Byvandring i København Anmeldelser

4,8

Virkelig interessant tur i Kødbyen. Guiden ved godt nok meget. Han har selv boet på Vesterbro i 30 år. Guide talte meget tydelig og selvom vi var en stor gruppe (20 personer), så kunne vi sagtens... Vis mer

Rundviseren fortalte levende og uden manuskript. Da han kender det hele så godt, blev det en meget personlig og interessant rundvisning. Han var åben for spørgsmål og fortalte også gerne derudfra. Af... Vis mer

Byens baggårde 2.0 10/7 Det var en utroligt dejlig tur rundt til de mange flotte og specielle baggårde. John er med sin entusiasme og store fortælleglæde med til at gøre sine tilhørere meget opmærkso... Vis mer

"Forlystelsernes Frederiksberg" Dejligt og godt tilrettelagt arrangement. Skuespiller (og meget andet) Torben Jetsmark førte an og doserede med humor og et glimt i øjet de mange facts og sjove anek... Vis mer

1. Sightseeingbyrå
  2. Kulturelle omvisninger
  3. Arrangør av utendørsaktiviteter
  4. Eldresenter
  5. Turistinformasjon

Vores smukke hovedstad, er fuld af fantastiske historier, som hver på sin måde skaber den by og dynamik, som millioner af turister hvert år ønsker at være en del af. Jeg elsker at gå på opdagelse i byens skjulte kroge, glemte baggårde, finde anekdoter og historiske særheder frem, som jeg glæder mig til at dele med Jer.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

203 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Baggårde i København

“Byens baggårde og kroge” med rundviser - og fortæller - John, var en virkelig god oplevelse. Sikke mange skønne baggårde og dets historier, vores smukke hovedstad gemmer på.
At turen så blev rigeligt krydret med anekdoter og sjove beretninger fra John, gjorde turen ekstra interessant.
Så “Kig op” opfordringen er hermed videregivet. Der gemmer sig mange interessante ting, hvis vi løfter blikket. Tak til John.

26. mars 2026

Super opfordring! Tak, Lone

En fantastisk oplevelse

En fantastisk oplevelse. Jeg nød hvert et øjeblik. Rigtig god, vidende guide. Ville ønske jeg havde kunne optage hele historiefortællingen. Jeg skal have købt mig en bog om det gamle, indre København. Virkelig inspirende. På et tidspunkt skal jeg have bestilt Jeres anden Københavner tur. 🥳👍😊

26. mars 2026

Svar fra Byvandring i København

Du er velkommen tilbage, Dorthe. Vi har mange forskellige byvandringer i Kbh, fx: Nyhavns Nydelser, Baggårde 2.0, Kødbyen, Carlsbergbyen, Det jødiske København, Jernbanebyen m fl.

Skøn rundvisning

Skøn rundvisning
Vi havde en super god tur rundt i Carlsbergbyen. Fantastisk vidende guide, og hun er en virkelig god og vidende formidler.

22. mars 2026

Svar fra Byvandring i København

Det er vi glade for at høre, Jens

Super byvandring i Carlsberg Byen

Super byvandring i Carlsberg Byen - Virkelig interessant på alle måder. Gik derfra med historiens vingesus som udgør en del af vores kultur og historie fortælling

22. mars 2026

Mange tak, Michael

Byens baggårde 2.0

21/3 Byens baggårde 2.0
Meget spændende og informativ tur rundt i både kendte og flere ukendte baggårde i København. John
fortalte levende og interessant om de forskellige steder og havde mange sjove anekdoter i ærmet. En virkelig god tur!!! Og dejligt at se vores skønne by på denne måde.
Vi var super godt underholdt og lærte en hel masse :-)

1000 tak, Pedersen!

Hop på en by-vandringstur hvis du vil vide mere...

Jeg har aldrig prøvet en by-vandring før men efter denne tur med en sjov og dygtig guide er det bestemt ikke sidste gang...John kunne sit stof og lidt til. Han var god at lytte til og havde en god måde at formidle på - og så var han inspirerende. De bedste anbefalinger herfra

Svar fra Byvandring i København

Hej Jane. Hvor er vi glade for, at din byvandrings-debut var sådan en god oplevelse!

God guide

Vores guide - John - var en god fortæller. Vi er på næste ture på næste lørdag

Svar fra Byvandring i København

Herligt. Tak for det, Leif!

Det er hyggeligt og så er det vildt at…

Det er hyggeligt og så er det vildt at opleve steder man ikke vidste eksisterede og få historier om en by man har boet i i 52 år og troede man kendte 😃👍

20. mars 2026

Svar fra Byvandring i København

Hej Claus. Hvor er det skønt at høre, at vi lever op til vores egen målsætning. Tak!

Super tur

Virkelig god og informativ tur med meget vidende guide

18. mars 2026

Svar fra Byvandring i København

Tak, Mette - det er vi glade for at høre ;)

Jeg var på byvandring søndag 15/3

Jeg var på byvandring søndag 15/3, på Charmerende Christianshavn med Thomas som guide. Thomas var en FANTASTISK guide og viste mange spændende områder, jeg ikke anede eksisterede (trods jeg har arbejdet på Christianshavn i 8 år) og der blev fortalt anekdoter. Ikke et øjeblik kedede man sig og ikke et ord gik tabt. SÅ dejligt med en guide som taler højt og tydeligt👍🏻

15. mars 2026

Hej Torben,
Hvor er vi glade for at høre det!

Byvandring

Deltog i en tur i Dragør og en i Nyhavn.
Begge meget interessante, guidet af engagered guider som fortalte om historien begge steder på en indledende måde.
Vi gør det igen.

7. mars 2026

Svar fra Byvandring i København

Godt at høre, Tina - tak!

Rundt i baggårde

Det var en ok by vandring, men de informationer vi fik, var noget de fleste havde viden om i forvejen

12. desember 2025

Svar fra Byvandring i København

Hej Annmari. Tak for din anmeldelse.