Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zwroty przy zakupie stacjonarnym tylko na kartę podarunkową! Ale paskudnie traktują klientów. Kupiłam córce w promocji 2 pary sandałów Lasocki, w domu mierze i okazuje się, że długość ok, ale są mega... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ze względu na problemy ze zwrotem nigdy więcej zakupów w tym sklepie nie zrobię. Zwrot możliwy tylko na kartę podarunkową. Katastrofa. Wolę swoje pieniądze przeznaczać na co ja chce i w którym sklepie... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Złożyłem reklamację obuwia z wadą fabryczną. Cały proces skonstruowany tak, żeby maksymalnie utrudnić kontakt — na zgłoszeniu reklamacyjnym zero danych kontaktowych, przy odbiorze wyniku tak samo. Rek... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Opinia dotyczy pracownika sklepu CCC Poznań, Marcelin. Pani Sandra, która pomogła w wymianie towaru wykazała się dużą cierpliwością. Dziękuję bardzo za uśmiech, empatię, profesjonalizm i poświęcony cz... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Skobutikk
  2. Klesbutikk
  3. Butikk for motetilbehør
  4. Dameklesbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Odkrywaj najnowsze trendy modowe, inspiruj się naszymi butami, torebkami i dodatkami. CCC jest zawsze w modzie!

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Po dzisiejszym zwrovie butów

Po dzisiejszym zwrovie butów: ekspedientki odznaczaja się ignorancja, odmowiły mi prawa do zwrotu towaru przed upływem 30 dni twierdzily, że wykorzystałam jakieś punkty. Po moicj protestach jedna z nich zadzwoniła na infolinię!!! gdzie została poinformowana jak ma klikać w komputerze zeby zwrot przeszedł! To istny cringe! Gdzie się podziali dawni sprzedawcy, ktorzy byli kompetentni i uprzejmi?

7. august 2025

Nikomu nie polecam

Nikomu nie polecam, zwróciłam buty na reklamację która została mi uznana. Po kilku dniach zostały zwrócone pieniądze i odrazu przez nich cofnięte. Wysłałam 4 zgłoszenia nikt nawet nie raczył odpowiedzieć. Zadzwoniłam na infolinię na którą ciężko jest się dodzwonić bo chyba tyle klientów ma podobne problemy, wkońcu po 40 minutach się udało, ale niestety Pan z którym rozmawiałam nie był wstanie udzielić mi odpowiedzi dlaczego taka sytuacja ma miejsce. Obiecał że sprawdzi i skontaktuje się ze mną. Minął kolejny tydzień i cisza. Ostrzegam przed nieuczciwym sprzedawcą, sprawa zostanie zgłoszona do odpowiednich służb

7. juli 2025

Nie polecam.

Nie polecam.
Kupiłem crocsy dla córki która miała złamany palec u stopy, i w domu okazało się że ją uwierają w ten palec, więc 30 minut po zakupie ( tak 30 minut nie dzień dwa czy trzy) pojechałem i chciałem je oddać ( nie noszone, córka nie zrobiła nawet kroku, tylko je założyła), na miejscu okazało się że nic z tego, firma mogła przyjąć buty ale w zamian da mi kartę na inny zakup, a ja nie chciałem bo w danej chwili nie potrzebowałem nic innego kupić. Prosiłem o zwrot pieniędzy na co Panie były tak nie uprzejme i śmiały się że jak może boleć palec w crocsie, nie polecam, będę omijał CCC wszędzie z daleka. CCC Bolechowo woj. Wielkopolskie

17. juli 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Problem ze zwrotem butów- posądzono mnie o oszustwo

Kupiłam dla córki buty, które przymierzyła w domu. Właściwie przymierzyła tylko jeden, bo od razu wiadomo było, że to zbyt mały rozmiar. Odwiozłam buty (sklep CCC w Galerii A2 w Komornikach), pani kierowniczka obejrzała podeszwy zwracanych butów i...stwierdziła, że buty były noszone! Bo na jednej z podeszw odkryła drobinki brokatu z naszej domowej podłogi (córka przymierzała również sukienkę z brokatem- szykowała się na bal ósmoklasisty) Ponadto ta pani odkryła, że buty były czyszczone! ;) Jak teraz udowodnić, że się nie jest wielbłądem? Na detektywa to ona się nie nadaje ;)
Pani kierowniczka zwróciła mi pieniądze na kartę podarunkową (jest to niesympatyczna nowość w sieci CCC), ale poczułam się jak oszustka. Coś takiego zdarzyło mi się pierwszy raz w życiu. Myślę, że lepiej omijać sklepy z tej sieci dużym łukiem- szczególnie ten konkretny.

17. juli 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Naj naj najgorszy sklep ever

Naj naj najgorszy sklep ever! Nie polecam ,coraz gorsza polityka sklepu .
Moja historia - zakupiłam buty które zwróciłam z powodu niezauwazonej wady - zwrot na kartę podarunkową chociaż buty kupione za gotówkę, zakupiłam następną parę butów ( zostały jakieś tam grosze na karcie pod...by pozbyć się karty kupiłam w HP jakiś tam tani kubek ) na pierwsze przymierzenie ok,po dłuższym sprawdzeniu w domu okazało się ,że prawy but luźny zbyt luźny postanowiłam zwrócić i tu niespodzianka Pani poinformowała mnie ,że nie dokona zwrotu bo tadam!...NIE MAM KARTY PODARUNKOWEJ ! Okazało się,że nie wolno wydawać wszystkich ,,groszy,, do zlikwidowania karty pod...japier jaka porażka ,oszustwo ,nikt mi nie powiedział o tym ( zasłaniają się regulaminem , polityką sklepu ) Już nic tam nie kupie !

16. juli 2025

DO NOT shop with CCC

Nu cumpărați de la această firmă.
Am cumpărat o pereche de sandale care au defect. M-am întors în mai puțin de 24 de ore și după 1 oră de discuții nu vor să returneze banii
Îți dau doar un card de valoarea banilor, adică să cumperi tot de la ei atunci când găsești în sfârșit ceva. Văd ca au multe review-uri negative. Dacă aș fi analizat asta înainte să cumpăr nu aș mai fi fost în situația aceasta. Într-un cuvânt sunt niște hoți care profită de banii noștri. Au pus mâna pe banii tăi nu mai le dau drumul.

13. juli 2025

Polecam ten salon 😊

Bardzo pomocne i sympatyczne sprzedawczynie, w każdej sprawie doradzą, sprawdzą inne salony, kiedy nie ma rozmiaru, a nawet w imieniu klienta wykonają zamówienie wysyłkowe. Bardzo dziękuję za pomoc szczególnie pani Kindze i pani Oliwii 😊

5. juli 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

obsługa klienta online to jest jakiś…

obsługa klienta online to jest jakiś żart XD miałam kilka pytań odnośnie do mojego zamówienia, więc wysłałam maila z zapytaniem. nie dostawałam żadnej odpowiedzi, więc stwierdziłam, że zadzwonię na infolinię. za każdym razem (po godzinie czekania w kolejce) kiedy byłam już 1 to połączenie zostawało przerwane:) przy okazji po tygodniu/2 tygodniach dostałam maila, że mają za dużo zgłoszeń i proszą o cierpliwość i, czy moje zapytanie jest dalej aktualne. wysłałam kolejnego maila, ponieważ wciąż miałam problem. PO CZYM DOSTAJE PO PRAWIE MIESIĄCU MAILA, CZY MÓJ MAIL JEST DALEJ AKTUALNY:::)))) nie, nie jest już aktualny, ponieważ wypisywałam i wydzwaniałam do was od miesiąca i mieliście to kompletnie gdzieś. czy ktoś wgl pracuje tam w obsłudze klienta? czy to wszystko to tylko dla picu? absolutnie nie winię za to pracowników, bo widać, że to firma ewidentnie nie potrafi w zarządzanie:)

4. juli 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zakupiłem buty w CCC online,po dotarciu…

Zakupiłem buty w CCC online,po dotarciu buty okazały się za małe i udałem się do punktu CCC w swoim mieście gdzie chciałem wymienić buty od ręki,ale nie było takich butów,więc pani zaproponowała zwrot który zrobiłem i miałem mieć pieniążki zwrócone do 14dni na konto,dzisiaj mija 15dni i cisza,dla mnie to brak profesjonalizmu,a wręcz oszustwo,Nigdy więcej nie zrobie zakupów w CCC i nikomu nie Polecam

5. juli 2025

Okłamują klienta przy promocjach

Kiedyś lubiłam tę firmę, ale widzę, że od jakiegoś czasu idą w bardzo złą stronę. Zauważyłam, że stali się nastawieni na wyzysk i nabijanie klienta w butelkę. Obecnie w sklepach stacjonarnych jest promocja 2 za 1, czyli dwie pary w cenie jednej. Wszędzie naklejki i ekspedientki informujące na wejściu o promocji. Brzmi dobrze, ale mało kto zwróci uwagę że pod napisem „2 za 1” widnieje gwiazdka i napis „szczegóły w regulaminie”. Przy kasie, gdy klient pojawia się z dwiema parami butów, okazuje się, że należy zapłacić za 2 pary pełną cenę i za tańszą z nich otrzymuje się tę kwotę na kuponie podarunkowym, czyli do wydania tylko i wyłącznie w sklepie CCC. Tak że sklep jawnie okłamuje klienta, bo promocja to w rzeczywistości 3 za 2 a nie 2 za 1. Większość osób już weźmie te buty skoro stracili czas i są już z wybranymi i przymierzonymi butami przy kasie. Wstyd CCC

1. juli 2025

Jest ok

Wybór obuwia mógłby być szerszy w sklepach stacjonarnych, a obsługa milsza i bardziej zaangażowana, ale wymiana przebierał szybko i bezproblemowo

17. juni 2025

Zamówienie online

Zamówienie online.
Niestety po 8 czy 9 dniach oczekiwania na zamówienie otrzymałam e-mail, że zamówienie anulowano. Nie podano przyczyny nie odpisano na maila, najbardziej zastanawiające jest to, że buty dalej dostępne na stronie sklepu.
Oby zwrot pieniędzy dotarł.
Bardzo słabo.

24. juni 2025

CCC: Zwrot? Ale z haczykiem

Kupiłam buty stacjonarnie, okazały się za małe. Zwrot? Jasne, ale tylko w formie bonu, bo podobno „kupując, się na to zgodziłam”. Szkoda tylko, że ta zgoda istniała wyłącznie w wyobraźni sklepu – żadnej informacji ani na paragonie, ani w sklepie.
Zaskakujące, jak łatwo można z „marki dla ludzi” zrobić sklep, do którego się nie wraca.
CCC udowadnia, że można robić z ludzi idiotów i jeszcze na tym zarabiać.

6. juni 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jestem zbulwersowana, CCC i Modivo to oszuści.

I ja również jestem zbulwersowana, podobnie jak p. Justyna i też gdybym mogła dałabym ocenę minus 10!!! Jak można tak oszukiwać klientów. Kupiłam dziecku dwie pary butów, okazały się za małe. Zapłaciłam za nie 150 zł. A na kartę podarunkową Modivo dostałam 40 zł do wykorzystania przy następnych zakupach. Następnego dnia wybrałam jedną parę butów i oddałam dwie pary, które nie pasowały. Przy kasie pani mnie poinformowała, że karta podarunkowa się wyzerowała i ok. Buty które wybrałam kosztowały 129 zł, a resztę, czyli 19 zł z groszem sprzedawczyni przekazała na kartę podarunkową Modivo. To jest na szczęście mała kwota, ale krew mi się gotuje, jak modivo, jakiś dziwny twór w porozumieniu z CCC, będzie zamrażać mi moje pieniądze, które powinny być zwrócone na moją kartę bez żadnej łaski. Kierowniczka sklepu poinformowała mnie, że jest przy kasie regulamin i powinnam dopytać jakie są warunki zwrotów. To teraz robiąc zakupy trzeba czytać regulamin, czy czasem nie opróżnią twojego portfela, bo taki będzie tam niekorzystny zapis. Dzwoniłam w tej sprawie na infolinię, żeby złożyć skargę na tę sytuację, bo nikt mnie o tym nie poinformował przy zakupie, że kupując w CCC uczestniczę w jawnym oszustwie. To są kpiny z klientów. Absolutnie odradzam tam zakupów i już więcej nic tam nie kupię. Poinformowałam o tym fakcie wszystkim moich znajomych, rodzinę, aby uważali na takie kombinacje ze strony CCC, oraz będę odradzać każdemu. To się w głowie nie mieści.

13. juni 2025

OSZUSCI I NACIĄGACZE

szkoda ze nie mozna dac opini -5 bo taka by dostali. Buty zakupione w sklepie stacjonarnym. zapytałam przy kasie pani czy moge zwrocic buty i czy zwrot nastąpi na karte która płaciłam. potwierdziła. po czym juz po zakupie poinformowała mnie, że zwrot dostane na karte podarunkowa MODIVO!! jakim cudem dostaje karte podarunkowa MODIVO skoro zakupy robie w sklepie stacjonarnym CCC ??? Jawne oszustwo i zmuszanie ludzi do kolejnych zakupów u nich w sklepie! Personel specjalnie wprowadza w błąd!!! NIE POLECAM!!!

13. juni 2025

Uwaga- nieżetelne rozpatrywanie reklamacji

Jestem – a właściwie byłem – wieloletnim i lojalnym klientem sklepów CCC. Niestety, po moim ostatnim doświadczeniu muszę stanowczo odradzić zakupy w tej sieci, szczególnie jeśli ktoś liczy na uczciwe traktowanie w przypadku reklamacji.

Zakupiłem zimowe buty, które – co istotne – nie były nigdy użytkowane poza domem. Już przy pierwszym założeniu zauważyłem poważną wadę fabryczną w jednym z butów: nieprawidłowe szycie wewnętrzne tworzy zgrubienie, które powoduje bolesny ucisk i uniemożliwia normalne noszenie obuwia. Niestety, podczas mierzenia w sklepie wypadło tak, że przymierzyłem tylko ten but, który okazał się wykonany prawidłowo – wada ujawniła się dopiero w domu, przy próbie założenia drugiego.

Zgłosiłem reklamację, wyraźnie wskazując, że buty nie były używane, a problem jest wynikiem błędu produkcyjnego. Zależało mi wyłącznie na naprawie – nie żądałem nawet zwrotu pieniędzy. Mimo to reklamacja została odrzucona bez jakiegokolwiek wyjaśnienia, a buty odesłano bez naprawy. To już kolejny raz, gdy spotykam się z odmową reklamacji w CCC, nawet przy ewidentnej winie producenta.

Mam nieodparte wrażenie, że buty nie są w ogóle rzetelnie sprawdzane przez dział reklamacji – wygląda to raczej na automatyczne odrzucanie zgłoszeń. Taka postawa wobec klienta, który przez lata wybierał właśnie tę markę, jest absolutnie nie do przyjęcia.

CCC straciło moją lojalność. Zdecydowanie nie polecam – ani samych produktów, które nie spełniają oczekiwań jakościowych, ani obsługi posprzedażowej, która całkowicie ignoruje wieloletniego klienta.

5. juni 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv