Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kæmpe stor anbefaling herfra! Burak hjalp mig med at finde det alle andre ikke kunne. Med mine mange kræsne krav lykkedes det ham at finde den bil der matchede. Han er imødekommende, seriøs, emp... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har brugt CarDrive flere gange både til at finde ny bil og sælge den gamle og det er intet mindre end en fantastisk oplevelse hver evig eneste gang. En kundeservice udover det sædvanlige og h... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Min oplevelse med Cardrive har været yderst positiv, fra valg af bil til leveringen. De sørgede for, at alt var i orden med bilen, inden jeg fik den leveret. Selv en uge efter modtagelsen af bilen mod... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dårlig oplevelse med cardrive. Ville helt sikkert fraråde folk at handle med dem, da I står får bilens værdi efter leasingperioden ender. De virker useriøse overfor potentielle overtagere og giver sam... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Billeasing

Skrevet av virksomheten

CarDrive er et dansk leasingselskab med 10 års erfaring, der har specialiseret inden for salg af brugte biler, leasing samt import og eksport af biler.

Kontaktopplysninger

4,0

Bra

TrustScore 4 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kæmpe anbefaling at bruge CarDrive om du skal have ny bil eller sælge den gamle!

En kundeservice udover det sædvanlige og helt over top i forhold til andre leasingselskaber jeg har brugt før hen.

16. mars 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg vil på det kraftigste anbefale…

Jeg vil på det kraftigste anbefale Cardrive! De har ikke kun hjulpet mig med at sælge min unikke R8 sidste år, men hele processen var enestående. Fra den indledende konsultation til den endelige salgstransaktion var deres professionalisme og ekspertise bemærkelsesværdig.

Cardrive-teamet tog sig virkelig tid til at forstå mine behov og mål med salget af min bil. De tilbød skræddersyede løsninger og rådgivning, der var perfekt tilpasset min situation. Deres omfattende netværk og markedsindsigt sikrede, at min bil blev præsenteret for de rette købere, og at jeg opnåede en retfærdig og konkurrencedygtig pris.

Men det, der virkelig adskilte Cardrive fra andre lignende tjenester, var deres personlige engagement og dedikation til kundetilfredshed. De gik langt ud over mine forventninger for at sikre, at hele salgsprocessen forløb gnidningsløst og problemfrit.

Alt i alt kan jeg ikke takke Cardrive nok for deres eksemplariske service og for at gøre hele oplevelsen af at sælge min bil både enkel og givende. Hvis du leder efter en pålidelig og professionel partner til at hjælpe dig med at sælge eller købe en bil, så er Cardrive det rette valg!

31. juli 2023

Verdensklasse service

Verdensklasse service. Stod og manglede en bil akut, da min egen stod af på sommerferien. Var kørende igen indenfor 48 timer. Og de leverede den endda på min arbejdsplads. Kæmpe anbefaling her fra

4. august 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg skulle lease en bil hos dem

Jeg skulle lease en bil hos dem, jeg havde en Mercedes gle som de fik afsat til en anden lejer, på under 24 timer. Det kalder jeg en hurtig handel.

Servicen er i top og de er altid til at få fat i også efter at man har handlet hos dem.

De hjælper en hele vejen igennem en handel og ser de en bil som de ikke synes at den lever op til kravene, selvom kunden er vild med det, så siger de det til kunden. At den her bil f.eks har været skadet før, eller at den mangler en del udstyr osv.

21. august 2023

Bedste service

Bedste service , bedste vejledning, og absolut verdensklasse betjening .

Trods vi er fra Jylland fik vi løst alt igennem telefon, hvor Emrah sørgede for ALT og vi fik en super lækker Mercedes C220 , med alt i udstyr som var mit største ønske . Da vi kom med tog til kbh banegård blev vi hentet og kørt til vores nye bil som stod klar. Det kalder jeg service .

Så kæmpe anbefaling herfra hvis man skal have en bil .

2. mars 2023

Super service og levering

Cardrive havde en C220D til leasing. Der gik ikke mere end 48 timer før bilen var i min parkering.

Jeg kontaktede dem, blev kreditgodkendt, fik plader på og leveret bilen inden 48 timer. Det er absolut verdensklasse.

Medarbejderne hos Cardrive er supersøde, og bilerne er undersøgt og gennemgået før levering.

6. februar 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super service 10 stjerner her fra…

Super service 10 stjerner her fra CarDrive kan helt klart anbefales til alle.
Det er nu min 5. bil jeg leaser igennem Emrah og holdet og nok hellere ikke den sidste.
Man skal ikke være bekymret for hvad der skal ske efter endt leasings periode de hjælper altid med en løsning eller har altid en ny ejer til din bil.
Kæmpe ros til deres team de altid klar til at hjælpe.

4. januar 2023

10 stjerner service

Jeg skulle ud og lease en ny bil og fik at vide jeg skulle tage fat i Burak fra cardrive og det var det bedste jeg kunne have gjort!
Bedste service og kundehåndtering i hele branchen, transparent, ærlig og altid til rådighed, han er ved din side også udenfor arbejdstiderne og finder en løsning til dig for at få din drømmebil, ligegyldigt hvilken prisklasse det er.
Jeg fandt min bil kl 21 om aftenen og den var klar under to dage efter, kan ikke anbefale dette firma nok

18. desember 2022

Flexleasing - CarDrive

Indledningsvist vil jeg starte med at pointere, at jeg på ingen måder er blevet tvunget eller påduttet, at skrive denne anmeldelse og ej hellere ikke kender den daglige ledelse i CarDrive ApS personligt.

Jeg har i min tid på en årrække over 4-5 år fået udskiftet en del biler, fordi jeg gerne vil prøve noget nyt.

Det skal derfor fremhæves at til dags dato ikke oplevet en så gnidningsfri proces fra start til slut af en handel som den jeg har oplevet hos jer.
Hertil, har jeg været ven af huset i mange andre leasingselskaber, men troværdigheden og respons tiden og behandlingstiden på gennemførslen af handlen har jeg aldrig oplevet tidligere.

Jeg skriver normalt ikke anmeldelser på trustpilot, men den her fortjener 100% en. Denne form for service og måden at drive forretning på det ses ret sjældent, nu om dage.

Burak forsæt det gode arbejde!

23. november 2022

6 stjernet service!

6 stjernet service!

Nemt, overskueligt og sublimt - Det var hvad Burak fra CarDrive, gjorde hele min oplevelse til.

Jeg havde sat øjnene for en E350d, de havde til salg, hvor jeg kom hele vejen fra Jylland til Sjælland for at kigge på bilen. Burak gennemgik bilen fra A-Z og sikret, at jeg var i trygge hænder undervejs, hvor jeg endte med at købe bilen og kørte derfra med et godt overblik over bilen og hvad den kunne. 👏

Tusind tak til CarDrive og Burak for den gode service. ikke sidste gang, jeg handler bil her 👏

11. oktober 2022

Kæmpe anbefaling!

Først og fremmest, en kæmpe anbefaling herfra. Fra da vi først tog kontakten til CarDrive (Burak) til vi fik nøglerne i hænderne, så har der ikke været ét tidspunkt hvor vi ikke har følt os velinformeret og godt behandlet. Dette er en af de mange ting jeg vil fremhæve. Burak er med på sidelinjen hele vejen og det er han også efter, at bilen er blevet leveret.

Der er kun plusser i bogen og dermed rosende ord til CarDrive ApS og Burak, som klart anbefales.

5. august 2022

7 stjernet service!

Jeg kan kun anbefale Cardrive.
Som leasingtager for man fuld gennemsigtighed, fantastisk service og så er jeg vejledt fra start til slut.
En varm anfaling herfra, det er I hvertfald ikke sidste gang jeg bruger Cardrive. 👍

31. juli 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hvordan skal man starte. Cardrive er med dig fra start til slut. Burak brugte fritiden samt arbejdstiden til at være tilgængelig med alle de spørgsmål man har eller er i tvivl om. Bedste service jeg har fået kontra mange andre leasingselskaber. Sammen fandt vi min drømmebil til en af DK’s skarpeste priser.

6 stjerner herfra.

2. juli 2022

Kæmpe stor anbefaling herfra

Kæmpe stor anbefaling herfra!
Han er imødekommende, seriøs, empatisk og ekstremt passioneret omkring Mercedes.
Her føler man sig tryg og taget seriøst, derudover er han meget transparent med sine priser.
Kan klart anbefales!

5. juni 2022

Fantastisk rådgivning!

Burak, som ejer CarDrive, er virkelig kompetent. Han bruger sin tid OG fritid på virkelig at sætte dig ordentligt ind i tingene og gør det super overskueligt.
Helt igennem serviceminded.
Vil til hver en tid anbefale CarDrive til en, der evt skal lease en bil!

19. mai 2022
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv