Se hva andre synes
Superervaring! Op 2e paasdag even op de gok een vraag gestuurd over levertijd. Toch gelijk antwoord gekregen. Na bestelling is product ook direct verstuurd en binnen 1 dag afgeleverd. Topservice!
Informasjon om virksomheten
- Databutikk
- Datautstyrsbutikk
- PC- og datatilbehør
- Mobilnettleverandør
- Leverandør av telekommunikasjonsutstyr
Skrevet av virksomheten
TechFabrique.nl is de online aanbieder voor de zakelijke en consumentenmarkt op het gebied van de juiste IT-hardware. Wij staan voor eenvoud, toegankelijkheid, betrouwbaar en 100% servicegericht. TechFabrique.nl is dan ook dé one stop shop voor al uw benodigdheden omtrent kantoor en ICT.
Kontaktopplysninger
Maalstoel 2, 7773 NN, Hardenberg, Nederland
- 0854845840
- info@techfabrique.nl
- techfabrique.nl
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Zeer goede en snelle service!
Zeer goede en snelle service!
Ik zou techfabrique aan iedereen aanraden!
Snelle levering van een nieuwe tablet…
Snelle levering van een nieuwe tablet tegen de scherpste prijs.
Na stroeve start goed opgepakt
Ik heb daar een laptop besteld. Gewoon standaard routine en dat ging goed. Toen wilde ik een verlenging van de garantie bestellen. Gevraagd per mail. Antwoord duurde vrij lang, maar antwoord was niet duidelijk, dus nog even een controle vraag. 3 x een mail gezonden, maar niet meer vernomen. Geeft geen solide gevoel.
Na deze melding meteen bericht van eigenaar. Kreeg een oprecht bericht en daarna ook meteen opgelost. Kan gebeuren maar goed opgepakt. Dus tevreden.
Samsung A17 8 256gb 5G
Maandag besteld maar geen bevestiging van bestelling of betaling. Woensdag via whatsapp contact gezocht. Snelle reactie en opheldering. Mobiel werd nog dezelfde dag bezorgd. Ik bleek een fout in mijn e-mailadres te hebben gemaakt. Probleem hersteld en binnen no-time de factuur binnen. Echt snelle reactie en oplossing op mijn vraag. Uitstekende ervaring!
Service een dikke 10+
2de paasdag mijn telefoon laten vallen. Even gebeld voor wat informatie, naderhand nog een belletje terug gekregen met wat extra info wat betreft mijn keuze. Top zaak, volgende ochtend was de telefoon al binnen. Kan niet anders zeggen goed geregeld! Dat extra belletje terug zijn we gewoon weg niet meer gewend, top service.
Superervaring!
Superervaring!
Topservice!
Snelle levering en goeie klantenservice
Bestelling van de Microsoft Surface 7…
Bestelling van de Microsoft Surface 7 ging zonder problemen. Snelle verzending en product doet wat je verwacht.
Geen ster verdiend - Alleen na juridische drang incourante levering vervangen
Na het leveren van een incourant mobiel, heb ik zelfs mijn rechstbijstandsverzekering moeten inschakelen omdat men niet wilde handelen volgens de wet, ondanks dat dat meerdere keren telefonisch, als in de mail is voorgelegd.
Maar de brief van mijn jurist deed het bedrijf binnen 1 minuut kantelen en deed zelfs voorkomen dat ze allang via de mail een voorstel hadden gedaan (...)
Ik zal hier nooit meer kopen, wat een onbeschoft gedrag. Gelukkig is door juridische drang het alsnog op de juiste manier vervangen. Dat kostte me veel tijd, inspanning en ergenis.

Svar fra TechFabrique.nl - Jouw IT Shop
Ik had een nieuwe Apple Macbook…
Ik had een nieuwe Apple Macbook besteld. Door een foutje is de verkeerde kleur verstuurd, echter is dit vervolgens direct keurig opgepakt. Ik kon de bestelling retourneren en kreeg de dag daarna de juiste kleur in ontvangst.
Heel tevreden
Heel tevreden! Snelle service, prettig en duidelijk contact via WhatsApp en de bestelling werd snel bezorgd. Top ervaring.
Een klasse bedrijf.
De goedkoopste firma die ik kon vinden voor een goede Dell pc met beeldscherm en snelle levering.
Bedankt Tom.
Prima bedrijf, goede prijzen.
Ik had online de voorraad gecheckt voor een telefoon. De prijs was goed dus besloten te bestellen. De volgende ochtend keurig de telefoon bezorgd. Keurig en snel.
Goede en snelle service!
Er is fijn mee gedacht en het was ook allemaal mega snel geregeld! Heel blij mee. Ik kom zeker weer terug!
Uitstekende service met goede…
Uitstekende service met goede prijs/kwaliteit
Top webshop!
Goede en behulpzame (tevens bereikbare) klantenservice. Snelle levering en alles zag er netjes uit
Snelle levering.
Tablet snel geleverd en product voldoet aan de verwachtingen. Bij vragen kon ik telefonisch terecht bij de klantenservice, die vriendelijk en goed bereikbaar was. Prettige ervaring!
Apple toetsenbord
Toetsenbord Apple besteld, keurig op tijd geleverd, goed verpakt!
Goede service kapotte Macbook
Bij ontvangen van mijn nieuwe Macbook bleek dat het scherm kapot was. TechFabrique heeft dit verder volledig met Apple geregeld en mij een nieuwe Macbook opgestuurd. Erg fijn!
Door alle feestdagen duurde het proces wat langer maar ik ben erg blij dat zij mij zo goed hebben geholpen.
Hp Zbook fury noBusinessWorky....
Hp Zbook fury laptop aangeschaft voor bedrijfsmatig gebruik. Unit was defect bij aankomst en is netjes vervangen. Echter het vervangende apparaat begon na 2 weken dezelfde kuren te vertonen. Hierbij is als compensatie een carepack 3y toegevoegd door TechFabrique, super. Echter duurde het toevoegen een aantal weken en kon hp de "next business day" niet waar maken. 4 weken verder is de laptop "vakundig" gerepareerd door HP en kan nu helemaal niet meer opstarten. Nieuwe reparatie datum is onduidelijk en vervanging van het apparaat is kennelijk moeilijk, langzaam en/of onmogelijk. Gelukkig kan na 3 maanden problemen de laptop terug verzonden worden met geld terug gerantie :).
Al met al, Techfabrique heeft een bereikbare klantenservice, maar wordt helaas streng geremt door de procedures van HP en wilt hier ook niet de verantwoording voor nemen. Prima shop, maar koop geen HP producten...
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.