Ik ben heel goed geholpen bij de keuze van de juiste computer voor mijn werk. Zowel telefonisch als per mail kreeg ik vrijwel direct antwoord om mijn vragen. Snelle levering ook. Helemaal mooi!
Se hva andre synes
CadCo heeft echt verstand van zaken en componeert de werkstations met als vertrekpunt de meestal toegepaste high-end software. Ons ingenieursbureau kreeg daardoor een dedicated machine die onze verwac... Vis mer
Ik ben heel tevreden over de kwaliteit en de performance. Dit is nu mijn 3e desktop die ik bij CADCO heb gekocht. De 1e die ik gekocht heb was in 2022 en die is nog lang niet aan z'n end en wordt niet... Vis mer
Selskapet har svart
CAD Computers dacht erg mee en gaf goed advies in het aanbiedingstraject. Ondanks dat de uitvoering op een punt niet helemaal mogelijk bleek zoals vooraf gedacht en het wat meer tijd kostte dan voorzi... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
CAD Computers verkoopt op maat gemaakte werkstations en rendercomputers voor o.a. AutoCAD, Revit, SketchUp, SolidWorks, Lumion, VectorWorks en andere CAD,CAM & BIM software.
Kontaktopplysninger
1e Energieweg 14, 9301LK, Roden, Nederland
- 0502046482
- info@cad-computers.nl
- cad-computers.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Deskundig advies vooraf en een…
Deskundig advies vooraf en een kwalitatief goede computer geleverd.
Goede kennis van zaken
Goede kennis van zaken, dus goede tips gekregen. Qua prijs ook goed en als je daarbij de waarde van de adviezen optelt, dan is het een no-brainer! Aanrader dus!
Heel fijn advies gekregen en op basis…
Heel fijn advies gekregen en op basis daarvan een PC besteld. Toonbeeld van klantvriendelijkheid.
PC vandaag besteld en nu nog wachten op de levering. :)
Vriendelijk en professioneel
Goed snel contact via de chat, verstand van zaken, denken mee en zoeken dingen voor je uit. verder snelle afhandeling bestelling.
Super computer
Twee weken geleden via de chat 💬 contact gehad over de aanschaf van een nieuwe computer, waarbij de nadruk ligt op mijn dagelijks werk waarbij ik een veelzijdige computer nodig heb met veel rekenkracht als GPU en CPU’s.
Ik heb heel goed advies gehad voor een hele krachtige computer en na wat wikken en wegen heb ik de computer besteld.
De computer is binnen een week naar wens geassembleerd en geleverd.
De computer werkt naar alle tevredenheid. Super bedankt voor de support en voor het afleveren van een goed werkende computer.
Duidelijke communicatie en snelle service.
Duidelijke communicatie en snelle service, binnen een week konden we al aan de slag op ons nieuwe systeem.

Svar fra CADCO
Duidelijk eerlijke en behulpzame…
Duidelijk eerlijke en behulpzame service. Zelf wanneer er geen deal gemaakt kan worden, is de service uitstekend. Zeker een aanrader wanneer je de nieuwste technieken wil. Volgende keer weet ik ze zeker weer te vinden!

Goed advies gehad …
Goed advies gehad in aanloop naar de aanschaf. Keurig afgeleverd en Windows reeds geïnstalleerd. Heerlijk stille en snelle pc.

Uitstekend geholpen!
Excelent advice and fast delivery
Het meedenken is een groot pluspunt
Het meedenken is een groot pluspunt. Naast dat ze alleen maar kwaliteit materiaal gebruiken denken zo ze ook mee in oplossingen binnen je budget. De service was goed en de levering snel! Op de vraag of ze Linux extra wilde installeren antwoordde ze positief. Dank mannen!
Snel antwoord op de gestelde vragen.
Snel antwoord op de gestelde vragen.
Goed advies m.b.t. hetgeen wij nodig hadden.
Snelle levering en een goede…
Snelle levering en een goede communicatie over de bestelling.
Prima computers. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Svar fra CADCO
Top bedrijf,goed advies en snelle…
Top bedrijf,goed advies en snelle levering van een pc op maat!
5 sterren met gemak
5 sterren met gemak! Overzichtelijke site en snelle levering.
Goed geïnstalleerd en draait probleemloos complexe samenstellingen.
Goede communicatie
Goede communicatie, snelle en zorgvuldige levering en tevreden met het workstation.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.