Zwroty przy zakupie stacjonarnym tylko na kartę podarunkową! Ale paskudnie traktują klientów. Kupiłam córce w promocji 2 pary sandałów Lasocki, w domu mierze i okazuje się, że długość ok, ale są mega... Vis mer
Se hva andre synes
Ze względu na problemy ze zwrotem nigdy więcej zakupów w tym sklepie nie zrobię. Zwrot możliwy tylko na kartę podarunkową. Katastrofa. Wolę swoje pieniądze przeznaczać na co ja chce i w którym sklepie... Vis mer
Złożyłem reklamację obuwia z wadą fabryczną. Cały proces skonstruowany tak, żeby maksymalnie utrudnić kontakt — na zgłoszeniu reklamacyjnym zero danych kontaktowych, przy odbiorze wyniku tak samo. Rek... Vis mer
Opinia dotyczy pracownika sklepu CCC Poznań, Marcelin. Pani Sandra, która pomogła w wymianie towaru wykazała się dużą cierpliwością. Dziękuję bardzo za uśmiech, empatię, profesjonalizm i poświęcony cz... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Odkrywaj najnowsze trendy modowe, inspiruj się naszymi butami, torebkami i dodatkami. CCC jest zawsze w modzie!
Kontaktopplysninger
Zamówione buty nie doszły
Zamówione buty nie doszły. Z winy ccc utknęły w centrum logistycznym
Nie można się doprosić jakiegoś działania . Nie polecam
Pracownicy tego sklepu w Zabrzu w M1 to…
Pracownicy tego sklepu w Zabrzu w M1 to tragedia ,jak moga takie expedientki sprzedawac buty.Kupilam buty za 149 zl do kostki.Przeszlam w nich godzine po tym czasie taki bol dwoch palcow duzych ze byly szwy butow wgniecione w skore.Panie mi powiedzialy ze za dyskomfort nie odpowiadaja i moglam chodzic w nich juz w domu.Zwrot pieniadzy czy wymiany nie akzeptuja.Zostaly wyslane do Reklamacji po dwoch tygodniach dostane odpowiedz.Co za bzdura jak moga sprawdzic problem butow.Przeciez mnie tam nie bedzie posiadam stopy z piecioma palcami.Chyba ze te buty pasuja na kocie Lapy. To makabra takie traktowanie klienta jakby byl smieciem.Najlepiej do telewizji napisac.
Gdyby się dało to zaznaczyłabym zero…
Gdyby się dało to zaznaczyłabym zero gwiazdek, a tak to niech mają chociaż 1 gwiazdkę. Po tym jak połączyli się z modivo to same problemy. Zwroty możliwe tylko na kartę podarunkową. Ok, moja wina bo nie zapoznałam się z regulaminem, który jakimś cudem się zmienił. Od dzisiaj zero zakupów na ccc, modivo, half price i eobuwie. I wszystkim będę odradzać, za to że zwroty tylko na karty podarunkowe.
Od tygodnia pisze e-maile,nikt nie…
Od tygodnia pisze e-maile,nikt nie odpowiada. Mimo odesłania jednej rzeczy z paczki nie dostałam zwrotu pieniędzy, mija już ok 17dni,więc termin minął.
Mai puțin de 1 stea merită!Nu am crezut…
Mai puțin de 1 stea merită!Nu am crezut dar asta e adevărul!o să evit de acum înainte
Miła obsługa sklepu ccc w myslenicach…
Miła obsługa sklepu ccc w myslenicach zawsze doradza pomogą uśmiechnięte
Najgorszy sklep w jakim można kupować buty
Obrzydliwy, żenujący i niedbający o nic sklep. Większość rozmiarów butów na stronie jest niedostępna, zamawianie do domu produktów jest wyjątkowo utrudnione, bardzo mały wybór produktów - SKLEP OKROPNY ILE JA NERWÓW WŁOŻYŁEM W TO ŻEBY ZAMÓWIĆ 3 PARY BUTÓW I CIĄGLE MI SIĘ TO NIE UDAŁO
Bony zamiast kasy przy zwrocie zakupów
Kupiłam buty, ale po przymierzaniu w domu, okazało się że nie pasują do kupionej kreacji. Postanowiłam więc tym samy dniu je zwrócić. Okazało się, że nie dostanę zwrotu pieniędzy, tylko bony na kartę, ktorę mogę wykorzystać w 3 sklepach w których prawie nie kupuje niczego..... Zdecydowanie odradzam zakupu w tym sklepie!
Wciskanie na siłę klientowi karty…
Wciskanie na siłę klientowi karty podarunkowej ze zwrotu towaru bez informacji. Brak reakcji firmy na maila w sprawie wyjaśnienia sytuacji.
27 sierpnia złożyłam zamówienie na 2…
27 sierpnia złożyłam zamówienie na 2 pary butów przez stronę CCC, opłacone częściowo kartą podarunkową Modivo, a reszta przez BLIK. Przez kilka dni zamówienie nie było w ogóle aktualizowane, a kontakt z infolinią był kompletnie bezskuteczny — nikt nie potrafił odnaleźć zamówienia, bo rzekomo nie podałam numeru karty klubowej.
Po kilku dniach paczka została wysłana, ale otrzymałam tylko 1 parę obuwia. Przesyłka była nienaruszona, zapakowana w kopertę, do której fizycznie nie da się zmieścić dwóch par. CCC zażądało ode mnie spisania protokołu szkody, mimo że problemem nie była uszkodzona paczka, tylko brakujący produkt.Koperta była na 1 parę obuwia a oni przenoszą odpowiedzialność na impost bo proszę o protokół szkody.
Kolejne próby kontaktu były coraz bardziej absurdalne — ostatnia odpowiedź brzmiała: „nie była Pani zalogowana do karty klubowej”. To nie tylko nie ma związku ze sprawą, ale pokazuje brak kompetencji i szacunku dla klienta.
Zdecydowanie nie polecam. Brak profesjonalizmu, ignorowanie klienta i próby zrzucenia odpowiedzialności. Sprawa zostanie zgłoszona do UOKiK, jeśli nie zostanie natychmiast rozwiązana.
Numer zamówienia : 1026729113-01
nigdy więcej nie kupię tam niczego
nigdy więcej nie kupię tam niczego, ponieważ przy zwrocie oddają kasę na kartę podarunkową i zmuszają tym samych do ponownych zakupów, których w tym sklepie nie chcę już robić. Porażka, precz z CCC!
Chciałam wymienić rozmiar butów na…
Chciałam wymienić rozmiar butów na wieksze, nie mialam paragonu bo podawałam numer telefonu przy płatności.. zeby miec paragony w aplikacji.
Pani musiala wpisać źle numer, mialam jedynie to ze płaciłam karta.. butów nie udało sie wymienić. Ponieważ nie ma paragonu a błąd pracownika nie byl w ogóle brany pod uwage
Oszukana
Zrobiłam 2 zamówienia na stronach ccc i czekam już miesiąc na produkty. Nie ma też informacji mailowej.
Jakość adekwatna do ceny
Jakość adekwatna do ceny, da się przenosić ten sezon albo nawet dwa. Panie zawsze pomocne.
W sobotę chciałam dokonać zakupów
W sobotę chciałam dokonać zakupów, cześć zakupów chciałam sfinalizować środkami z karty podarunkowej. Niestety płatność się nie powiodła, a pieniądze z ja Arty podarunkowej zniknęly. Dostałam maila z informacją ok dokończeniu transakcji , ale technicznie nie było to możliwe, gdyż nie kierowano do banku tylko do sklepu. Niedokończonych zakupow, częściowo opłaconych karta nigdzie nie było, a środki z karty podarunkowej zniknęly. Próba kontaktu w sobotę- infolinia od Pn do Pn, na maila w weekend nikt nie odpowie, a przez Messenger na każde pytanie boot odpowiada sprecyzuje pytanie, kompletna strata czasu na rozwiązanie problemu. Nie polecam zakupy w ccc pochłaniają strasznie dużo czasu.
Einfache Gutschein Rückerstattung (Österreich)
CCC hat leider den Geschäftsbetrieb in Österreich eingestellt. Daher konnte ich einen Gutschein nicht mehr einlösen.
Eine kurze Nachricht an den Kundenservice hat jedoch gereicht und ich habe binnen weniger Tage das Restguthaben auf mein Konto überwiesen bekommen.
Danke für die schnelle Hilfe und Abwicklung.
Co nie tak jest z wasza firma a…
Co nie tak jest z wasza firma a raczej z pracownikami.Zamowilam buty ze strony.Jeden but jest nowy a drugi caly poplamiony.Moze ktos by sie odniosl do tej sprawy.
Absolutny brak pomocy dla klienta…
Absolutny brak pomocy dla klienta wprowadzonego w błąd!
Ekspedientka sprzedała mi buty, zapewniając, że wysokość obcasa to 7,5 cm. Przy przymiarce sukni okazało się jednak, że buty mają aż 10 cm! Tego samego dnia pojechałam je oddać, ale poinformowano mnie, że nie przysługuje mi zwrot pieniędzy – co jest niezgodne z prawami konsumenta.
Co gorsza, wcześniej przy kasie pytałam o możliwość zwrotu i sprzedawczyni zapewniła mnie, że nie będzie żadnego problemu w ciągu 14 dni. Nie wspomniała jednak, że zwrot dotyczy wyłącznie vouchera/karty podarunkowej. Nie mieszkam w pobliżu sklepu, a zostałam z bezużytecznym bonem, którego nie potrzebuję.
Kierowniczka sklepu również nie była w stanie mi pomóc – podała jedynie numer na infolinię. Zero odpowiedzialności za błędne informacje udzielone przez obsługę.
Bardzo nieprzyjemne doświadczenie – czuję się wprowadzona w błąd i całkowicie zlekceważona jako klientka!
A dział obsługi klienta,z którym się skontaktowałam stwierdził, że ekspedientka nie musi udzielać poprawnych odpowiedzi.
Fatalna obsługa klienta
Fatalna obsługa klienta. Po moim zgłoszeniu chęci odwołania od reklamacji pracownik kazał mi podpisać pokwitowanie odbioru pomimo odmowy zwrotu pieniędzy za reklamację. Gdybym nie był uważny i to podpisał, pracownik po moim odejściu od lady mógłby dopisać tam całą kwotę ceny towaru. Zgłosiłem to przez maila do do działu obsługi klienta CCC i potwierdzono moją wersję, ale uznano, że w zachowaniu pracowników nie było nic złego. Kiedy odpowiedziałem na maila (było to kilka miesięcy temu), nie dostałem odpowiedzi. Innym razem pracownik odmówił podjęcia się obsługi zgłoszenia reklamacyjnego. Twierdził, że powinienem zrobić to w innym sklepie CCC. To też zgłosiłem 3 miesiące temu przez maila do CCC i też nie dostałem odpowiedzi.
SkLep w Koninie w Galerii nad Jeziorem…
SkLep w Koninie w Galerii nad Jeziorem - Dno i pół metra mułu .będę odradzała każdemu zakup w waszych sklepach a jestem człowiekiem bardzo spokojnym i tolerancyjnym .Kobieta za ladą do poganiania świń z tym krzykiem się tylko nadaje .
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.