Foute datum bij boeking neergezet, maar snel en goed hersteld . Geen extra kosten. Vriendelijk opgepakt door Campaya. Was verrassend dat je met 3 partijen te maken hebt- Belvilla en voor bedlinnen, a... Vis mer

Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Doch op een voor ons belangrijke vraag waar de vakantiewoning precies staat binnen het vakantiepark konden of wilden jullie geen antwoord geven. Wij vonden dat be... Vis mer

Helaas werkt campaya samen met bel villa. Bel villa geeft niet het antwoord op mijn vraag terwijl ik die heel nadrukkelijk stel over de te wachten aankomsttijd in het appartement!! Ook geven ze de v... Vis mer

Kregen 2 dagen na boeking een annulering wegens dubbel geboekt vakantiehuis. De aanbetaling, via creditcard, na veel mailverkeer terug gekregen op 5 euro na. Communicatie in Nederlands. Is prima m... Vis mer

4,0

Bra

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Weinig flexibel en site die vastloopt…

Weinig flexibel en site die vastloopt en vervolgens krijg ik een geannuleerde boeking. Niemand die mij vertelt dat er wel een boeking gedaan is. Daar is ook niet duidelijk dat er wel een boeking op mijn naam staat. Uiteindelijk zelf achter gekomen. En ik had een foutje in de boeking gemaakt, wilde een dagje minder. Dat kan alleen als de boeking nog voor 43 dagen open staat. Ik had hem niet eens 43 dagen van tevoren geboekt

16. februar 2023

Boeken vakantie huisje

Het boeken ging vrij simpel. Wij vonden het wel raar dat de boeking werd doorgeleid naar Belvilla. Bij de boeking werd hierover niets gezegd. Maar verder zijn we over de procedure tevreden.

8. januar 2023

Accommodaties zijn vuil en ondermaats

Zijn niet op de hoogte van hun accommodaties!Na reis hierover contact opgenomen en hun antwoord was dat je onmiddelijk moest contact opnemen bij een slechte accommodatie.Blijkbaar zijn onze eisen hoger ......met 6 personen ,amper warm water en in iedere badkamer en slaapkamer ongedierte (en dan spreek ik niet van één kevertje ....maar heel veeeeeeel beestjes)Zo ben je er als bureau ook snel vanaf!
En deze onderstaande reactie.....daar kopen we niets mee!!!Als jullie denken dat daar alle problemen mee opgelost zijn dan denken jullie verkeerd !Een compensatie (van een verblijf van meer dan 1300€ voor 6 dagen) dat zou pas een gepaste reactie zijn!!! Oh ja en die bedwantsen die massaal in de slaapkamer en badkamer lagen....daar waren we veelvuldig door gebeten met als gevolg dat je bij thuiskomst naar de arts mag gaan voor medicatie!Moeten we ook telefoneren na doktersbezoek,of vinden jullie terug dat we overdrijven....Dit zijn echte MAFFIAPRAKTIJKEN

20. oktober 2022
Logoen til Campaya

Svar fra Campaya

Beste Ann/Nancy,

Het spijt ons te horen dat het verblijf niet was zoals verwacht.

Helaas heeft u, zoals uitgelegd, bij aankomst of op geen enkel moment telefonisch of per e-mail contact met ons opgenomen om u te kunnen helpen.

Zo kunnen we onderzoeken hoe en of we je kunnen helpen of in contact komen met iemand die dat wel kan.

Maar aangezien het niet lijkt alsof u heeft geprobeerd contact met ons op te nemen, zijn we niet in een positie geweest waarin we iets konden doen om te helpen en daarom is het beste wat we nu kunnen doen, nu u uw verblijf hebt voltooid, het doorgeven van de informatie aan de huiseigenaar die er onder verwijzing naar de voorwaarden naar kan kijken.

Voor dit soort zaken moet je direct contact opnemen en dan had het bekeken en gerepareerd kunnen worden en had je een prettig verblijf gehad.

We beloven wel dat we de eigenaar en het lokale kantoor hiervan op de hoogte zullen stellen, die natuurlijk ook willen controleren of alles in orde en in orde is.

Nogmaals, het spijt ons dat de standaard van het huis van Belvilla niet aan de norm was, waar we ze ook specifiek over kunnen informeren om naar te kijken met alle verzonden informatie en foto's.

Mocht u in de toekomst ooit onze hulp nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Wij wensen u een fijne dag.

Prima site

Prima site. Mooi aanbod
De bevestiging etc kregen we in het Deens, dit kan anders, had het graag in het Nederlands gehad. Betaal ik in euro's kan dit. Het is me niet duidelijk.

30. august 2022