, da denne aftale er underskrevet på en senere dato end den tillægsaftale, som vi har fået udleveret af account-manageren - og udleveret fysisk af accountmanageren, så vi på ingen måde kan dokumentere, at de to dokumenter er udarbejdet samtidig.

Vi føler at vores tillid til XDC er blevet misbrugt, og at man med overlæg har skabt en praksis, som giver mulighed for juridisk argumentation ud fra formalia.

Jeg kan på ingen måde anbefale, at man laver forretning med denne virksomhed.

29. april 2015
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv