Brabant Camperverhuur Anmeldelser 55

TrustScore 5 av 5

4,8

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We hebben een camper gehuurd van Geert en dat was een geweldige ervaring! Bij het ophalen kregen we een fijne en duidelijke uitleg over hoe alles werkte – erg handig, want het was onze eerste kee... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede communicatie via whats app bij ophalen van de camper werd er alle tijd genomen om alles uit te leggen. Ook lag er in de camper nog een duidelijke instructie map Camper is zeer compleet alles... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Hele fijne en complete camper gehuurd, nagenoeg alles is aanwezig en camper is heel fijn in gebruik. Bijna 5 sterren. Waarom bijna? Minpuntje was een gedeelte van de aanwezige inventaris. Met name de... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bobilutleie

Skrevet av virksomheten

Wij zijn een kleinschalig camperverhuur (familie)bedrijf. Klantcontact voor, tijdens en na de vakantie van onze klanten vinden we erg leuk. Veel klanten uit de regio Den Bosch huren bij ons een camper. Je kunt bij ons een camper huren vanaf maart t/m oktober. Wij verhuren enkel Adria campers die (bijna) nieuw zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid van de campers.

Kontaktopplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Camper gehuurd

We hebben een camper gehuurd van Geert en dat was een geweldige ervaring!
Bij het ophalen kregen we een fijne en duidelijke uitleg over hoe alles werkte – erg handig, want het was onze eerste keer met een camper. Alles was keurig in orde: de camper was schoon, netjes en compleet uitgerust met alles wat je nodig hebt.

We hebben enorm genoten van onze trip en het gevoel van vrijheid onderweg.
Dankzij Geert voelde het allemaal heel vertrouwd en gemakkelijk.
Wij huren zeker nog eens een camper bij Geert! 🚐✨

4. oktober 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijn contact met de eigenaar

Fijn contact met de eigenaar. Er wordt goede uitleg gegeven over het gebruik van de camper.
Dit was onze 2e keer met Brabantcamper verhuur. Zeer tevreden en we komen zeker weer terug.

12. september 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Brabant Camperverhuur, wil je een onbezorgde vakantie?

Brabant Camperverhuur geeft je een onbezorgde fijne vakantie. De camper die wij wij gehuurd hadden was volledig voorzien van wat je nodig hebt op vakantie. De communicatie vooraf en uitleg van André bij het ophalen van de camper, zorgde voor een goede start. We hebben genoten van het comfort camper en een ontzettend fijne reis gemaakt deze vakantie. Wij prijzen dit bedrijf ook zeer aan als je een camper wilt huren. Top bedrijf!

26. juli 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer nette camper en super service

Zeer nette camper en super service. Hele aardige mensen die je kan bellen of appen als je iets niet weet. De uitleg voor vertrek was duidelijk en uitgebreid en ook terug brengen zeer netjes met de tijden. Mocht ik een camper weer nodig hebben , dan ga ik zeker weer hier boeken. Het is een uur rijden voor ons om hem op te halen, maar dat is het zeker waard.

1. august 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede communicatie via whats app bij…

Camper is zeer compleet alles wat je nodig hebt zit erin.
Wij hebben enorme goede ervaring met Brabant camper en komen zeker hier terug voor weer een camper vakantie

11. august 2025

Zeker aan te raden

Makkelijk contact gehad met Geert en André. Camper was volgens verwachting. Zeer tevreden over onze eerste campertrip.

1. august 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heerlijk weekend met de camper

Heerlijk weekend met de camper – tot in de puntjes geregeld!

We hebben een geweldig weekend gehad met de camper! Bij aankomst werden we zeer vriendelijk ontvangen en kregen we een duidelijke uitleg over hoe alle systemen werken. Dat is best veel informatie in één keer, maar dankzij de handige instructievideo’s kun je alles rustig terugkijken – ideaal!

De inventaris is ontzettend compleet, waardoor je niets zelf hoeft aan te schaffen om op pad te gaan. Alles wat je nodig hebt, is aanwezig. Dat maakt het reizen met de camper extra ontspannen.

Kortom: alles was tot in de puntjes geregeld. We hebben genoten en zouden dit zó weer doen!

22. juni 2025

Fijne camper

Mooie jonge campers en van alle gemakken voorzien. Goed afspraken te maken en ze nemen de tijd om alles even goed uit te leggen.

30. april 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Luxe camper ervaring voor een geweldige prijs

De campers zijn als nieuw en van alle gemakken voorzien. Er is ruimte voor een uitgebreide uitleg zodat zelfs een onervaren camperbestuurder met een gerust hart op vakantie gaat. Ik kan dit bedrijf meer dan van harte aanbevelen!

25. april 2025

Camper brabant

We hebben hier voor een week een camper gehuurd.
Het is een jong bedrijf met een fijne medewerker die ons zeer goed alles heeft uitgelegd en leuk in de omgang was. De camper was goed verzorgt en alles was zeer goed geregeld.
Leuke campers en alles was er in zodat je niets meer aan keuken of andere spullen nodig had.

7. oktober 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv