Cavour is a Norwegian menswear brand founded in 2014 by brothers Richard and Sebastian Scharnke. With a passion for tailoring and timeless design, we craft garments that combine quality, comfort, and elegance. Every piece is made to last — for those who value craftsmanship and personal style.
Ruseløkkveien 3-5, 0251, OSLO, Norge
- contact@cavour.com
- cavour.co
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Topp kundebehandling
Topp kundebehandling. Kjøpte gave til kjæresten min ettersom det er favorittmerket hans. Topp kvalitet
Topp kundebehandling og kompromissløs kvalitet
Er fast kunde, og er alltid fornøyd med topp kundebehandling. Klærne er de beste jeg har.
Hadde jeg eid Cavour Vika hadde jeg…
Hadde jeg eid Cavour Vika hadde jeg panikkert. En ung mann ansatt lørdag kl. 1650. "Skulle hatt en vest, har dere noe slikt? Neei...sa ung mann, men kanskje her. Viste meg en vest til 12900. På tilbud dog. Han forsvnt raskt til dama si som trippet ved disken. Jeg gikk litt rundt og fant en annen. Uten pris. Spurte hva prisen var. Den kostet 7000. "Men nå stenger vi" sa ung mann.

Svar fra CAVOUR
Greit nok
Har bare kjøpt på nett, så kan ikke si noe om service. Men: cardigan’en og buksene jeg kjøpte med et års mellomrom er bare « helt ok». På buksene har sågar smekken blitt slik at glidelåsen er blottstilt, det ser nesten ut som om den er åpen, kan i hvert fall misforstås. Og cardigan’en krølles lett og må dampes før bruk. Alt kjøpt på salg, så pris helt grei. Men likevel..og så er størrelsene en tanke små mtp dimensjoner. Vet at italienere ikke har tyske eller amerikanske dimensjoner, men vi nordmenn er nok noe mer kraftig bygget, så det kan og forbedres.
Service er alltid på øverste hylle
Service er alltid på øverste hylle. De ansatte er hyggelig og kommer med gode og veloverveide anbefalinger basert på karlegging og behov rundt mine ønsker.
Kvaliteten på klærne og look kan måles mot internasjonale motehus som er imponerende fra en Scandinavisk Brand som Cavour.
Jeg anbefaler Cavour til alle jeg kjenner.
Kunde servicen er helt topp på Cavour.
Kunde servicen er helt topp på Cavour.
Fikk den hjelpen jeg trengte. Vil man ha en outfit som er av høyeste kvalitet så er dette det rette stedet som man skal gå til i Oslo.
En ekte glede å handle her
En ekte glede å handle her! Utrolig god service og kvalitet i produktutvalget!
Dårlig Kundeservice
Var her i går for å se på bukser. Jeg synes at det var dårlig Kundeservice her. Virket veldig uinteressert i å hjelpe meg. Når jeg gikk ble det ikke sagt ha det, og når jeg kom inn så var det en som så at jeg kom inn, men gikk ikke bort å spurte om jeg ville ha hjelp. Vil egentlig handle her, men ikke når Kundeservicen er dårlig.
Meget bra kvaliteter og super…
Meget bra kvaliteter og super kundeservice! Anbefales👌🏻👌🏻
Nydelig kvaliteter og passform
Nydelig kvaliteter og passform
anbefales
Har handlet hos Cavour ved flere anledninger og sitter igjen med utelukkende gode opplevelser. God kvalitet på produktene, særlig dressene, og helt ypperlig kundeservice.
Veldig bra service og høy kvalitet på…
Veldig bra service og høy kvalitet på produktene. Svarer på spørsmål og løser problemer. Anbefales!