Byens baggårde 2.0 10/7 Det var en utroligt dejlig tur rundt til de mange flotte og specielle baggårde. John er med sin entusiasme og store fortælleglæde med til at gøre sine tilhørere meget opmærkso... Vis mer
Guiden var god i sin formidling og der var mange spændende fakta. Den kunne sagtens have været længere , så spændende var det. Jeg havde dog drømt om at byvandringen i højere grad gav adgang til går... Vis mer
Det var en super skøn oplevelse at være på tur med Guide Bente! Vi blev så fint gelejdet rundt og fik virkelig meget information ligeledes også meget personligt
Vores smukke hovedstad, er fuld af fantastiske historier, som hver på sin måde skaber den by og dynamik, som millioner af turister hvert år ønsker at være en del af. Jeg elsker at gå på opdagelse i byens skjulte kroge, glemte baggårde, finde anekdoter og historiske særheder frem, som jeg glæder mig til at dele med Jer.
Danmark
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Det var en super skøn oplevelse at være på tur med Guide Bente!
Jeg havde dog drømt om at byvandringen i højere grad gav adgang til gårde og haver, som man normalt ikke kan få adgang til , end den gjorde .
Super god vandring med Mia. Jeg har boet i Kbh i mange år, men aldrig været inde på alle de fine steder vi fik vist. Mia fortalte levende og spændende om mange finurligheder. Det er bestemt ikke sidste gang jeg tager med på sådan en tur!!
John var en engageret og super god formidler på vores guided tur i Gilleleje.
En time gik hurtigt, og jeg kunne godt have brugt lidt længere tid med hans fortællinger.
Mange interessante informationer om Frederiksberg og Torben jelsmark
Virkelig interessant tur i Kødbyen.
Guiden ved godt nok meget.
Han har selv boet på Vesterbro i 30 år.
Guide talte meget tydelig og selvom vi var en stor gruppe (20 personer),
så kunne vi sagtens gøre ham.
Har tidligere været på guidede ture og alle guider har været meget engageret i området de har informeret om.
Super tur i Gilleleje. John er en fantastisk guide, med stor viden og som leveres med lune og uden alt for megen sentimentalitet. Og tak for at sørge for vidunderligt vejr.
God rundvisere grundigt forståligt stor tak til John
Byens baggårde 2.0
10/7 Det var en utroligt dejlig tur rundt til de mange flotte og specielle baggårde. John er med sin entusiasme og store fortælleglæde med til at gøre sine tilhørere meget opmærksomme på både de store linjer og de små detaljer. Han evner at holde sine gæsters medvirken fanget hele vejen rundt.

Svar fra Byvandring i København
Rundviseren fortalte levende og uden manuskript. Da han kender det hele så godt, blev det en meget personlig og interessant rundvisning. Han var åben for spørgsmål og fortalte også gerne derudfra. Afslutning med meget lækkert smørrebrød på “Frederik en Vl”.
Turen kan stærkt anbefales.

Svar fra Byvandring i København
God information og dejlig frokost

Svar fra Byvandring i København
Vores guide havde fundet mange spændende steder at vise os. Og John er en fantastisk god fortæller, så trods noget regn var det en virkelig god tur. Tak fra os.

En rigtig god oplevelse
Vi havde en dejlig tur med Mia som guide - meget interessante steder, gode fortællinger. Mia har en god fortælle evne, der tydeligt er funderet på en god og bred baggrundsviden.

Svar fra Byvandring i København
En hyggelig og god oplevelse at være med på byvandring. Vores guide Mia var meget engageret og delte ud af hendes store viden om de gamle baggårde m.m.
Denne tur kan helt klart anbefales.

Svar fra Byvandring i København
Dette var min 2. tur med John som guide igennem København. Jeg anbefaler på det varmeste turen rundt i det København som jeg tror jeg kender, men hvor der er en del baggårde og lommer som jeg ikke anede eksistensen af. John er en fabelagtig historiefortæller udi relevante facts og uden at fortabe sig i for mange detaljer. Han taler højt og tydeligt.

Svar fra Byvandring i København
god fortæller med megen viden

Svar fra Byvandring i København
Da vi var mange , kunne jeg ikke rigtig høre var det blev sagde . Fik ikke noget ud af det og valgte at forlade turen. 👎😢

Svar fra Byvandring i København
Fantastisk planlagt, hvor man får set og oplevet meget, hvad man har passeret gennem mange år. Sproget var flydende og med humor. For os en så stor oplevelse at vi er med på "del 2", som fortsætter ugen efter, hvor første del endte.

Svar fra Byvandring i København
God tur med en meget indlevende guide, der kendte sit stof og fortalte med så smittende begejstring, at jeg fik lyst til selv at bore mere ned i historien omkring Carlsberg.

Svar fra Byvandring i København
En spændende byvandring i Nyhavn med sjove historier.