Se hva andre synes
Camper gehuurd last minute. Goede uitleg en snelle reactie bij een vraag op lokatie. Camper was zuiver en netjes. Kon zelfs wat eerder weg dan afgesproken.
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
CamperGast is een camperverhuurbedrijf dat zorgeloos camperplezier mogelijk wil maken voor zoveel mogelijk mensen. Dit doen we door jonge, compleet ingerichte campers aan te bieden voor de verhuur.
Kontaktopplysninger
Molenstraat 10, 4841CD, Prinsenbeek, Nederland
- 0622245573
- info@campergast.nl
- campergast.nl
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Helemaal tevreden
Wij gingen voor de eerste keer met een camper weg, we hebben goede uitleg gekregen en alles wat netjes en in orde! We hebben genoten. Er werd ook goed met ons meegedacht met het halen en brengen van de camper. Heel fijn!
Vorige week een nieuw garage opberg…
Vorige week een nieuw garage opberg systeem in laten bouwen in mijn Adria camper. Van tevoren een afspraak gemaakt, en binnen een dag ingebouwd terwijl wij op de fiets in Breda een filmpje zijn gaan kijken. We zijn ontzettend goed geholpen bij de keuzes die we moesten maken en het systeem is ge-wel-dig mooi geworden. Precies zoals we het willen met een oer-degelijke kwaliteit. Nogmaals dank heren van Campergasten. Ik ga jullie zeker aanbevelen bij onze camper-vrienden voor de kwaliteit van de oplossing en de vriendelijke hulp. Super.
Top Service Campergast Breda
We hebben voor de eerste keer een camper gehuurd, was een bucket list dingetje. Uitgekomen bij Campergast en we kunnen niet anders zeggen dan zeer tevreden. Een kleinigheidje voor aanvang van de huurtermijn werd vakkundig en naar volledige tevredenheid opgelost en dat is altijd het grote verschil.
Ladesysteem voor onze buscamper laten…
Ladesysteem voor onze buscamper laten maken.
Op afgesproken tijd in een uurtje ingebouwd
Koffie en gezellig praatje onder het inbouwen
Aanrader
Camper naar tevredenheid gekocht bij…
Camper naar tevredenheid gekocht bij CamperGast. Alle zaken die gedaan moesten worden zijn vlot en naar volle tevredenheid opgelost tegen een nette prijs, en zonder een “pakketprijs” gewoon 12 maand garantie.
Fijn en betrouwbaar adres.
Mooie camper
Mooie camper zonder gebreken. Prima service. Vriendelijk personeel
Betrouwbare camper
Betrouwbare camper, deskundige uitleg, vriendelijk en behulpzaam.
Campers in de verhuur zijn vrij jong en zien er goed uit. De Sunlight T675, waar wij mee weg zijn geweest, is een fijne camper om mee op pad te gaan, ligt goed op de weg en ook in de bergen rijdt hij als een zonnetje.
Wij kiezen zeker weer voor Campergast als wij opnieuw een camper willen huren.
We hebben voor de zomervakantie een…
We hebben voor de zomervakantie een camper gehuurd bij Campergast. Het is een fijne
bedrijf om hier je camper te huren.
Vooraf hebben we een uitleg filmpje gekregen en een handige paklijst. Dit was wel fijn, omdat we voor het eerst als gezin met de camper op vakantie gingen.
Bij het ophalen van de camper hebben we een duidelijke uitleg gehad over het gebruik van de camper en bij het inleveren nam de man echt de tijd voor ons.
Al met al hebben we het huren van de camper bij Campergast als zeer fijn ervaren. Zeker voor herhaling vatbaar!!
Camper gehuurd last minute
Opbergsysteem voor camper
Vandaag een opbergsysteem voor mijn camper laten inbouwen. Eerst koffie waarna er werd ingemeten voor de meest efficiënte indeling met mijn wensen. Mijn fiets van de camper gehaald en Breda ingefietst. Na 3,5 uur een belletje dat de camper alweer klaar stond. Tijdens de afname van de werkzaamheden was dit precies wat ik voor ogen had. Meer dan tevreden dus en kan dit bedrijf zonder aarzelen, aanbevelen!! Nogmaals, bedankt!!
Prettig op stap met gehuurde camper van campinggast
Contact, zeer goed.
We krijgen ieder jaar een hele nette camper. Eventueel kun je die ook nog kopen.
Van alle gemakken voorzien. Super luxe
Top in alles
Vriendelijk, relaxed, netjes, punctueel en duidelijk. Echt goed!
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf, betrouwbaar en mooie camper gehuurd voor een lang weekend Oostenrijk. Camper van alle gemakken voorzien en alles duidelijk uitgelegd in woord en film, ideaal!
Fijne gasten bij Campergast!
Camper gehuurd bij Campergast in mei 2024. Prima bevallen. Goede service, prettig contact en denken flexibel mee. De camper was in prima staat.
Niet alleen voor het huren van een…
Niet alleen voor het huren van een camper maar ook de verkoop van je camper is dit het juiste adres. Gerald heeft op prettige wijze bemiddeld in de verkoop van onze camper. Gerald nogmaals bedankt en succes in de toekomst. Ruud en Sylvia
Goed werk erg blij mee 👍
Goede service en flexibel bij plaatsing
Na een telefonisch contact met uitleg, een afspraak gemaakt in Breda. Mijn wensen kenbaar gemaakt en dit tegen de mogelijkheden die onze garage bood. Gerald heeft een voorstel gemaakt. Een afspraak gemaakt om te plaatsen. Aangezien wij aan het einde van onze september vakantie in de buurt waren hebben wij Gerald gebeld of wij langs konden komen voor de plaatsing. Dit kon. Binnen een uur was alles keurig ingebouwd. Zeer tevreden over de service en de kwaliteit.
Fam. Schrijn
Voor 1 week ( nooit eerder gedaan ) een camper gehuurd bij Campergast.
Goede ontvangst en zeer duidelijke uitleg gehad over de camper. Camper was uitgerust met een complete inventaris. Zeker voor herhaling vatbaar.
Dank je wel Campergast.
Wederom zeer tervreden
Vorig jaar met de Challenger voor de eerste keer op vakantie geweest na Denemarken Noorwegen en Zweden en nu met de Sunlight V66 na Duitsland Oostenrijk Zweden en Frankrijk. Wederom een geweldige vakantie gehad. Ideaal en zeer laagdrempelig klantvriendelijk en makkelijk bereikbaar bij evt.vragen.Aan te raden om hier je camper te huren.
Eindelijk de losse troep van de grond
Mooie stelling in mijn hymer. Heel blij mee. Snel ingebouwd en alle losse spullen kunnen in de kratten.
Goede service.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.